Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da CHP Depremi

Bursa'da CHP Depremi

Ulaş Dikmen
09.01.2014 - 17:27 Son Güncelleme: 09.01.2014 - 18:05

Kılıçdaroğlu, CHP’nin Bursa’daki belediye başkan adaylarını açıkladı

CHP’ninBursa’daki belediye başkan adayları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle resmen açıklandı. Nilüfer’de dördüncü dönem için aday olan Başkan Mustafa Bozbey aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na “Duruyoruz” etkinliğiyle oluşturulan Atatürk portresi ve çiniden yapılan Nilüfer haritası armağan etti.

BURSA / CHP Bursa Belediye Başkan adaylarının tanıtım töreni için Ankara’dan Bursa’ya hareket eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 10.30 sıralarında Yenişehir Havaalanı’na geldi. Kılıçdaroğlu’nu Havaalanı’nda kalabalık bir CHP heyeti karşıladı. Yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla Bursa’ya hareket eden Kılıçdaroğlu’nun yolu zaman zaman vatandaşlar tarafından kesildi. Vatandaşları selamlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Atatürk Spor Salonu’na yaklaşık bir saatte ulaştı.

Kılıçdaroğlu Atatürk Spor Salonu’nda ‘Başbakan Kemal’ sloganlarıyla karşılandı. Bursa Belediye Başkan Adaylarının tanıtım törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Sezgin Tanrıkulu, CHP Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul Milletvekili Nur Serter, Bursa Milletvekilleri Turhan Tayan, Sena Kaleli, Kemal Ekinci, Aykan Erdemir, İlhan Demiröz, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, ilçe başkanları, belediye başkan adayları, belediye meclis üye ve aday adaylarıyla çok sayıda partili katıldı. Yoğun katılımın olduğu törende zaman zaman izdiham yaşandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende İl Başkanı Metin Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’in konuşmalarının ardından kürsüye alkışlar ve sloganlar eşliğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu 30 Mart seçimlerinde herkesi kucaklayacaklarını vurgulayarak, seçimlerden zaferle çıkacaklarını kaydetti. Bursa’da 81 gün sonra büyük bir değişimin başlayacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, insan odaklı bir yönetim anlayışının hakim olacağını belirtti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Bursa’nın dünyaya örnek bir kent olması gerektiğini kaydederek, bunu CHP’li belediye başkanlarının yapabileceğini söyledi.

Kaynak: http://osmansahin.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0