Görüş Bildir
Haberler
Sen Hürrem Sultan mısın Yoksa Mahidevran Sultan mı?

Sen Hürrem Sultan mısın Yoksa Mahidevran Sultan mı?

Muhteşem Yüzyıl dizisi yıllar önce bitmiş olsada izleri hala devam ediyor. Hürrem Sultan mısın yoksa Mahidevran Sultan mı? 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu davranışlardan sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Mahidevran Sultan'sın!

Sen Mahidevran Sultan'sın. Kendi hırslarını her zaman ön planda tutmuşsun ama hesaba katmadığın şeyler seni hep yanıltmış. Yani her şey mükemmel gidiyor derken, önüne sürekli seni engelleyen problemler çıkmış. Düşmanlarını hafife almışsın ve bu nedenle de rahat hareket etmişsin. Sen bu kadar rahat olurken de sahip olduğun her şeyi başka biri gelmiş senin elinden almış. Yine de pes etmemişsin. Sonuna kadar savaşmışsın ama düşmanının ne kadar güçlü olduğunu unutmuşsun. Kurduğunun düzenin bozulması seni çıldırtabilir. Bu nedenle gözün döner ve hiç senin yapmayacağın şeyler yapmaya başlayabilirsin. Sen öfkelenince kendini kaybeden birisin. Özellikle hak etmediğin şeyler yaşarsan, sana bunu yaşatanlardan intikam almak istersin. Her zaman umudun var. Bir şeylerin tekrar düzeleceğini ve gücün tekrar sende olacağına eminsin. Bunun için de etrafında olan hiçbir şeyi önemsememişsin. Ama çok güvendiğin şeyler de seni yarı yolda bırakabilir. Sen Mahidevran gibi en yakınlarından darbe yiyebilir ve çok güvendiğin kişilerin ihanetine uğrayabilirsin.

Sen Hürrem Sultan'sın!

Sen Hürrem Sultan'sın. Sen bir şeye sahip olmak istersen o şeye sahip olursun. Bu şeyin kime ait olduğu veya ne olduğu asla senin için önemli değildir. Bir kere gücü tadınca artık hep onun peşinden giden birisin. Kuralları yıkabilir ve kendi kurallarını en baştan inşa edebilirsin. Düşmanlarını çok iyi tanıyan birisin. Kimseyi hafife almaz ve hiçbir işi de yarıda bırakmazsın. Sen gözünü diktiğin her şeye ulaşmak için çabalarsın. Bu çabaların da genellikle olumlu sonuçlanır. Senin çıkarların ve sevdiklerinin çıkarları için yaptığın hiçbir şeyden pişman biri değilsin. Onlar için en büyük kötülüğü de yapabilir ve arkana dönüp bakmazsın. Hırslı bir karaktere sahipsin. Buralara neler uğruna geldiğini ve yaşadığın hiçbir şeyi unutmuyorsun. Seni motive eden şey hem geçmişin hem de gelecekte sahip olacakların. İnsanları tarafına çekebilir ve çok kolay ikna edebilirsin. Konuşmaların, davranışların ve zekan ile alt edemeyeceğin kimse yok. Sen bir ortama girdiğin an herkesin dikkatini çeken birisin. Senin öylesine biri olmadığını ve seninle tanıştıktan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını herkes bilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
45
19
15
14
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın