Görüş Bildir
Haberler
Counter-Strike Online Güncellemelerde Hız Kesmiyor

Counter-Strike Online Güncellemelerde Hız Kesmiyor

Onedio Medya
01.03.2014 - 13:42 Son Güncelleme: 01.03.2014 - 14:00

Counter-Strike Online Güncellemelerde Hız Kesmiyor

Yeni bir harita, yeni etkinlikler ve öğelerle savaş alanı giderek ısınıyor!

NEXON Avrupa, tüm dünyadaki online FPS oyuncuları tarafından beğeniyle takip edilen oyunu Counter-Strike Online için yeni bir harita ve heyecan verici etkinlikleri içeren son güncellemesiyle barut kokusunu seven herkesi savaş alanına davet ediyor.

Rakiplerinizi uzak mesafelerden alt etmek için yeni bir keskin nişancı tüfeği mi arıyorsunuz? SL8’in şarjör başına 5 adet daha fazla mermi kapasitesine sahip ve %2 daha fazla hasar ile isabet oranına sahip yeni versiyonu SL8 Gold ile rakipleriniz, onları kimin vurduğunu anlayamayacak bile. Yeni güncellemeyle oyuna eklenen silahlardan diğeri ise Blaster. Yüksek ateş hızı ve 45 mermilik şarjörüyle savaş alanında dengeleri kolayca değiştirebilecek kurgusal bir saldırı tüfeği.

Yeni güncellemeyle artık silahlarınızı geliştirebileceksiniz. Özel Geliştirme Malzemesi ile silahınızın farklı özelliklerini geliştirin ve maksimum güce ulaşın! Ayrıca silahınızı geliştirirken işler yolunda gitmezse Anti-Geliştirme Malzemesi ile silahınızın değerlerini sıfırlayabilirsiniz. Siz silahınızı geliştirirken arkadaşlarınızın gerekli geliştirmeleri yok mu? Sorun değil, yeni eklenen Üretim Öğesi Çantası ile arkadaşlarınıza malzeme gönderebilir ve güçlerine güç katabilirsiniz. Silahlı Ölüm Savaşında daha güçlü silahlar mı kullanmak istiyorsunuz? O zaman Şanslı Silahşör öğesi tam size göre. Bu öğeyle güçlü silahların çıkma şansını ikiye katlayabilirsiniz. Ayrıca 30’lu Kod Çözücü öğesi de artık oyun içinde satışta.

Counter-Strike Online, oyunseverlere nişancılık yeteneklerini test edebilecekleri yepyeni bir harita sunuyor: Suzhou. Birçok dar kanal ve balkona sahip olan bu harita şimdi senin ve rakiplerinin amansız savaşlarına sahne olmayı bekliyor. Suzhou’da 19 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında ter döken oyuncular, yeni haritanın şerefine %50 bonus TP/Puan kazanıyor. Günde en fazla 5 kere olmak üzere bu haritada 60 dakika oynayan oyuncular ise, seans bitiminden sonra gelecek ödül penceresinde Büyük Medikit (2 adet), Galil (3 gün), Yeniden Doğma (3 adet), AWP (3 gün) ve 3. Sv Puan Kuponu (1 adet) öğelerinden dilediklerine sahip olabiliyorlar. Aynı tarihlerde oyunseverlerin katılabileceği 4 farklı etkinlik daha bulunuyor. Yenilenen Silahlı Ölüm Savaşı modunda 50 kez oynayan oyuncular Şanlı Silahşör (15 gün) öğesine sahip oluyor. Aynı tarihlerde oyuncular Savaş Alanı Desteğinden rastgele olarak Özel Geliştirme Malzemesi (50 adet) kazanabiliyorlar. Ayrıca etkinlik süresinde ilk kez oyuna giren oyuncular TP Kuponu Sv. 3 ile ödüllendiriliyorlar. Etkinlik süresinde öğe yenilemesini aşağıdaki gibi yapan oyuncular ise etkinlik başına bir kez olmak üzere ödüllendirilecek:

Öğe üretimi: Öğe Çantası (1), 1. Sınıf Savaş Şablonu A, 2. Sınıf Savaş Şablonu A

Öğe Sökme: Öğe Çantası (1), 3. Sınıf Savaş Şablonu A, 4. Sınıf Savaş Şablonu A

Öğe Geliştirme (8. derece): Öğe Çantası (1), Gizli Tarif: Şanslı Zanaatçi (5), Gizli Tarif: Geri Dönüşüm (5), 5. Sınıf Savaş Şablonu A

2. Şifre Kaydı: 6. Sınıf Savaş Şablonu A, Özel Geliştirme Malzemesi (5)

Yine aynı tarihler arasında sıralama güncellemesi telafi etkinliği kapsamında oyuna ilk kez giriş yapacak oyuncular, TP Kuponu 3. Sv ile ödüllendirilecek. 19 Şubat – 20 Nisan Tarihleri arasında ise en iyi geri dönüş ödülü etkinliği kapsamında oyuna ilk kez giriş yapacak oyuncular AK47 / M4A1 / Desert Eagle / AWP (20 gün), HK23 / Üstün DNA / Hafif Zombi (10 gün) ve Büyük Medikit (10 adet) öğelerini kazanacaklar. 26 Şubat tarihinde ise çok farklı bir etkinlik Türk Counter-Strike Online oyuncularını bekliyor. Kullanıcılar, Galatasaray - Chelsea futbol derbisinden önce ve sonra, %100 bonus TP/Puan kazanacaklar!

Counter-Strike Online hakkında daha fazla bilgi buradan veya Counter-Strike resmi Facebook sayfasından alınabilir.

Kaynak: http://bilgicagi.com/Yazilar/16578-co...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın