Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya'nın Canlandırdığı Hangi Karaktersin?

Serenay Sarıkaya'nın Canlandırdığı Hangi Karaktersin?

Serenay Sarıkaya'yı beğenerek izliyoruz ve hatta bazen güzelliğine, tarzına da hayranlık duyuyoruz. Peki sen Serenay Sarıkaya''nın canlandırdığı hangi karaktersin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım hayatında istemediğin şeyler olduğunda bunlarla nasıl baş ediyorsun?

1. Söyle bakalım hayatında istemediğin şeyler olduğunda bunlarla nasıl baş ediyorsun?

2. Sende olan bir özellik seçer misin?

3. Peki yaşadığın problemleri nasıl çözüyorsun?

3. Peki yaşadığın problemleri nasıl çözüyorsun?

4. Tek başına mücadele etmek zorunda olduğun şeyler sana nasıl hissettiriyor?

5. Daha önce hiç birine platonik aşık oldun mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatındaki en büyük derdinin bunlardan hangisinin olmasını isterdin?

7. Başarılı olmak için neler yaparsın?

7. Başarılı olmak için neler yaparsın?

8. Son olarak bize bu kombinlerden birini seçer misin?

Lale Devri - Yeşim Taşkıran

Lale Devri - Yeşim Taşkıran

Sen Yeşim'sin. Agresif tavırların ve istediğini alma konusundaki azmin bize Yeşim'i hatırlattı. Belki kırılgan birisin ama bu özelliklerini dışarı yansıtmayı tercih etmiyorsun. Hırçın karakterin çoğu zaman insanların senden korkmasına neden oluyor. Bu aslında senin hoşuna da gider. Çünkü herkes yerini ve haddini bilmeli. Şimdiye kadar kimseye güvenmemiş ve hep tek başına bir şeylerin üstesinden gelmeye çalışmışsın. Yeşim gibi çok fazla tırnaklarını gösteriyor ama bunu sadece kendin ve sevdiklerin için yapıyorsun.

Şahmaran - Şahsu

Şahmaran - Şahsu

Sen Şahsu'sun. Kendi halinde birisin ama kendi içinde de çok problemi olan birisin. Bunların hiçbirini dışarı yansıtmıyor ve olabildiğince kendinle savaşıyorsun. Her şeyden yorulmuş ve bıkmışsın. Yalnızlığın ve sessizliğin ile yaşıyorsun hayatı. Çılgınlık sana göre değil. Çünkü her zaman planlı ve programlı olmalısın. Yarını düşünmeli ve kendini riske atacak her şeyden uzak durmalısın. Sen Şahsu gibi hem sevilmeye ihtiyaç duyuyor hem de sevmek tam olarak ne onu bilmiyorsun.

Aile - Devin

Aile - Devin

Sen Devin'sin. Hayatta ne yaptıysan tek başına yapmış ve aslında buna mecbur bırakılmışsın. Yalnızlık ve daha en başında kendi ayaklarının üzerinde durmak sana bir şeyler öğretmiş. Bu şeyler de her şeyi tek başına başarmaktan geçiyor. Kendini bir kenara bırakmış, insanlara yardım etmek için harekete geçmişsin. Böylelikle kendi dertlerini unutmuşsun. Ne kadar gülsen de içinde bir yerlerde kırgın biri var. Bu kırgınlığına biri dokunduğunda bütün hırçınlığını dışarı çıkarıyorsun. Çünkü kendi yaralarını gizlemişsin.

İkimizin Yerine - Çiçek

İkimizin Yerine - Çiçek

Sen Çiçek'sin. Çok kırılgan çok naif ve çok da duygusal birisin. Kendine bir dünya kurmuşsun ve o dünyaya da sadece kendini ve sevdiğin kişiyi almışsın. Sen aşka aşık birisin. Aşk acısı çekerken bile mutlusun. Çünkü o acıyı çekerken de o kişiyi seviyorsun. Nefret edemiyor ve belki de sevdiğin kişiyi affeden hep sen oluyorsun. İlişkilerindeki fedakarlığın senin her zaman üzülmene neden oluyor. Sen Çiçek gibi sevdiğin kişi için her şeyi yapabilirsin belki ama bir yerden sonra da bırakman gerektiğini de bilirsin.

Medcezir - Mira Beylice

Medcezir - Mira Beylice

Sen Mira Beylice'sin. Önüne çıkan hiçbir şeyi sen seçmedin. Her şey kurulu bir şekilde sana geldi ve sen de yaşamaya çalıştın ama senin istediklerin bunlar mıydı? Hiç sanmıyoruz. Sen her zaman korunmaya ihtiyaç duyan ve duygularıyla hareket eden biri oldun. Yanında dostların ve sevdiğin kişiler olduğu sürece mutluluğun da nerede olduğunu anlamış oldun. Yeri gelince şımardın yeri gelince ağladın belki ama hayatın da tadını yine en iyi sen çıkarttın.

Fi - Duru

Fi - Duru

Sen Duru'sun. Başarı için her şeyi yapabilir ve karşına çıkan herkesi kolaylıkla harcayabilirsin. İnsanların seninle uğraşmaması gerektiğini en başında gösterirsin. Her anlamda şanslı birisin ve şansının yanına çalışkanlığını da ekliyorsun. Hırsın bazen gözünü kör edip yanlış kararlar vermene neden olsa da yaşadığın hayatta kazandığın her şey seni tatmin de ediyor. Bazen duygularını geri planda bırakman gerektiğini de anlıyorsun. Duru gibi gücünü göstermeyi tercih eden birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
26
25
10
9
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın