Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Benden Önce Çivi Çakılmadı, Çivi"

Fikret Orman: "Benden Önce Çivi Çakılmadı, Çivi"

Enver K.
09.05.2015 - 12:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta 2015 yılının 2. olağan Divan Kurulu toplantısı, Vodafone Arena Stadı'nın altında bulunan ve özel olarak hazırlanan toplantı merkezinde gerçekleşiyor.

Divan Kurulu'nda konuşma yapan Beşiktaş BaşkanıFikret Orman, sözlerinde sert ifadeler kullanmayı tercih etti.

'Divan Kurulu hesap verme yeri değil'

Fikret Orman yaptığı konuşmada 'Divan Kurulu'na benim geldiğim kadar 15 senede hiçbir başkan gelmedi. Divan Kurulu'na gelip hava atamazsınız! Divan Kurulu hesap verme yeri değildir.

'Borç 325 milyon dolardan fazlaydı'

Reza Zarrab'ından Sivok'un maaşına kadar, borçlara kadar her şey konuşacağız bugün burada. Biz göreve geldiğimizde borç 325 milyon dolardan fazlaydı.

'Yıldırım Demirören ne yaptı?'

Yıldırım Demirören, şu anki Cumhurbaşkanımızı stadın aynı yere yapılması için ikna ederek büyük iş yapmıştır.  Ama Demirören bunun dışında yararlı bir iş yapmadı. Bu stadı kim, kimin parasıyla yaptı? Beşiktaşlıların parasıyla yapıldı. Benden önce çivi çakılmamıştır çivi! Bizim gizli kapaklı hiçbir işimiz yoktur. Bu stadı babamızın hayrına değil, Beşiktaş'a yapıyoruz. Yıldırım Demirören'le bir anlaşma yaptık. Koşullarını daha sonra öğrenirsiniz. Paramız olduğunda ödeme yapacağız.

'5 milyon Dolar öderiz'

Galatasaray Nike'tan yılda 4 milyon Euro, biz Adidas'tan yıllık 600 bin Dolar alıyormuşuz. Bu nedir dedim? Adidas'a 'Biz Ferrari'lere ne paralar ödemişiz, gerekirse sizin fesih için istediğiniz 5 milyon Dolar'ı da öderiz' dedim.

'Transfer yap başkan'

Borçları ödemek için ne çektiğimi siz biliyor musunuz? Bu borcu Beşiktaş'ı büyüterek kapatacağız. Transfer yap başkan, yıldız getir başkan, stadı yap başkan, onu yap başkan, bunu yap başkan. Bir de borçları öde başkan..

Şampiyonluğa oynayan takım Beşiktaş, Başakşehir ile maç yapıyor. 3800 kişi geliyor. Hepimizin dualarıyla ve Allah'ın izniyle şampiyon Beşiktaş olacak.' ifadelerini kullandı.

Vodafone Arena için tarih

 'Ya Eylül'ün 15'inde ya da Eylül sonu stadımız açılacak.Bu stat Beşiktaş tarihinin yaptığı en büyük yatırımdır. 1 Temmuz itibariyle Vodafone Arena'nın çatısını kaldırıyoruz! Çatıdan sonra çime başlıyoruz. Ümraniye'ye bu yaz 5 milyon lira yatırım yapacağız. 

Reza Zarrab ve Localar

'Reza Zarrab, Beşiktaşlıyım dedi, loca almak için görüşmek istedi. Yine olsa yine görüşürüm. Beşiktaş için görüşüyorum. Beşiktaş'ın iş adamı olsun, çaycı olsun her yerden taraftarı var. 146 locanın 145'ini sattık. 34 milyon Dolar gelir sağladık'

Haciz olayı

'Haciz konusundaki tek hatamız saflığımız oldu. Aktif Reklam'a para ödemeyeceğim. Ortada şirket yok, Yarın bir gün mahkemeyi kazansak parayı geri alacağımız biri yok.'

Beşiktaş'ın CEO maaşı

'Eski CEO Bülent arkadaşımız 15 bin dolar maaş alıyordu. Biz onunla yollarımızı ayırdık. Yeni arkadaşa daha az maaş verdim. Daha sonra CEO'nun maaşını 50 bin TL'ye çıkardım. Gizli kapaklı değil. Galatasaray ve Fenerbahçe'de 60 bin Euro'lar veriliyor. '

Bayan Voleybol Takımı

Bayan voleybol takımımızın küme düşmesi bize yakışmadı. Hepinizden özür diliyorum. Daha fazla ilgilenmeliydik.

Futolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0