Görüş Bildir
Haberler
Dudak Şekline Göre 6 Karakter Özelliğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Dudak Şekline Göre 6 Karakter Özelliğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Dudak şekline göre 6 karakter özelliğini ortaya çıkarıyoruz!

Haydii

Testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudak şeklini seçer misin?

Romantik, sabırlı, güvenilir, sahiplenici ve kararsız...

Dudak şekline göre senin 6 özelliğinden biri romantik biri olman. İnce düşünceli ve hayatındaki kişinin mutluluğunu önemseyen birisin. Birinin nasıl mutlu olacağını biliyorsan, onun için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırsın demektir. Aceleci biri değilsin. Her şeyin vakti ve zamanı olduğunu biliyorsun bu nedenle çoğu zaman sabırlı karakterin ön plana çıkıyor. Güven veren halin ise senin güçlü dostluklar kurmanı sağlıyor. Dileyen dilediği sırrını sana anlatabilir, çünkü bilirler ki senden asla sır çıkmaz. Sevdiklerini sahiplenen biri olarak ilişkilerinde çok fazla kıskançlık yaşıyorsun. Çünkü aşık olduğun kişinin veya sevdiğin bir arkadaşının sadece sana ait olmasını istiyorsun. Kararsızlığın ise çoğu zaman senin başına bela oluyor. Çünkü karar veremediğin her an hem vaktin hem de çaban boşa gitmiş oluyor.

Merhametli, yaratıcı, ketum, duyarlı ve öz güvenli...

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri merhametli yapın. Hayatında olan herkese karşı mutlaka bir iyiliğin dokunmuştur. Çünkü sen insanları mutlu ettikçe mutlu olan bir karaktere sahipsin. Senin için o kişinin sana nasıl davrandığı önemli değil, o kişinin o an yardıma ihtiyacı varsa o yardıma önce sen koşarsın. Yaratıcı karakterin senin her zaman farklı biri olmanı sağlıyor. Hem kendine hem de çevrene kattığın bakış açıları senin önünü açıyor. Ketum birisin. Bir sorununu veya bir mutluluğunu çok zor insanlarla paylaşırsın. Genellikle bir şeyleri içinde tutup, kesinleştikten sonra söylemeyi tercih ediyorsun. Herkese karşı duyarlı olman aslında senin düşüncelerinin inceliğini ortaya çıkarıyor. Sen her zaman kötünün karşısında olan birisin. Girdiğin her yerde dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Çünkü oldukça havalısın. Kendine olan güvenin girdiğin her ortamda emin konuşmaların sana birçok başarıyı getiriyor.

Sadık, çalışkan, cesur, bağışlamaz ve havalı

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri sadık olman. Arkadaşlarına, ailene, sevgiline, eşine, işine... Herkese karşı sadık birisin. Onların varlığı sana iyi geliyor ve onlara asla yanlış bir şey yapmak istemiyorsun. Olan mutluluğunu bozmak istemiyorsun. Bu nedenle aldatmak ve aldatılmak gibi düşünceler bu hayatta en son düşüneceğin şeyler. Çalışkan bir karakter sahipsin. Önünde sonsuz bir zaman olduğunu düşünüyorsun ve bunu değerlendirmen gerektiğine inanıyorsun. Bunu da her gün yeni bir şey üzerine yoğunlaşarak yapıyorsun. Cesur karakterin senin kolay risk alabilmeni sağlıyor. İstediğin ve mantığına uyan şeyler varsa onun peşinen gidebilirsin. Affedici biri değilsin. İnsanları affetmekte ve eskisi gibi olmakta zorlanıyorsun. Çünkü sana yapılanları unutmak senin için zor.

Sezgisel, yaratıcı, hayalperest, çabuk güvenen ve fedakar

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri sezgiselliğin. Kararlarını her zaman sezgilerine göre alan birisin. O an ne hissettiysen onu dinliyorsun. Kötü hissettiğin şeylerden uzaklaşırken, iyi hissettiğin şeylerin peşinden koşuyorsun. Bu sezgisellik sana genellikle doğru kapılar açıyor. Yaratıcılığının ön plana çıktığı konular genellikle iş konuları. Kendini göstermeyi seven biri olarak fikirlerinin üzerinde çalışıyor ve her zaman daha iyisini bulmaya çalışıyorsun. Hayal kurmak senin için terapi gibi bir şey. Bu nedenle hayatın ne olmasını istiyorsan önce bunun hayalini kuruyorsun. Herkese çabuk güveniyor olmak senin insan ilişkilerini aslında kötü etkiliyor. Çünkü sürekli bir problemle karşılaşıyor ve sürekli güvenin kırılıyor. Fedakar birisin. Ailene ve sevdiğin herkese öncelik veriyorsun. Onların mutlu olduğu yerde mutlu oluyorsun.

Özgürlükçü, mantıklı, gösterişçi, yenilikçi ve alıngan

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri özgürlükçü ruhun. Sen sınırsız olmayı isteyen birisin. Önünde kimse durmamalı ve kimse sana 'yapma' dememeli. Hayatında sen karar almalı ve sen uygulamalısın. Özgürlüğüne düşkün biri olarak kısıtlandığını hissettiğin her an kendini sıkıştırılmış hissediyorsun. Kararlarını duygularına göre değil, mantığına göre alan birisin. Senin körü körüne bir şeyi yapman mümkün değil. Onu düşünür, tartar ve daha sonra uygulamaya koyarsın. Gösteriş yapmayı seven biri olarak biraz da bunun için çalışıyorsun diyebiliriz. Her şeyin en iyisine sahip olma isteğin var. Çağı yakalayan biri olarak, yenilikçi ruhun ön plana çıkıyor. Sıradanlıktan ve monotonluktan hoşlanmıyorsun. Bu nedenle her zaman hayatında yeni bir şeylere ihtiyaç duyuyorsun. Biraz hassas birisin ama bunu insanlara göstermekten hoşlanmazsın. Senin neye alınıp neye alınmayacağını bilmek çok zor.

Pratik, eleştirel, sadık, duygusal ve titiz…

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri pratik oluşun. Hayatındaki her şeyi bir anda gerçekleştirebilen birisin. Hiçbir şey için uzun uzun vaktini harcamaz, pratikliğinle her şeyi halledebilirsin. Kararlarını da hızlı alırsın. Kolay beğenmeyen biri olarak, sürekli bir kusur arayışı içindesin. Her şeyin mükemmel olmasını istediğin için detaylarda genellikle kayboluyorsun. Bu detaycılığın senin işini zorlaştırıyor. Sen her şeyi pratik bir şekilde çözmeye çalışırken, detaycı oluşun bunun önünde engel olabiliyor. Sadık birisin. Hayatında tek bir kişiye yer veriyorsun ve ondan sonrası senin için önemli olmuyor. Sevince çok seviyor ve o kişiyi hayatının merkezi yapıyorsun. Duygusal birisin. Göz yaşın her zaman hazır bir şekilde bekliyor olabilir. Her zaman düzenli ve temiz olman gerektiğine inanıyorsun. Bu nedenle bir yerin dağınıklığı seni aşırı derece de rahatsız ediyor.

Cesur, öz güvenli, inatçı, kıskanç ve iyimser…

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri cesur oluşun. Risk alabilir ve bir karar verdiysen onu gerçekleştirirken asla korkmazsın. Sonu ne olursa olsun gider ve kendini kanıtlanmak istersin. Kendine olan güvenin her zaman yerinde. Bunu her alanda göstermekten çekinmiyorsun. Karşındaki insanları küçümsemiyor ama kendini de küçük görmüyorsun. Senin için herkes eşit, bu nedenle herkesin yanında dilediğin rahatlıkta olabilirsin. Seninle anlaşmak biraz zor olabilir. İnatçı bir kişiliğe sahipsin. Dediğini yaptırmak gibi bir özelliğin var. Senin isteklerin her zaman daha önde geliyor. Sevdiklerini kıskanan birisin ve aynı zamanda başarıyı da kıskanıyorsun. Birinin senden daha önde olma ihtimali seni daha hırslı biri haline çeviriyor. Herkes hakkında iyi düşünen birisin ama insanların gerçek yüzünü görene kadar.

Koruyucu, eğlenceli, dobra, tutkulu ve bencil…

Senin dudak şekline göre 6 özelliğinden biri koruyucu kişiliğin. Sen hayatındaki herkesi koruma gibi bir görev edinmişsin. Herkesi sahipleniyor ve herkesin hayatına dahil oluyorsun. Kararlarında, hayatlarını yaşayış biçimlerinde hep söz sahibi olmak istiyorsun. Senin olduğun bir yerin neşesiz olmasına imkan yok. Varlığın, konuşmaların ve davranışların ile herkesi eğlendirebiliyorsun. Açık sözlü birisin. Ne düşünüyorsan onu söylersin ama bunu yaparken pek karşındaki kişinin duygularını düşünmezsin. Hayatındaki bütün ilişkilerinde tutku arıyorsun. Bu nedenle çok tartışmalı ilişkilerin olabiliyor. Heyecan senin için olmasa olmaz bir şey. Yeri gelince bencil biri olabiliyorsun. Çünkü o an aklına ne kadar değerli olduğun geliyor ve önceliği kendine veriyorsun.

Dikkatli, kindar, gizemli, kontrolcü ve samimi

Senin dudak şekline göre sahip olduğun 6 özellikten biri dikkatli oluşun. Her adımını dikkatle atıyor ve aslında hayatını da dikkatle yaşıyorsun. Senin için risk almak çok zor. Çünkü hayatını baştan sona kadar planlayan birisin. İnsanların sana yaptığını unutmazsın. Bu nedenle bir kere hayatından çıkmış birini bir daha hayatına alman çok zor. Ne planlarından, ne isteklerinden ne de hayallerinden çok bahsetmezsin. Bu gizemli tavrın insanlara güvenmediğinden değil, sadece bir şeyi olmadan çok fazla dillendirmek istememenden kaynaklanıyor. Hayatını kontrol eden birisin. Her hareketinin bir amacı ve sonucu olduğunu biliyor ve ona göre davranıyorsun. Samimi birisin ama bu dozu ayarlamayı da iyi biliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
25
10
8
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın