Görüş Bildir
Haberler
ÇAKMAK DA NE? Futbol Karşılaşmalarında Sahaya Atılan Birbirinden İlginç Cisimler

ÇAKMAK DA NE? Futbol Karşılaşmalarında Sahaya Atılan Birbirinden İlginç Cisimler

Spor Toto Süper Lig'den alışkın olduğumuz maçların en can alıcı noktasında atılan çakmak, rakı şişesi, lazer, taş v.b. cisimlere hepiniz alışkınız. Ancak, dünya genelindeki futbol müsabakaları bugüne kadar kuzu budundan, domuz kafasına, bilardo topundan, scootera, hatta sahte olduğu iş içten geçince anlaşılan el bombasına kadar ilginç cisimlerin sahaya fırlatılmasına sahne oldu.

Bu cisimlerden bazıları rakiplere zarar vermek amacı ile atılırken, bazıları da protesto amacı ile fırlatıldı ve yeşil sahalarda ilginç görüntüler oluştu.

Kaynak: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/no...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Luis Figo'ya Domuz Kafası!

Luis Figo'ya Domuz Kafası!

2000'de Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan Portekizli futbolcu Luis Figo'ya Barcelona taraftarlarının 2002 El Classico'da attığı domuz kafası listemizin en başında yer alıyor.

Barlecona'nın efsane oyuncuları arasına giren Luis Figo, Real Madrid'e transfer olmasından hoşnut olmayan Barça taraftarları, Nou Camp 2002'de oynana ve 0-0 sonuçlanan maçta unutulmaz bir an yaşattı. Her korner ve taç kullanışı sırasında Figo'ya şişe ve çakmak fırlatan taraflarlar, korner atmaya hazırlanan Portekizli yıldıza bir domuz kafası fırlattı. Domuz kafası, Figo'nun bir kaç metre yanına düştü.

Brentford-Millwall Maçında Sahaya El Bombası Atıldı!

Brentford-Millwall Maçında Sahaya El Bombası Atıldı!

6 Haziran 1996'da İngiltere 2.liginde oynanan Brentford-Millwall maçında sahaya el bombası atıldı. Brendtford kalecisi Chic Brodie'de ceza sahasına atılan el bombasına eline alıp inceledi ve sahanın dışına attı. Bunu gören ve panik olan polis yetkilileri bombayı kum dolu bir kovaya koyarak karakola götürdüler.

İncelemede bombanın sahte olduğu anlaşıldı.

Inter Taraftarından Scooter Hediyesi!

Inter Taraftarından Scooter Hediyesi!

İtalya'nın gözde takımı olan Inter, kendi sahasında taraftarları tarafından şaşkına uğradı. Taraftarlar, oynadıkları bir maçta sahaya 'Scooter' fırlatarak, sahaya atılan yabancı cisimlere bir de motorlu taşıt ekledi.

O zamanlar Seria A'da bulunan Inter'in San Siro stadında Atalanta ile oynayacağı maçta, maç öncesi bir Atalanta taraftarının 'Scooter'ını çalan Interli taraftarlar, Scooter'i stada sokmayı başardı. Önce yakmaya çalıştılar fakat yakma çalışmalarının başarısız olduğunu gören taraftarlar sinirlenerek 'Scooter'ı sahaya fırlattılar.

Akşam Yemeğine Kuzu Budu

Akşam Yemeğine Kuzu Budu

Kuzey İrlanda Premier Ligi'nde, 2008 yılında Ballymena United ve Distillery takımları arasında yapılan maçta, sahaya kuzu budu atıldı.

2-1 Ballymena üstünlüğüyle giden maçta, uzatmanın 9.dakikasında Distillery'nin beraberlik golünü bulmasına sinirlenen Ballymena taraftarları, ellerine geçeni sahaya fırlatmaya başladılar. Fırlatılan maddelerden birisi de Kuzu Buduydu.

Maddeyi fırlatan şahısın arkadaşının yaptığı açıklamada, arkadaşının akşam yemeğinde yemek için aldığı budu atacak bir şey bulamadığından attığı belirtildi.

Sağlıklı Bir Tercih : Kereviz Sapı!

Sağlıklı Bir Tercih : Kereviz Sapı!

İngiltere'de sahaya fırlatılan ilginç maddeler arasında bir de kereviz sapı bulunuyor. Özellikle de Chelsea taraftarları sahaya kereviz sapı fırlatmalarıyla tanınıyordu.

1980 yılından beri genel olarak sahaya kereviz sapı fırlatan Chelsea taraftarlarının bu geleneği o dönem yaptıkları bir tezahürattan esinlenerek başlattıkları sanılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paul Gascoigne (GAZZA) Ya Çikolata!

Paul Gascoigne (GAZZA) Ya Çikolata!

İngiltere'nin 1980'lerin sonunda ve 1990'lardaki en popüler oyuncularından olan 'Gazza' lakaplı Paul Gascoigne, Newcastle'da oynadığı dönemdeki bir röportajında Mars çikolatalarını çok sevdiğini söylemiş ve her şey burada başlamıştı.

1998'de Gazza, Totenham'a transfer oldu. Deplasmandaki ilk Newcastle maçında taraftarlar Gazza'yı Mars çikolatası yağmuruna tuttu. 

Saha içi ve dışındaki aykırı hareketleriyle bilinen Gazza, hiç istifini bozmada ve çikolatalardan birinden büyük bir ısırık aldı.

Sahaya Turuncu ile Boyanmış Tavşan Atıldı!

Sahaya Turuncu ile Boyanmış Tavşan Atıldı!

Gerçi domuz kafası, scooter ve el bombasından sonra size normal de gelse, futbol maçlarında sahalara canlı hayvanlar da bırakıldı. Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan Apoel-Omonia maçında Omonia taraftarları stada soktukları tavşanı sahaya saldı.

Omonia taraftarları Apoel taraftarlarına turuncu tavşanlar lakabıyla sesleniyor.

Manchester City'i Kupadan Eden Balonlar

İçsinler Diye Rakı Şişesi!

İçsinler Diye Rakı Şişesi!

Galatasaray taraftarları içsinler diye Fenerbahçeli futbolculara rakı şişesi fırlatmışlardı. Fakat şişeye hakem el koydu.

En Tatlı ve Yumuşak Protesto : Donut!

En Tatlı ve Yumuşak Protesto : Donut!

Hadjuk Split taraftarları leziz bir protesoya imza attılar. Sezona kötü bir başlangıcın ardından taraftar yerel bir sırın sahibi olan kulüp başkanını protesto etmek amacıyla bir maçta sahaya yüzlerce donut attılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diğer Yabancı Cisimler

Diğer Yabancı Cisimler

Futbol maçlarında sahaya atılan diğer yabancıc isimler arasında da

- Yapay Penisler

- Havuç

- Viski Şişesi

- Parfüm Şişesi

- Cep Telefonu

- Tahta Parçaları

ve Çorap da bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın