Görüş Bildir
Haberler
Devlerin Olcan Kapışması

Devlerin Olcan Kapışması

Fatih
13.05.2014 - 23:18

Devlerin Olcan Kapışması

Galatasaray ile Beşiktaş, Olcan Adın için karşı karşıya gelecek. Trabzonsporlu futbolcuyu transfer etmek isteyen ezeli rakipler, sezon sonunda bordo-mavililer'in kapısını çalacak.

Süper Lig’deki yabancı kısıtlaması, kulüpleri yerli transferlere yöneltiyor. Yaz dönemi transfer sezonundaki en gözde isim ise Olcan Adın. Galatasaray ve Beşiktaş, Trabzonsporlu futbolcu için karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Olcan Adın için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Teknik direktör Roberto Mancini, hücum kanatlarında kullanabileceği milli oyuncu için yönetime istekte bulundu. Geçtiğimiz sezonlarda da Olcan’a ilgisi bilinen sarı-kırmızılılar, Trabzonspor’la olan iyi ilişkilerini kullanarak transferi yaz döneminde gerçekleştirmek istiyor.

Beşiktaş ise Olcan Adın hamlesi için Gökhan Töre’den alacağı sonucu bekliyor. Siyah-beyazlı kulüp, Töre’nin bonservisini Rubin Kazan’dan alamaması halinde, Olcan için girişimlerini hızlandıracak. Beşiktaş, oyuncuyu takas yoluyla bordo-mavililer’den isteyecek.

Trabzonspor ise gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Olcan Adın’ı takımda tutmak istiyor. Milli oyuncuya yeni kontrat öneren bordo-mavililer, Olcan’dan henüz “evet” yanıtı alamadı. Futbolcusunu rakiplerine bedelsiz kaptırmak istemeyen Trabzonspor, sezon sonunda Olcan Adın’ı satmaya sıcak bakabilir.

Galatasaray ve Beşiktaşlı yöneticiler, ligin bitimin ardından bordo-mavili kulüple pazarlık masasına oturacak.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/13/devleri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın