Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Sevgisiz Hissediyor musun?

Evet/Hayır Testine Göre Sevgisiz Hissediyor musun?

Gerekli ilgiyi ve değeri görmediğimizde sevgisiz hissedebiliriz. Bu sevgisizlik bizim hayatımızı büyük oranda etkiler. Bakış açımız, isteklerimiz, zevklerimiz ve hayallerimiz hepsi aslında sevgiyle oluşur. Sen ne kadar sevgisizsin?

Hazırsan;

Başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zor durumda olunca hemen yanına gelecek biri var mı?

2. Peki sık sık kendini amaçsız hissediyor musun?

3. Etrafındaki herkes için mücadele etmek zorunda olduğunu hissediyor musun?

4. Peki sen her zaman bir şeyleri başarmak zorunda mısın?

5. Geleceği düşünmek seni geriyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişine baktığında mutlu olduğun anılar daha mı fazla?

7. Peki hayatında, hata yaptığında bile seni destekleyecek kişiler var mı?

8. Birinden bir şey isterken çekinir misin?

9. Yalnız kaldığında daha mutlu biri misin?

10. Son olarak çevrendeki insanlar sana yetiyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kendini sevmeyecek kadar sevgisiz hissediyorsun!

Sen çok fazla sevgisizlik hissediyorsun. İçinde çözemediğin şeyler var. Belki çevrenden kaynaklı belki yaşadıklarından bilemiyoruz ama bütün bunların sonucunda kendini bir yere ait hissedememişsin. Bu ait olamama hissi seni yalnız bırakmış. Herkese yabancılaştığın ve herkese karşı bir duvar ördüğün hayatında aslında biraz da sen insanların seni sevmesine izin vermemişsin. Sen kendine bile yabancılaşmışsın. Kendinle sürekli bir kavga içindesin. Hissettiğin bu sevgisizlik, senin hayatında büyük yıkımlara neden oluyor. Ne insanlara güvenebiliyorsun ne de seni sevebileceklerine... Hayatında yaşadığın her olumsuzluk buna bağlı. Çünkü bir şeyi severek yapmamak ve sürekli sevgisizlik duygusunu hissetmek senin hayattaki mutluluğunu da etkiler. Ne kadar kötü duygu hayatına hakimse sen o kadar kötü hissedersin. Senin hissettiğin sevgisizlik, senin çok derinlerinde bir yerde duruyor. Ne oradan gidiyor ne de bir başkasının sevgisi onun yerini tutabiliyor. Kendini ne kadar bir şeyler için zorlasan da bu his geçmediği sürece hayatında sürekli bir eksiklik hissedeceksin. Sen beklediğin bu hisse belki ulaşır belki ulaşamazsın bilemeyiz ama bu şekilde de hayatının çok zor olacağını biliyoruz. Sevgisizliğin o kadar büyük ki bazen kendini bile sevmekten vazgeçiyorsun. Bu hissin geçmesi için sana bunu kimin hissettirdiğini bulmalısın.

Sen sevgisiz hissetmiyorsun ama hissettiğin sevgi de sana yetmiyor.

Sen sevgisiz hissetmiyorsun ama hissettiğin sevgi de sana yetmiyor. Sen aslında herkes tarafından çok seviliyorsun ve bu sevgiyi de hissediyorsun ama bu sana bazen yetmiyor. Hayatında olan insanların, hayatlarında olan tek insan olmak istiyorsun. Sana karşı daha ilgili, daha düşünceli, daha sevgili olsunlar istiyorsun. Senin hissettiğin şey yetersizlik. Bir gün seni bırakıp gitmelerinden, sevgisizlikten korkuyorsun. Sen tarafından çok sevilen insanların aynı derece de seni sevmediklerini görmek, hissetmek veya bir gün sevmeyeceklerini düşünmek seni korkutuyor. Olmayan bir şey için korkuyor ve endişe duyuyorsun. Senin hissettiğin şey sevdiklerinin bir gün senden vazgeçme ihtimalleri. Bütün bunları düşünmek senin içinde bir eksikliğe neden oluyor. Sen sevildiğini biliyorsun belki ama bu sevgi sana yetmiyor. Her gün seni aynı şekilde seveceklerinden emin olamıyorsun. İçindeki bu his sana çoğu zaman yanlış şeyler yaptırıyor. Çünkü sevdiklerin için çabalaman gerektiğini, onları kaybetmemek için her zaman bir şeyler yapman gerektiğini düşünüyorsun. Oysa seni seven insanlar sen olduğun için seni seviyorlar. Beklentisiz ve karşılıksız... Sevgisiz hissettiğin her an aslında sevdiklerinin senin için neler yaptığını düşün, bir başkası için yapmayacakları şeyleri..

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
40
14
7
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen kendini sevmeyecek kadar sevgisiz hissediyorsun…. Bunlar hep sevgisizlikten 😅😅😅

Pasif Kullanıcı

Kendimi sevmeyecek kadar sevgisiz hissediyorum. Çok doğru:))

Vedat Kaplan

her mahalleye bir psikolog şart