Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Pişmansın?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Pişmansın?

Söylediğimiz, yaptığımız, düşündüğümüz şeylerden pişmanlık duyabiliriz. Bazı geceler bizi uyutmayan bu pişmanlığı aşmak çok zordur. Sen ne kadar pişmansın söylüyoruz!

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sürekli geçmişi anıyor musun?

2. Geçmişte değiştireceğin bir şey şu anki hayatını büyük oranda etkiler miydi?

3. Uzun süredir huzursuz ve mutsuz hissediyor musun?

4. Kendine çok fazla kızan biri misin?

5. Peki geçmişte affedemediğin biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce çok güvendiğin biri seni yanılttı mı?

7. Peki şu an hayatının mükemmel olduğunu düşünüyor musun?

8. Geleceğine odaklı bir şekilde ilerleyebiliyor musun?

9. Şu anki hayatında kendini ait hissettiğin bir yer var mı?

10. Son olarak çok fazla keşke diyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen içinde çok fazla pişmanlık biriktirmişsin!

Sen içinde çok fazla pişmanlık biriktirmişsin. Sık sık arkana ve arkanda bıraktıklarına bakıyorsun. Şimdiki hayatına devam edemiyorsun çünkü aklın hala geçmişinde. Yaptıkların, yapmadıkların, istediklerin ve mecbur olup seçtiklerin... Bütün bunları düşünmek seni eksik hissettiriyor. Ne şimdine ne de geleceğine bakabiliyorsun. Aklında sürekli eskide kalan şeyler var. Bu şeyleri aşamadığın sürece de hep aynı yerde sayacaksın. Söylemediğin bir kelimenin veya söylediğin bir kelimenin pişmanlığını yaşıyorsun. Çok fazla düşünüyor ve çok fazla takıntı yapıyorsun. Bütün bu takıntıların senin içinde büyük yaralara neden oluyor. İçte içe mutlu olmaya çalışıyorsun ama bu mutluluğun her zaman yarım kalıyor. Aklında sürekli ihtimaller dolaşıyor. Önceden fırsatın olup, değerlendiremediğin her şeyi düşünüyorsun. Senin içindeki pişmanlık gün geçtikçe büyüyen bir pişmanlık. Kendi yoluna bakamıyorsan bunun sebebi geçmişinden kaynaklanıyor. Yaptığımız hatalar belki o an söyleyemediğimiz şeyler bizde pişmanlık hissi uyandırabilir. Keşke demekten başka çaremizin olmadığı şu günlerde artık ilerlememiz gerektiğini de bilmeliyiz. Bizi bırakmayan düşünceleri, bazen biz bırakmalıyız.

Sen hayatındaki hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorsun!

Sen hayatındaki hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorsun. Her şey senin için yaşandı ve bitti. Ne geçmişine bakar ne de oralarda kendini kaybedersin. Senin için sadece şu an ve şimdi var. Kendini bir şeyler için suçlu hissetmezsin özellikle geçmişinde yaşadığın şeyler için... O an öyle gerekti, sen öyle hissettin, koşullar bunu gerektirdi ve öyle davrandın. Bu nedenle ne aldığın kararlardan ne söylediklerinden ne yaptıklarından ne de yapamadıklarından pişmanlık duyan birisin. Sen kendinin ve hayatının kıymetini bilen birisin. Seni üzmek çok zor. Çünkü sen hayatı da kendini de seven birisin. Bu şekilde yaşadığın hayatında hiçbir şey seni mutsuzluğa itemez. Bazen düşündüğün ve özlediğin geçmişinde sadece o an ki mutluluğunu özlüyorsun. O günlere dönsen yine aynı şekilde yaşar ve yine aynı adımları atardın. Senin pişmanlık duygun yok çünkü hayatın pişman olmak için kısa olduğunu düşünüyorsun. Kendi özgür düşüncelerinle aldığın kararları kimse sorgulayamaz ve kimseye bunun hesabını vermezsin. Sen pişmanlık duymuyorsun çünkü kendini çok seviyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
28
14
13
9
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Gündüz

Sen içinde çok fazla pişmanlık biriktirmişsin!

ömer

Sen içinde çok fazla pişmanlık biriktirmişsin!

Gizem Yenikler

Sen hayatındaki hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorsun!