Görüş Bildir
Haberler
Ertelenen Maçların Tarihiyle İlgili Beşiktaş'tan Açıklama

Ertelenen Maçların Tarihiyle İlgili Beşiktaş'tan Açıklama

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, ertelenen maçları oynamak istedikleri tarihi açıkladı. Bunun kararını TFF'nin vereceğini ifade eden Albayrak, 'Bizim isteğimiz 3 Şubat ve 18 Şubat tarihlerinde oynamak.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kar yağışı sebebiyle ertelenen Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İki haftadır maçları hava şartları nedeniyle ertelenen Beşiktaş'ta Metin Albayrak, TFF'ye başvuracaklarını söyledi.

Metin Albayrak, 'Biz kendi açımızdan ertelenen 2 maçımızı hangi tarihlerde oynayabileceğimizi belirledik. TFF ile görüşeceğiz. Bizim isteğimiz 3 Şubat ve 18 Şubat tarihlerinde oynamak. Son kararı TFF verecek' dedi.

Beşiktaş Trabzon'da Mahsur Kaldı

Öte yandan Beşiktaş takımı hala İstanbul'a dönebilmiş değil. Metin Albayrak, Trabzon'daki hava durumuna da değinerek, 'Bugün de Trabzon'da kalabiliriz. Müthiş bir kar bulutu var. Bugün Trabzon'da kalma ihtimalimiz gitme ihtimalimizden fazla. THY risk almak istemiyor' ifadelerini kullandı.

İki maçın ertelenmesini dert etmediklerini belirten Albayrak, 'İki maç oynamadık sadece, kazandığımızda yine lideriz. Bunu dert etmiyoruz. Bu tip şeyler doğa olayları, çok normal. Futbolcuların, herkesin keyfi yerinde. Maç oynamamış olmayı da dert etmiyoruz' şeklinde konuştu.

Öte yandan transfer çalışmalarının bittiğini ifade eden Albayrak, 'Buna Serdar Aziz de dahil mi?' sorusuna 'Hepsi için geçerli bu, kimi düşünüyorsanız' diyerek yanıt verdi.

Futbol Arena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın