Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal'ın Golcü Adayları Belli Oldu

Ersun Yanal'ın Golcü Adayları Belli Oldu

Caner
11.07.2014 - 16:12
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ersun Yanal'ın Golcü Adayları Belli Oldu

Fenerbahçe kadrosunu yerli bir golcüyle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Afrika Kupası nedeniyle önümüzdeki sezon forvet hattında sıkıntı yaşayacak olan Fenerbahçe kadrosunu yerli bir golcüyle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo gibi golcülerinin Afrika Kupası'nda forma giyecek olması nedeniyle sezonun belirli bir bölümünde forvetsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan Fenerbahçe'de Türk santrafor adayları da şekillenmiş durumda.

Mustafa Pektemek

Ersun Yanal'ın transferinin gerçekleşmesini istediği öncelikli forvet tecrübeli çalıştırıcının çok yakından tanıdığı Mustafa Pektemek. Cenk Tosun'u transfer eden ve Konstantinos Mitroglou ile transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulamayacağını düşünen golcü futbolcu, Beşiktaş'a transfer olmadan önce de Fenerbahçe ile masaya oturmuş ancak Emmanuel Emenike, Mamadou Niang ve Semih Şentürk'ün olduğu takımda forma şansı bulamam diyerek siyah beyazlı takımın teklifini kabul etmişti. Süper Lig'deki yedi sezonunda 37 golü bulunan Mustafa Pektemek'in Beşiktaş'la kontratı önümüzdeki sezonun bitimiyle birlikte sona erecek.

Muhammet Demir

Yanal'ın transfer edilebilecek yerli golcü adayları arasındaki bir diğer isimse Gaziantepspor'un 22 yaşındaki forveti Muhammet Demir. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle son iki sezondur düzenli forma şansı bulamayan Muhammet, kırmızı siyahlı ekibe 2010-2011 sezonunda Bursaspor'dan transfer edilmişti. Türk futbolunun önümüzdeki 10 yılına damga vurması beklenen Muhammet'in adı daha önce de İstanbul kulüpleriyle anılmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Genç futbolcu özellikle 27 maçta 10 gol bulduğu 2011-2012 sezonundaki performansıyla oldukça dikkat çekmişti.

Nadir Çiftçi

Kısa süre forma giydiği Kayserispor'da beklenen çıkışı gerçekleştiremeyince Hollanda aktarmalı olarak İskoçya Premier Ligi'nin yolunu tutan Nadir, tıkı Muhammet Demir gibi Ersun Yanal'ın milli takımda altyapılardan sorumlu olduğu dönemden yakından tanıdığı bir isim. Geçtiğimiz sezon Dundee United formasıyla 38 maçta 17 gol bulan Nadir, henüz 22 yaşında.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0