Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'a 'Torunlu' Gönderme

Erdoğan'a 'Torunlu' Gönderme

04.08.2014 - 15:50 Son Güncelleme: 04.08.2014 - 15:51

AKP iktidarı döneminde sağlık skandallarının ardı kesilmezken, CHP'li Umut Oran, Başbakan Tayyip Erdoğan'a torunlarıyla ilgili bir göndermede bulundu.

Deniz AYHAN/Sozcu.com.tr

Şubat ayında Van’ın Gürpınar İlçesi’ne bağlı Çeli Mezrası’nda oturan Taş ailesi, rahatsızlanan 3 yaşındaki çocukları Muharrem Taş’ı yolların kapalı olması nedeniyle hastaneye götüremedi. Küçük Muharrem’in cenazesi ailesi tarafından çuvala konularak köye taşındı.

Türkiye’nin yüreğini yakan bu olayın ardından acı bir haber de Sivas’tan geldi. Sivas’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki Diyar Gürcan’ın cenazesi, ambulans ve cenaze aracı verilmediği iddiasıyla taksi ile babasının kucağında memleketi Iğdır’a getirildi. 760 kilometre, yapan acılı baba Mücahit Gürcan, sorumlulardan şikayetçi olacağını söyledi. Baba Gürcan olayla ilgili “Bu çocuk’ diyerek cenaze aracı vermediler. Taksi tuttuk. Taksici de bize küçük bir tabut buldu. Sivas’tan Iğdır’a 9 saat, çocuğumun cenazesini kucağımda getirdim. Başbakan Erdoğan İsrail’in Filistin’de çocukları katlettiğini söylüyor. Onların çocukları can da bizimkisi değil mi?” dedi.

“HANİ ÇAĞ ATLAMIŞTI TÜRKİYE?”

Yaşanan bu acı olaylara Twitter’daki hesabından tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran,“Hani çağ atlamıştı Türkiye?” dedi.

ERDOĞAN’A TORUN GÖNDERMESİ

Oran mesajında, Erdoğan’a da gönderme yaparak “Bu çocukların ölmemesi için adları Ömer Tayyip ya da Ali Tahir mi olmalı?” diye sordu. Bilindiği üzere Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal’in Ömer Tayyip ve Ali Tahir isminde iki oğlu bulunuyor.

Oran’ın mesajı şöyle: twitter.com/UmutOranCHP/status/496254609489674241

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
0