Görüş Bildir
Haberler
Facebook'taki Fotoğraf Köpeğin Hayatını Kurtardı

Facebook'taki Fotoğraf Köpeğin Hayatını Kurtardı

Onedio Medya
09.01.2014 - 11:47 Son Güncelleme: 09.01.2014 - 13:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook'taki Fotoğraf Köpeğin Hayatını Kurtardı

ANTALYA’da sahibi tarafından evin çatısına bağlandıktan sonra aç ve susuz bırakıldığı öne sürülerek sosyal paylaşım sitesi Facebook’a fotoğrafı konulan Golden Retriever cinsi köpek ’Ateş’, belediye görevlileri ve Antalya Hayvan Dostları Derneği tarafından kurtarıldı.

Kent merkezindeki tarihi Kaleiçi’ndeki bir evin çatısında tutulan ve günlerdir aç susuz kaldığı öne sürülerek sosyal paylaşım sitesi Facebook’a fotoğrafı konulan ’Ateş’ adlı köpek, hayvanseverleri harekete geçirdi. Antalya Hayvan Dostları Derneği’nin kimsenin olmadığını düşünerek itfaiye ekipleriyle birlikte eve gitmesi üzerine adı açıklanmayan ev sahibi önce köpeği vermeyi reddetti. Daha sonra belediye görevlilerinin ev sahibi ile konuşmasıyla ikna olan kişi, ’Ateş’ adlı köpeği Antalya Hayvan Dostları Derneği Başkanı Jale Ünsal’a teslim etti.

Köpeği veterinere götürerek muayene ettiren Ünsal, 'Şikayeti yapan kişi Facebook’tan fotoğraf yolladı, gördüklerime inanamadım. Fotoğrafı paylaşan kişi, evinden ekmek atarak karnını doyurmaya çalıştıklarını ve 2-3 gündür hiç su içmediğini söyledi. Tedavilerinin ardından hayvansever bir aileye telsim edeceğiz' dedi.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/faceboo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0