Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Özelliklere Göre Sen Kimsin?

Seçtiğin Özelliklere Göre Sen Kimsin?

Sana birkaç sorumuz var. Seçtiğin özelliklere göre seni sana anlatıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. En yakın arkadaşında olmasını istediğin bir özellik seçer misin?

4. Peki en yakın arkadaşında olmasını istemediğin bir özellik seçer misin?

5. Peki hangisi sevgilinde olmasını istediğin bir özellik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinde olmasını istemediğin özellik bunlardan hangisi?

7. Sen bir ebeveyn olsan bu özelliklerden hangisine sahip olurdun?

8. Peki senin annenin en baskın özelliği bunlardan hangisi?

9. Peki babanda bu özelliklerden hangisi var?

10. Son olarak bu özelliklerden hangisi sende yok?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen sağlam adım atan ve sevdiklerine karşı da hassas olan birisin.

Senin için yaşam boyu yanında olan insanlar çok önemli. Onların sana güven vermesi ve senin de onlara karşı güvenilirliğini koruman aslında sağlam dostlukların başlangıcı demek oluyor. Her şeyi konuşarak çözülebileceğine inanan birisin. Olmayan şeyleri oldurmak için zorlamaz ve çoğu zaman da aslında bir şeyleri akışa bırakırsın. İlişkilerinde her zaman daha duygusal taraf oluyorsun. Çünkü duygularını ne kadar gizleme çalışsan da bunu başaramıyorsun. İlişkilerinde gereksiz kıskançlığa yer vermiyorsun. Aslında problemler de tam olarak buradan çıkıyor. Hayatındaki herkese karşı hassas birisin. Onları korumak gibi bir görev edinmişsin. Bunu yaparken de aslında zevk alıyorsun. İhtiyaçları olmasa da yardımlarına koşuyorsun. Sevdiklerin için her şeyi yapabilen birisin. Ne kadar tartışsan da affedici tarafın her zaman ortaya çıkıyor. Çünkü hayatın küs kalmak için çok kısa olduğunu biliyorsun. Her zaman sağlam adımlar atmaya çalışıyorsun. Bunun için de yanında hep dostlarını tutuyorsun.

Hayatında iyi taraflarını görüp, anlık yaşayan birisin.

Sen hayatın her zaman olumlu taraflarını gören birisin. Her zaman enerjik olmaya çalışan ve yanında da enerjisi yüksek insanları görmekten hoşlanan birisin. Seni olumsuz etkileyen veya senin modunu düşüren herkesten kaçıyorsun. Her şeye ayak uydurabilen biri olarak da aslında her ortamda varsın. Yani sen her ortama ayak uydurabiliyorsun. İnsanları eleştirmekten ve küçümsemekten asla hoşlanmıyorsun. Senin için ilişkilerinde sadakat çok önemli. Çünkü sevdiğin an bütün dünyan o kişi oluyor. Her zaman daha ileriye gitmek gibi bir hedefin var. Kendi kurallarını koyduğun hayatında çoğu kişiyi bu kurallara uymaya zorluyorsun. Biraz baskın ve sözü geçen biri olarak insanlar üzerinde de kolay otorite kurabiliyorsun. Sevdiklerine değer veriyor ve onları sevdiğini genellikle koruyarak gösteriyorsun. Her zaman birden fazla kişilik düşünen birisin. Hayatında sadece sen yoksun birçok kişi var ve bu kişiler de her zaman seninle birlikte olacak. Bu nedenle hayatında her zaman birden fazla kişinin geleceğini düşünmen gerekiyor.

Hayatında hep heyecan arayan ve özgürlüğünün peşinde birisin.

Sen durağan bir yaşamda mutlu olamazsın. Her zaman hayatında bir hareket ve heyecan olmalı. Çünkü sıradan bir yaşam, sıradan giden her şey seni sıkar ve boğar. Özgürlüğünün peşindesin ve kısıtlanacağın her ortamdan uzak durursun. Hayatında her şeyin açık ve net olmasını istersin. Birinin sana karşı davranışlarını çözümlemek yerine o kişinin sana ne hissettiğini anlatmasını istersin. İçten ve samimi birisin. Birini ne kadar süredir tanıdığını değil, o kişiden nasıl bir enerji aldığını dikkate alıyorsun. Kafana estiği gibi yaşamayı tercih eden sen, ilişkilerinde de cesaret gösterebilen birisin. Risk alabilir ve hatalarının sonuçlarına da katlanabilirsin. Kolay kolay kimseye inanmaz ve her zaman kendi doğrularınla hareket edersin. Araştırmayı seven ve bir konunun köküne inebilen yapın, senin bir birikime sahip olduğunu ortaya çıkarıyor. Yaşına göre olgun birisin. Çünkü hayatta yaşadığın şeyler seni bu duruma getirmiş.

Sen fazla düşünceli ve bu nedenle de çoğu şeyi kafasına takan birisin.

Sen hayatta yaşadığın her şeyi çok fazla düşünüyorsun. Kendi davranışlarını, insanların davranışlarını, geleceğini, geçmişini... Bütün bunları düşünürken çoğu şeyi de kafana takıyorsun. Etrafındaki herekse karşı elin açık ve etrafındaki herkesin de bu şekilde olmasını tercih edersin. Aceleci biri değilsin. Her şeyin bir zamanı ve vakti olduğuna inanıyorsun. Sevdiklerine karşı hassas birisin ama aslında hayatına giren herkese karşı ayrı bir özen gösteriyorsun. İnsanları dinliyor, anlıyor ve onların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyorsun. Hayatında gereksiz tartışmalara ve kaoslara yer vermiyorsun. Ciddi tavırlı birisin. Bazen bakışların ve davranışların çok şey anlatabiliyor. Etrafındaki insanlar da bu özelliğini bildiği için senden biraz çekiniyor olabilirler. Herkese akıl veren bir tavrın var. Bu bazı zamanlar da insanların gözüne batabiliyor. Çok şeyi kafana takıyor ve düşünüyor olduğun için aslında hayatında hep bir sorunla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Gerçekten problem olmayan şeyleri düşünmeyi bıraktığında aslında daha mutlu biri olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
47
17
16
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın