Görüş Bildir
Haberler
Doğallığı, Tavırları, Şirinliği ve Tabii ki Sunuculuğu! Başarılı Sunucu Cansu Canan Özgen'i Yakından Tanıyoruz!

etiket Doğallığı, Tavırları, Şirinliği ve Tabii ki Sunuculuğu! Başarılı Sunucu Cansu Canan Özgen'i Yakından Tanıyoruz!

Damla Yazar
25.01.2018 - 02:09 Son Güncelleme: 25.01.2018 - 15:16

Onun bilgisine, doğallığına, tavırlarına ve sunuculuğuna hayranız! 😍

Gelin Cansu Canan Özgen'in hayatına ve başarısına bir göz atalım! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başarılı bir sunucu, güzel bir kadın ve işini ciddiye alan bir iş kadını o!

Evet, hepiniz yakından tanıyorsunuz ama bir kez daha tanıtalım... Karşınızda Cansu Canan Özgen!

Her salı gecesi izleyicileri ve sevenleriyle buluşan Cansu Canan Özgen, Erzurumlu bir anne, Selanik göçmeni bir babadan 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geliyor.

Asıl mesleği habercilik değil, maden mühendisliği... Ancak o staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yer altında çalışıyor ve bakıyor ki bu iş ona göre değil.

Her zaman tuttuğunu koparan, kendi kararlarını veren biriydim. Bölümü de ileride yönetici olurum diye tercih etmiştim. Uzun vadede hâlâ yöneticilik yapabilirim. Analitik düşünme yetimin güçlü olması ve pratik bir zekâya sahip olmam sosyal bilimlerden ziyade mühendislik okuma sebebimdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok modellik ve film teklifi alsa da konuşma yeteneğiyle dikkat çektiği için diksiyon kursuna yazılmaya karar veriyor...

Küçüklüğümden beri modellik ve film teklifleri alıyordum. Bunu istemedim çünkü kamerayla o kadar sıcak bir ilişkim yoktu. Konuşma yeteneğiyle dikkat çeken bir kızdım. Diksiyon kurusuna giderken stajyer olarak gittiğim Beşiktaş TV’de ekran önüne çıktım. Başarılı oldum ancak sınavlarım başladığı için bırakmak zorunda kaldım. Habertürk’e gece spikeri arandığını duyunca gece olması bana cazip geldi ve başvurdum. Geceleri Habertürk’te spikerlik yapıp sabah okula gittim. Bir sene günde iki saat uyudum.

Uykusuz gecelerin akabinde en güzel fırsatı yakalıyor: "Öteki Gündem"

Çalışmalarının karşılığını aldığını belirtiyor her fırsatta. Ve hatta ekliyor: "Bugüne kadar ne hayal ettiysem oldu."

Hiçbir şeyi talep etmedim ama gelen fırsatları asla reddetmedim. Çok çalıştım. Program yapmak konuya hâkim olmak ve kriz yönetmek demek. Bir şey yaparken hep bir sonrakini hayal ettim, uğraştım ve başardım. Bugüne kadar ne hayal ettiysem oldu. Ağzımdan çıkana çok dikkat ederim. Çünkü bilirim ki olacak. Hayallerim için mücadele ediyorum. Programcılığı haber spikerliğinden daha çok sevdim. Ancak uzak vadede ‘anchorwoman’ olmayı çok isterim. Ve çok da iyi yaparım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Programındaki doğallığı ve samimiyeti onun başarısındaki en büyük etkenlerden... Seyircinin yerine kendini koymayı biliyor ve o anda sorulması gereken soruları hemencecik soruyor.

Stüdyo benim evim. Seyircilerim ailem. Arkadaşım haline gelen seyircilerim var. Bir amca 93 yaşında, her ay Bodrum’dan bizi ziyarete geliyor. Bu kadar geniş bir kitleye hitap etmek bir başarıdır.

Ve tabii ki iyi bir okuyucu olmak! Haftada 4 kitap bitiriyor Cansu Canan Özgen...

Her konu için ekip olarak en az 20 kaynak tarıyoruz. Öncesinde de haftada bir kitap bitiren biriydim. Babamın kitaplarını çalmakla geçmiş bir çocukluğum var. Bu yüzden bunları aşkla yapıyorum.

Kitaplarla bu kadar içli dışlı olunca o da bütün bilgilerinden faydalanarak ve tarihe olan aşkını da işin içine katarak ‘Osmanlı’nın Şifreleri’ kitabına imzasını atıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayal gücü yüksek, çalışmayı ve okumayı çok seviyor ve işini de keyifle yapıyor Cansu Canan Özgen. 👏

Ve hala da okuyor, New York Üniversitesi'nde öğrenci aynı zamanda... Kendisini yeniliyor, geliştiriyor ve bilgilerini izleyiciye çok güzel aktarıyor...

Biz de onu bu yüzden sevmiyor muyuz zaten? 🤗

Umarız başarıları ve mutluluğu daim olur ve her hayalinin peşinden koşmaya devam eder!

🌸

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz onu ekranda görmeyi çok seviyoruz! 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
451
238
124
30
15
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dnz Krg

saçını sarıya boyayıp, gözüne renkli lens takan birisine özgüveni yüksek diye düşünmeniz şaşırtıcı. o kadar yüksek ki kumral saçlarına ve kahverengi gözlerin... Devamını Gör

Dila Patra

Yani şöyle, evet başarılı mutlu olsun isterim. Bana ne çünkü. Ama yani ilk defa bir övgü içeriğinde kendini bu kadar itici tarif eden bir insan gördüm. "Anal... Devamını Gör

maralova

yoo hic de degil. ayrica yakisan yakismayan herkes sacini sariya boyamak zorunda mi ya oooff