Görüş Bildir
Haberler
Sen Hayattan Ne Kadar Sıkıldın?

Sen Hayattan Ne Kadar Sıkıldın?

Sürekli bir şeylerin peşinde koşturmak, bir şeyleri beklemek, mücadele, şanssızlık... Her olumsuz şey hayattan sıkılmamıza neden olabilir. Peki sen hayattan sıkıldın mı?

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayatında her şey yolunda gidiyor mu?

4. Peki hayatındaki problemlerin ne kadar büyük?

5. Çözemediğin şeylere karşı ne yapıyorsun?

5. Çözemediğin şeylere karşı ne yapıyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin nasıl bir değişikliğe ihtiyacın var?

7. Hayatındaki en büyük şansın ne?

7. Hayatındaki en büyük şansın ne?

8. Son olarak kendini en son ne zaman mutlu hissettin?

8. Son olarak kendini en son ne zaman mutlu hissettin?

Sen hayattan çok sıkılmışsın!

Sen hayattan çok fazla sıkılmışsın. Yaşadığın, başına gelen, tercih ettiğin şeyler artık seni bıktırmış. Ne zaman kendin için iyi bir şeyler yapıyor olsan veya ne zaman bir şeylerin sonuna yaklaştığını düşünsen tekrar en başa dönüyorsun. Hayattaki belirsizliklerden veya önünü görememekten bıkmışsın. Bir amaca bir değişikliğe ihtiyacın var. Sana iyi gelecek, farklı bakmanı ve farklı düşünmeni sağlayacak bir değişikliğe... Hayatta her zaman tutunacak bir şeye sahip olmuşsun ama son zamanlarda bu tutunduğun şeyin de anlamsızlaştığını düşünüyorsun. Hayattan ne istiyorsan ne bekliyorsan bunların hepsinin olup olmaması artık senin için bir şey ifade etmiyor. Bu isteksizlik, bezmişlik ve tükenmişlik seni hayattan uzaklaştırıyor. Ne kadar kendini bir şeylere zorlasan da artık o zorlamaya bile tahammüllün yok. Sen hayattan çok sıkılmışsın. Etrafındaki herkesten, kendinden, yaşadıklarından ve sürekli yarını düşünmek zorunda olmaktan... Huzur bulamadığın gibi düşüncelerinle de kendini huzursuzluğa itiyorsun. Seni bir değişikliğe ve hayatında seni hırslandıracak bir amaca ihtiyacın var. Bu amaca ulaştığında her şey daha anlamlı hale gelecek.

Sen hayattan sıkılmamışsın ama artık çok da tat almıyorsun.

Sen hayattan sıkılmamışsın ama artık çok da tat alamıyorsun. Sen her zaman kendini motive edebilen birisin. Bu da senin her zaman şimdiden ve gelecekten umutlu olduğunu gösteriyor. Ama artık kendinde ne umudu ne de motive edebilecek gücü bulabiliyorsun. Bir şekilde hayatına devam ediyorsun. Eskiden bir şeyler için daha fazla heyecanlanırken artık bunu kendinde göremiyorsun.  Yaşadıklarından ve sürekli bir sorunla karşılaşmaktan yorulmuşsun. Her şeyin eskisi gibi sorunsuz belki de küçük gündelik sorunlarla devam etmesini istiyorsun. Sen o küçük dertlerinle mutluydun ama son zamanlarda yaşadığın şeyler sana o dertlerini bile özletti. Artık hayatından pek tat almıyor ve bununla nasıl baş edebileceğini de bilmiyorsun. Yaşadığın her şey sana bir şeyler öğretmek için var. Hayatla baş edebilmek için bir şeylere katlanmalısın. Katlandığın bu şeyler sonucunda ise hem kendi gücünü görecek hem de bundan sonrası için kendini hazırlamış olacaksın. Senin hayattan tat alman, hayatını kolaylaştıracak biri sayesinde olabilir. Farklı bir şekilde hayata bakmanı sağlayacak kişi senin hayatına büyük dokunuşlar yapabilir.

Senin hayattan sıkılacak vaktin yok!

Sen hayattan sıkılmamışsın. Sen istesen de hayattan sıkılmazsın. Çünkü hayatını eğlenceli hale getirecek çok kişi var etrafında. Bunlardan biri de sensin. Her şeyi çok fazla dert etmez ve her şeyi büyütecek kadar hayatında tutmazsın. Var olan sorunları çözmeye çalışır, çözemediğin yerde zamana bırakırsın. hiçbir şey için acele eden biri değilsin. Her şeye bir anda sahip olmak gibi bir derdin yok. Bekler sabreder ve olursa ona göre hareket edersin. Senin çevrende bulunan herkes sana bir şey katıyor. Bazen çok şanslı olduğunu bazen ise şanssız olduğunu düşünüyorsun. Bu karmaşık düşünceler aslında senin hayattan sıkılmanı engelliyor. Her an yaşadığın ve başına gelen şeyler sana bir şeyler öğretiyor. Yaşadıkların nedeniyle kendi kabuğuna çekilmiyorsun aslında daha fazla kendini gösteriyorsun. Senin için hayatta her şey gelip geçici ve hayatta sıkılacak kadar vakit yok. Doyasıya yaşamak istediğin şeyler, hayallerin, planların veya planlamadığın her şeyi yaşarken ayrı bir keyif alıyorsun. Sen hayattan sıkılmamışsın çünkü sen sıkılacak kadar hayatın uzun olduğunu düşünmüyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
19
13
9
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın