Görüş Bildir
Haberler
Seni Uzun Süredir Bekleyen Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Seni Uzun Süredir Bekleyen Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Belki bizim beklediğimiz belki de bizi bekleyen biri var. Buna hepimiz inanıyoruz. Seni uzun süredir bekleyen kişinin ismini söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sence biri seni bekliyor mu?

4. Peki sen birini bekliyor musun?

4. Peki sen birini bekliyor musun?

5. Bunlardan hangisini yapan birinden etkilenirsin?

5. Bunlardan hangisini yapan birinden etkilenirsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki o kişi sonunda sana mesaj attı nasıl hissedersin?

7. Peki sence bu kişi seni daha ne kadar bekleyecek?

7. Peki sence bu kişi seni daha ne kadar bekleyecek?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Elif!

Elif!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Elif. Senin her hareketini kontrol ediyor ve gözlemliyor. Ne zaman sana açılacak bilemiyoruz ama senden de bir şeyler beklediği kesin.

Damla!

Damla!

Seni bekleyen kişi Damla. Tanıştınız mı yoksa henüz tanışmadın mı bilemiyoruz ama Damla senin gibi birini bekliyor. Aşık olcak ve hayatını değiştirecek kişi o.

Büşra!

Büşra!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Büşra. Evett senin için her şeyi göze alabilecek kişi o... Seni o kadar süredir bekliyor ki onun hayatı sen olmuşsun.

Duygu!

Duygu!

Seni bekleyen kişi Duygu. Hayatına girdiği an bambaşka biri haline dönüşeceksin. Çünkü Duygu sana çok iyi gelecek. Onun seni beklemesinin bir nedeni var...

Seda!

Seda!

Seni bekleyen kişi Seda. Kendini sana adamış olan Seda için seni beklemek eziyet değil, zevk... Sana o kadar tutkuyla bağlı ki gözü başka hiçbir şeyi görmüyor.

Zeynep!

Zeynep!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Zeynep. Senin her hareketini kontrol ediyor ve gözlemliyor. Ne zaman sana açılacak bilemiyoruz ama senden de bir şeyler beklediği kesin.

Gamze!

Gamze!

Seni bekleyen kişi Gamze. Tanıştınız mı yoksa henüz tanışmadın mı bilemiyoruz ama Gamze senin gibi birini bekliyor. Aşık olcak ve hayatını değiştirecek kişi o.

Eda!

Eda!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Eda. Evett senin için her şeyi göze alabilecek kişi o... Seni o kadar süredir bekliyor ki onun hayatı sen olmuşsun.

Sıla!

Sıla!

Seni bekleyen kişi Sıla. Hayatına girdiği an bambaşka biri haline dönüşeceksin. Çünkü Sıla sana çok iyi gelecek. Onun seni beklemesinin bir nedeni var...

Merve!

Merve!

Seni bekleyen kişi Merve. Kendini sana adamış olan Merve için seni beklemek eziyet değil, zevk... Sana o kadar tutkuyla bağlı ki gözü başka hiçbir şeyi görmüyor.

Ahmet!

Ahmet!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Ahmet. Senin her hareketini kontrol ediyor ve gözlemliyor. Ne zaman sana açılacak bilemiyoruz ama senden de bir şeyler beklediği kesin.

Can!

Can!

Seni bekleyen kişi Can. Tanıştınız mı yoksa henüz tanışmadın mı bilemiyoruz ama Can senin gibi birini bekliyor. Aşık olcak ve hayatını değiştirecek kişi o.

Berke!

Berke!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Berke. Evett senin için her şeyi göze alabilecek kişi o... Seni o kadar süredir bekliyor ki onun hayatı sen olmuşsun.

Oğuzhan!

Oğuzhan!

Seni bekleyen kişi Oğuzhan. Hayatına girdiği an bambaşka biri haline dönüşeceksin. Çünkü Oğuzhan sana çok iyi gelecek. Onun seni beklemesinin bir nedeni var...

Onur!

Onur!

Seni bekleyen kişi Onur. Kendini sana adamış olan Onur için seni beklemek eziyet değil, zevk... Sana o kadar tutkuyla bağlı ki gözü başka hiçbir şeyi görmüyor.

Eren!

Eren!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Eren. Senin her hareketini kontrol ediyor ve gözlemliyor. Ne zaman sana açılacak bilemiyoruz ama senden de bir şeyler beklediği kesin.

Fatih!

Fatih!

Seni bekleyen kişi Fatih. Tanıştınız mı yoksa henüz tanışmadın mı bilemiyoruz ama Fatih senin gibi birini bekliyor. Aşık olcak ve hayatını değiştirecek kişi o.

Mustafa!

Mustafa!

Seni uzun süredir bekleyen kişi Mustafa. Evett senin için her şeyi göze alabilecek kişi o... Seni o kadar süredir bekliyor ki onun hayatı sen olmuşsun.

Volkan!

Volkan!

Seni bekleyen kişi Volkan. Hayatına girdiği an bambaşka biri haline dönüşeceksin. Çünkü Volkan sana çok iyi gelecek. Onun seni beklemesinin bir nedeni var...

Arda!

Arda!

Seni bekleyen kişi Arda. Kendini sana adamış olan Arda için seni beklemek eziyet değil, zevk... Sana o kadar tutkuyla bağlı ki gözü başka hiçbir şeyi görmüyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
54
26
23
22
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın