Görüş Bildir
Haberler
Bursalı Piyano Sanatçısı Tarih ile Sanatı Klibinde Buluşturdu

Bursalı Piyano Sanatçısı Tarih ile Sanatı Klibinde Buluşturdu

ue
22.10.2014 - 19:17 Son Güncelleme: 23.10.2014 - 12:58

Bitinya, Roma, Selçuklu ve Osmanlı’ya ev sahipliği yapan İznik’teki tarihi mekanlar farklı bir klibe mekan oldu. Bursalı piyano sanatçısı Uğur Evin, şehrin tarihi mistik havasını yansıtmak içinBoğaziçi Üniversitesi’nden dansçılarla açık havada klip çekti.

İznik’te Antik Roma Tiyatrosu, Lefke Kapı,İstanbul Kapı, Çinili Cami ve göl kenarında 16 saat süren çekimler sonrası ortaya 4 dakikalık bir klip çıktı. Bursa ve İznik’in tanıtımına katkı yapmak isteyen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Uğur Evin, maksadının yaşadığı şehri dünyada tanıtmak olduğunu söyledi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuyan ve küçük yaştan beri piyano çalan Uğur Evin, Bursa’nın İznik ilçesinde kendi bestesine çektiği klip ile büyük beğeni topladı. Anne ve babasının müzik öğretmeni olduğunu anlatan Evin, “Ben 5 yaşındayken piyano kursuna başlamışım. Daha sonra ilkokul ve ortaokul sıralarında okul orkestralarında bulundum. Son olarak Amerika’da eğitim aldığım süre boyunca kendim beste yapmaya başladım. 

Evin’in klibi The Ancient World Series imzasıyla sosyal medyada tıklanırken, genç sanatçı, yeni projeleri için sponsor arayışında olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/bursali-pi...

The Ancient World Series - Nicea (İznik)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın