Görüş Bildir
Haberler
Ergin Ataman Milli Takım'ı da Ülker Arena'ya Götürmüyor

Ergin Ataman Milli Takım'ı da Ülker Arena'ya Götürmüyor

Caner
22.06.2014 - 13:11
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ergin Ataman Milli Takım'ı Da Ülker Arena'ya Götürmüyor

Galatasaray'ın ardından Milli Basketbol Takımı da Ülker Arena’ya gitmiyor.

Beko Basketbol Ligi finalinin son maçında Galatasaray’ın başında Fenerbahçe’nin salonuna gitmeyen Milli Takım Antrenörü Ergin Ataman, ay yıldızlıları da o salona çıkarmayacak. Yunanistan ve İspanya ile oynayacağımız iki hazırlık karşılaşmasının adresi Abdi İpekçi Arena olacak.

Dünya Şampiyonası öncesi yapılacak kamplara çağrılacak aday kadro bu hafta açıklanacak. Temmuz ayında Çeşme ve Bormio’da hazırlıklarını sürdürecek olan ay yıldızlılar için daha önce rota Ülker Arena olarak belirlenmişti. Yani İspanya ve Yunanistan maçları F.Bahçe’nin salonunda oynanacaktı. Aynı tarihlerde Kadın Milli Takımı da Arena’da maçlar yapacaktı. Federasyonun amacı, hem kadınları hem de erkekleri peşpeşe oynatmaktı.

Ataman: İdman nerede maçlar orada

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki olaylı seride yaşananların ardından Arena’daki söz konusu maçlar aynı zamanda Galatasaray’ın da hocası olan Milli Takım Antrenörü Ergin Ataman engeline takıldı… Ataman’ın isteğiyle İspanya ve Yunanistan maçlarının salonu değiştirildi ve maçlar Abdi İpekçi Spor Salonu’na alındı. Koç Ergin Ataman ise söz konusu kararın tamamen teknik nedenlerle alındığını söyledi. İstanbul’da Milli Takım’ın tüm hazırlık maçlarının idman yaptığı salonda yani Abdi İpekçi’de oynanması gerektiğini iki ay önce TBF’ye ilettiğini belirten Ataman, İşin şov tarafında değilim. Kadınlarla arka arkaya oynamak beni ilgilendirmiyor. İstanbul’da maçlarımızı Abdi İpekçi’de oynayacağız. İdmanları Anadolu yakasında yapmış olsaydık, Ülker Arena’ya karşı çıkmazdım” diye konuştu.

Aday kadro bu hafta açıklanıyor

Milli Takım aday kadrosu bu hafta Ergin Ataman tarafından açıklanacak. Ay yıldızlılar, 10 Temmuz’da Çeşme’ye, 21 Temmuz’da da İtalya’nın Bormio kentine giderek kamp çalışmalarını sürdürecek.

2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası, 30 Ağustos’ta başlayıp 14 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Şampiyona, İspanya’da gerçekleştirilecek.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/erg...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0