Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Ortada Müzakere Edilecek Konu Yok'

Erdoğan: 'Ortada Müzakere Edilecek Konu Yok'

PKK ile müzakere edilecek konu olmadığını, mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Önlerinde iki yol var: Ya teslim olup adaletin haklarında vereceği karara razı olacaklar, ya da kıstırıldıkları deliklerde birer birer etkisiz hale getirilecekler başka yol yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılay Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ile mücadeleye sonuna kadar devam edileceğini belirterek, 'Son terörist imha edilene, son tehdit ortadan kaldırılana kadar yola devam edeceğiz. Bu konuda en küçük bir tereddütümüz yoktur' dedi. 

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

'Geçmişteki birtakım yanlışları, hataları, eksikleri bugün yürütülen mücadeleye teşmil etmeye çalışanlar art niyetlidir. Terör örgütünün değirmenine bunlar su taşımaktadırlar. Ahlak, vicdan ve hukuk sınırları içinde mücadele yürüten her bir güvenlik görevlisi benim öz kardeşim, öz evladım mesabesindedir, canımdan bir parçadır. Bunun böyle bilinmesi lazım.'  

'Ortada müzakere edilecek bir konu yoktur'

Erdoğan, 'Terör örgütü yöneticileri ve onların güdümünde hareket edenler, zaman zaman müzakere, görüşme, çözüm gibi laflar ediyorlar. Ortada müzakere edilecek de görüşülecek de bir konu yoktur, bunun böyle bilinmesi lazım.' dedi.

'Kalp krizi geçirdiğimi söylüyorlar, dimdik ayaktayım'

'Amerika'da yaptığımız her görüşmenin, attığımız her adımın başarısızlığa uğraması için adeta kendilerini yırttılar.' ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

'Bunun için bölücü terör örgütünün, Ermeni çetecilerin, paralel ihanet çetesinin ortak gösterilerine destek vermekten, kalp krizi yalanına kadar sergilemedik çirkinlik bırakmadılar. Yapılanları, yazılanları, söylenenleri gördükten sonra inanın bana, Allah Türkiye'yi ve milletimizi bunlardan korusun demekten kendimi alamıyorum. Kalp krizi geçirdiğimi söylüyorlar,  dimdik ayaktayım'

'Obama ve Merkel'e hakaret edenler mahkum oldum'

Erdoğan, 'Amerika'da Sayın Obama'ya hakaret Facebook'tan, Twitter'dan vesaire, geçenlerde 3 yıla mahkum oldu. Aynı şekilde Almanya'da Merkel'le ilgili hakaret, 2 yıla mahkum oldu. Bu kadar açık net ispatları da ortada. Bu açık gerçeklere rağmen ülkemizin üzerine bu kadar gelinmesinin demokratik hassasiyetle, hak ve özgürlüklerin savunulmasıyla bir ilgisinin olmadığına artık iyice kanaat getirdim.'  şeklinde konuştu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın