Görüş Bildir
Haberler
Bir Kart Seç, Nasıl Biriyle Evleneceğini Anlatalım!

Bir Kart Seç, Nasıl Biriyle Evleneceğini Anlatalım!

Bize bir kart seç, evleneceğin kişiyi anlatalım!

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu kartlardan birini seçer misin?

Seni prenses gibi hissettirecek biriyle evleneceksin!

Sen, seni prenses gibi hissettiren biriyle evleneceksin. Hayatına girdiği andan itibaren bir farklılık olduğunu sezdiğin ve artık hayatının eskisi gibi olmayacağını fark ettiğin biri olacak. Değerini bilen, her an seni önemli hissettiren, her zaman elinden gelenin fazlasını gösteren o kişiyle mutlu olacaksın. Senin karşına çıkacak ve yollarınızı birleştireceğiniz bu kişi senin için her şeyi yapabilecek biri. Seni anlayan, dinleyen, yol gösteren ve ne olursa olsun seni iyi hissettiren bu kişiye aşık olacaksın. Şimdiye kadar belirlediğin bütün kriterleri unutacak ve o kişiyle nasıl mutluysan o şekilde yaşayacaksın. Anlayacaksın ki şimdiye kadar elinin tersiyle ittiğin herkesin ve her şeyin sebebi buymuş. Senin evleneceğin kişi sana hayranlık duyacak biri olacak. Dünyası sen olacaksın ve sen ne istersen artık o olacak. Bütün sorunlarını geride bırakacak ve bütün yaşadığın saçma şeyleri unutacakasın, bu kişi sana bunları unutturacak. Senin evleneceğin kişi sen istediğin sürece yanında olacak ve senin mutlu olduğun şekilde hayatına devam edecek. Bu rüya gibi bir evliliğe sen sahip olacaksın. O kişi hayatına girdiğinde, önceliğin olan her şey artık geri planda kalacak. Sadece birbiriniz için var olacaksınız.

Fazla duygu karmaşası yaşasa da senden kopamayan biriyle evleneceksin!

Senin evleneceğin kişi zor biri olacak. İlişkiniz en başından sonuna kadar karmaşık şekilde ilerleyecek. Onunla ilgili hiçbir şeyden emin olamayacaksın. İlişkiyi sadece o varmış gibi yaşayacaksınız. Birbirinizi çok sevecek bunu bazen göstereceksiniz ama çoğu zaman da tartışmalarınız size eşlik edecek. Senin evleneceğin kişi, senin hayatında çok büyük bir yer kaplayacak. Ne olursa olsun birbirinizi bırakamayacaksınız. Çünkü siz aynısınız. Sen kendin gibi birine aşık olacaksın. Onunla çok iyi anlaşacak belki çok iyi bir arkadaşlığınız olacak ama konu ilişkiye geldiğinde her şey terse dönecek. Sizin ilişkinizde bitmeyen bir kavga var. O sana ters gelecek sen ona daha ters gideceksin. Böyle ilerleyen bir ilişkiyi ayakta tutan şey ise aşk olacak. Ne kadar tartışma yaşasanız da birbirinize ait olduğunuzu ikiniz de bileceksiniz. Yanlış anlaşmalara müsait bir ilişkiniz olacak, bir taraf bir şeyleri görmezden geldiği ve alttan aldığı sürece bu ilişkide bir şeyler yola girmiş olacak. Senin evliliğin fazla karışık ama aşk dolu olacak.

Senin her hatana ve saçmalığına ortak olacak biriyle evleneceksin!

Senin her hatana ve saçmalığına ortak olacak biri ile evleneceksin. Sen hayatında anı yaşayan ve pek bir şeyleri umursamayan birisin. Evleneceğin kişi de biraz senin gibi olacak. Sen ne yaparsan yap sana destek olacak, belki hatalarını gösterecek ama bu hatayı seninle birlikte yapmaktan da zevk alacak. Senin evleneceğin kişi seninle birlikteyken bambaşka birine dönüşecek. Belki biraz daha çocuksulaşacak belki hayatı daha tozpembe görecek. Hiçbir şey ona zor gelmeyecek çünkü yanında sen olacaksın. Sizin ilişkiniz eğlenceli bir ilişki olacak. Kavganın ortasında gülmeye başlayacak belki de neden kavga ettiğinizi unutacaksınız. Evleneceğin kişi büyük problemlere yer veren biri değil. Her şeyin halledilebilir olduğunu ve önemsiz şeyler için kalp kırmamak gerektiğini çok iyi biliyor. Kendi duygularını gizleyen biri olduğu için onu anlamak da sana düşüyor. O bir sorunu olsa da gülmeye devam eden biri. İlişkinizde asla mutsuzluğa yer olmayacak. Çünkü ikiniz de buna izin vermeyeceksiniz. Sen biraz huzur arayan birisin. Bu huzuru evleneceğin kişide çokça bulacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
70
62
22
22
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın