Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Psikolojinin Derinliklerindeki Problemi Ortaya Çıkarıyoruz!

10 Soruda Psikolojinin Derinliklerindeki Problemi Ortaya Çıkarıyoruz!

Bu 10 soruluk psikolojik teste göre derinlerdeki problemini ortaya çıkarıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kendini en son ne zaman mutsuz hissettin?

3. Söyle bakalım kendini en son ne zaman mutsuz hissettin?

4. Peki bu mutsuzluğunun sebebi neydi?

5. Kendini çoğu zaman depresif hissediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen ne için çabalıyorsun?

7. Önünde iki yol var, hangisini seçersin?

8. Farklı bir hayat yaşamak ister miydin?

9. Sence seni bu hayatta en iyi kim anlıyor?

10. Son olarak çocukluğunu hatırlayınca hangi duyguyu hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin psikolojinin derinlerinde yalnızlığı ile yüzleşmekten korkan biri var.

Senin psikolojinin derinlerinde yalnızlığı ile yüzleşmekten korkan biri var. Etrafında birileri var ama ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorsun. Geceleri kendini kötü hissediyorsan bu senin yalnızlığından kaynaklanıyor. Sen bu yalnızlıkla yüzleşmek istemiyorsun ve bundan kaçıyorsun. Kendini ne zaman yalnız hissetsen birine sığınıyorsun ama bu kişi seni ne kadar önemsiyor bilmiyorsun. Senin psikolojinin derinlerinde bu yalnızlık yer alıyor. Sen bundan korkuyorsun ve karşına çıkmaması içinde elinden geleni yapıyorsun. Bu yalnızlığı hissettiğin an kaçıyorsun. Etrafında sığınacak çok kişi var ama bu kişilerin ne kadar senin dostun olduğundan emin değilsin. Sen her zaman hayatında bir destek arıyorsun. Yanında kim olduğuyla ilgilenmiyor, sadece o kişinin varlığı ile yetiniyorsun. Seni anlamış, anlamamış, dinlemiş veya dinlememiş... Bunların hiçbirini önemsemiyorsun. O kişi o an yanında mı? Bu konuyla ilgileniyorsun. İster sana yalan söylesinler ister seni oyalasınlar. Sen yalnızlıktan çok fazla korktuğun için etrafındaki insanların gerçek yüzlerini göremiyorsun. Derinlerdeki sende hem çaresiz hem de çaresizliğini gözardı eden biri var. Bu kişiye yardım edebilecek kişi de yine sensin.

Senin psikolojinin derinlerinde bir şeylerin elinden, kayıp gitmesinden korkan biri var.

Senin psikolojinin derinlerinde bir şeylerin elinden, kayıp gitmesinden korkan biri var. Sen hayatta sahip olduğun her şeyin değerini bilen birisin ve her zaman sahip olduklarının da seninle olmasını istersin. Onların bir an bile senden uzaklaşmasına dayanabilecek biri değilsin. Bu düşünce seni korkutuyor. Psikolojinin derinlerinde bu korku ile yaşıyorsun. Senin olan şeylerin bir gün bir başkasının gelip alması veya kendi istekleri ile senden kopmalarını istemiyorsun. Sen onlar için her şeyi yapan birisin. Bu korku da aslında senin biraz daha çabalamana neden oluyor. Sen bunu fark etmesen de içten içe hayatındaki her şeyi birileri için yapıyorsun. Onların mutluluğu, huzuru için... Bu düşünce derinlerdeki senin, aslında çok fazla korkuyla yaşamak zorunda olduğunu ortaya çıkarıyor. Sen her ne kadar kendine güvenen ve güçlü biri olsan da sevdiklerinin ve sahip olduklarının senden uzaklaşması durumunda yıkılabilecek birisin. Kendini sürekli olarak zorluyorsun, çünkü hayatında sahip olduğun düzenin bozulmasını istemiyorsun. Psikolojinin derinlerinde sen aslında  her şeyi kendin ve sevdiklerin için yapıyorsun.

Senin psikolojinin derinlerinde duygularına izin vermeyen biri var.

Senin psikolojinin derinlerinde duygularına izin vermeyen biri var. Sen kendini bir kapana kapatmışsın ve oradan çıkmıyorsun. Bu yerde duygularının dışarı çıkmasına da müsaade etmiyorsun. Duyguların açığa çıktığında kendini savunmasız hissediyorsun. Hayatının her anında kendini gizlemiş birisin. Kimse senin gerçekten neye üzülüp, üzülmeyeceğini anlamıyor. Çünkü onlara bu fırsatı vermiyorsun. Bir şeyler için kendini göstermek, ön planda tutmak istemiyorsun. içinde çok problem var ve kafan oldukça dolu. Bütün bunların arasından sıyrılıp kendi hayatına adapte olamıyorsun. Kendini sakladığın yerden çıkarman oldukça zor. Çünkü sen kendini orada güvende hissediyorsun. Bu hissettiğin güvenden kopamıyorsun. Ne zaman gerçekten kendini birine açacak olsan sonrasında hata yaptığını düşünüyorsun. Bu en yakının da olabilir en uzağında ama hata yaptığın düşüncesi değişmez. Psikolojinin derinliklerinde duygularını bastıran biri var. İyi, kötü her anını gizliyorsun. Bu duyguların ortaya çıkması ise ya öfkeyle ya da nefretle oluyor. Kendini gizlediğin her an, aslında içindeki kötü hisleri dışarı yansıtıyorsun.

Senin psikolojinin derinlerinde kendini anlamayan biri var.

Senin psikolojinin derinlerinde kendini anlamayan biri var. Sen kendine kötü davranan birisin. Kendini ikinci plana atmakla kalmamış, hayatında yokmuş gibi davranıyorsun. Kendine davrandığın gibi kimse sana davranmıyor. Kendini dinlemiyor, anlamıyor ve sevmiyorsun. Psikolojinin derinlerinde aslında küçük bir çocuk var ve sevilmeye muhtaç... Sen bu sevgiyi hep başkalarında aramışsın. Aslında o çocuk sevgiyi senden istemiş. Sen kendine ne kadar acımasız davrandıysan o kadar canın yanıyor. Senin derinlerinde seni anlamayan biri var. Ne istediğini henüz bilemeyen, neyi sevip sevmediğini kestiremeyen ve aslında bu hayattan ne istediğini anlamayan biri. Sen bu kişiyle mücadele ediyorsun. Derinlerdeki sen, hem bir şeylere ihtiyaç duyuyor hem de bir şeylerden kaçıyor. Sen ne kadar kendine karşı acımasız biri olsan da etrafında seni sevmek isteyen kişilere de acımasız birisin. Senin için bir şeyler yapan insanları görmüyor ve önemsemiyorsun. Senin derinlerinde sevilmemeye alışmış biri var. Bu alışkanlığı bırakamıyor ve aynı zamanda ondan da vazgeçmiyorsun. Sen kendini anladığında ve kendini sevdiğinde aslında hem geçmişinde hem de geleceğinde mutlu olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
31
22
18
12
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Senin psikolojinin derinlerinde kendini anlamayan biri var.

Ayça Terzi

Senin psikolojinin derinlerinde kendini anlamayan biri var. Sen kendine kötü davranan birisin. Kendini ikinci plana atmakla kalmamış, hayatında yokmuş gibi d... Devamını Gör

Ayça Terzi

Sen bu kişiyle mücadele ediyorsun. Derinlerdeki sen, hem bir şeylere ihtiyaç duyuyor hem de bir şeylerden kaçıyor. Sen ne kadar kendine karşı acımasız biri o... Devamını Gör

ömer

Senin psikolojinin derinlerinde duygularına izin vermeyen biri var. Nasıl çıkaracaz bu kişiyi be ablam kaldı orada 🤔

10.cadde

cevabı bulursan bana da ilet lütfen :)