Görüş Bildir
Haberler
Sen Neyi Bekliyorsun?

Sen Neyi Bekliyorsun?

Sena Erdoğdu
09.03.2023 - 14:19 Son Güncelleme: 10.03.2023 - 11:07

Bazen mutlu olmayı bazen birini bazen ise bir şansın karşımıza çıkmasını bekleriz. Sen neyi bekliyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sen bu hayattan ne istiyorsun?

4. Pekii her şeye sahip olduğunu düşünüyor musun?

5. Risk aldığında kendini nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni ne mutsuz eder?

7. Bir şeyler için geç kaldığını düşünüyor musun?

8. Son olarak hayatındaki her şeyle mücadele etmek seni nasıl hissettiriyor?

Sen, seni mutlu edecek birini bekliyorsun.

Sen, seni mutlu edecek birini bekliyorsun. Sen biraz yılmışsın. Her şey zor gelmeye başlamış ve senin mücadele edecek gücün de kalmamış. Hem etrafındaki insanlar hem yaşadığın şeyler seni artık mutsuz etmeye başlamış. Her şeye karşı direnmişsin ama bunu da artık devam ettirmek istemiyorsun. Zamanla her şeyini yitirmişsin en çok da hayata karşı inancını... Senin beklediğin şey seni mutlu edecek birisi... Artık mutsuz olmak da sürekli birilerini düşünmek de ve birileri için çabalamak da istemiyorsun. Artık senin için çabalansın istiyorsun. Bunu da birinin yapabileceğini biliyorsun. Seni mutlu edecek birine ihtiyacın var. Seni bu durumdan ve karamsarlıktan kurtarabilecek birine... Ne zaman tek kalsan aklını bütün olumsuz düşünceler dolduruyor. Sen bu düşüncelerle baş edemiyorsun. Seni rahatlatacak ve yaşadığın her şeyde yanında olabilecek birine ihtiyacın var. Sen o kişiyi bekliyorsun. Seni mutlu edebilecek ve her zaman varlığı ile sana güç verebilecek birini bekliyorsun.

Sen, seni tekrar umutlandıracak şeyi bekliyorsun.

Sen seni tekrar umutlandıracak şeyi bekliyorsun. Sen şu an durağan bir zamandasın. Her şeyi tekrar tekrar düşündüğün bir evredesin. Yaşadıklarını gözden geçiriyor ve nerede yanlış yaptığını düşünüyorsun. Sen bu düşüncelerde kayboluyor çoğu zaman da kendini aslında buna zorluyorsun. Düşünmek zorunda olduğun şeyler olduğun inanıyorsun. Yaşadığın şeyler zamanla senin umudunu çalmış. Seni en dibe itmiş. Burada kalmışsın ve aslında çıkmak da istemiyorsun. Çünkü çıktığın anda tekrar sorumlulukların ve sorunların başlayacağını biliyorsun. Senin beklediğin şey seni tekrar umut... Bir şeylere tutunman gerektiğini biliyorsun ama bunun ne olduğunu bilmiyorsun. Kime inansan veya neyin peşinden gitsen seni yanıltmış. Sonunda ise ortada yapayalnız bir şekilde kalmışsın. Bütün umudunu seni yanıltan şeyler çalmış. Tekrar bir şeylere inanmaya çalışmak senin için çok zor belki ama bundan başka çaren olmadığını da biliyorsun. Sen seni bir şeylere inandıracak ve umutlandıracak şeyi bekliyorsun.

Seni ayağa kaldıracak birini bekliyorsun.

Sen, seni ayağa kaldıracak birini bekliyorsun. Her şeyi bir kenara bırakmış ve her şeyi bir kenara atmışsın. Artık hayatında önemli hiçbir şeyin kalmadığın düşünüyorsun. Çünkü her şeyi sen elinin tersiyle itmişsin. Bir kere düşünce kalkacak gücün kalmamış ve daha fazla düşmüşsün. Tekrar tekrar yanılmaktan da tekrar tekrar bir şeylerin yanlış gitmesinden de bıkmış birisin. Seni ayağa kaldıracak birine ihtiyacın var. Her şeye en başından başlatabilecek ve yanlışlarını tek tek düzeltecek birine... Her ne kadar her zaman güçlü olduğunu düşünsen de şimdi öyle düşünmüyorsun. Yaşadığın büyük bir şey senin aslında gücünü senden almış. Hiçbir şeyde yıkılmayan, üzülmeyen kim giderse gitsin yerini doldurabilen sen şimdi bunu yapamıyorsun. Senin beklediğin kişi senin elinden tutmalı ve seninle her şeye yeniden başlamalı. Belki hayatında çok fazla insana yer verdin ve çoğu da seni yanlışa sürükledi. Ama sen bu yanlıştan onlarla birlikte değil tek başına çıkmak zorunda kaldın. Seni ayağa kaldıracak kişi geldiğinde kendini daha güçlü hissedeceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
33
16
15
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın