Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Sosyal Anksiyeten Var Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Sosyal Anksiyeten Var Demektir!

Sena Erdoğdu
17.08.2024 - 15:01 Son Güncelleme: 18.08.2024 - 10:18

Bu davranışlardan yaptıklarına göre sosyal anksiyeten var mı?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu davranışlardan hangilerine sahipsin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin sosyal anksiyeten yok!

Sosyal anksiyete, seninle karşılaştığında titreyerek geri adım atmalı. Her ortamda, her durumda, her zaman kendin gibi olmayı başarırsın ve bu özgüveninle herkesi etkileyerek kendini kanıtlarsın. İnsanların ne düşündüğü, ne gördüğü senin için önemsiz. Sen, kendi dünyanda, kendi kurallarınla yaşarsın. Kendini nasıl mutlu ve iyi hissedersen, o şekilde davranır, onu giyer ve onu yaparsın. Yeni insanlarla tanışmayı seversin, bu senin enerjini yükseltir. Girdiğin her ortamı, sıcak gülümsemen ve içten tavrınla neşelendirirsin. Sanki herkes seninle birlikte güler, seninle birlikte dans eder. Sen, sadece sen olduğun için, herkesin gözdesi olmayı başarırsın. Kendine has tarzınla, herkesi kendine hayran bırakırsın. Sosyal anksiyete senden korkmalı, çünkü sen her zaman kendi güneşinle aydınlanırsın.

Senin sosyal anksiyeten var!

Sosyal anksiyete, seninle birlikte yaşamaya devam ediyor. Evet, kabul etmek zor ama senin, rahat nefes alabileceğin, kendini güvende hissedebileceğin alanlara ihtiyacın var. Herkesin yanında, her ortamda, tam anlamıyla kendin gibi olamıyorsun. Kendini bir vitrin mankeni gibi hissediyor, herkesin seni izlediğini düşünüyorsun. Bu durum, seni rahatsız ediyor, huzurunu kaçırıyor. İnsanların ne düşündüğü, senin için öylesine önemli ki, hayatını bu düşüncelere göre şekillendiriyorsun. Onların fikirleri, senin yaşam rotanı belirliyor. Kendi sesini duymak yerine, başkalarının seslerine kulak veriyorsun. Bu durum, seni sen olmaktan çalıyor ve kendi benliğinden uzaklaştırıyor. Her ne kadar bu durum seni zorlasa da, unutma ki sen yalnız değilsin. Sosyal anksiyete, birçok insanın hayatında var olan bir durum. Kendi içindeki savaşı kazanmak için, öncelikle kendini olduğun gibi kabul etmelisin. Kendine karşı dürüst olmalı, hislerini ve düşüncelerini saklamamalısın. Kendini olduğun gibi sevmeyi öğrenmelisin. Çünkü sen, sen olduğun için özelsin ve kimsenin seni değerlendirmesi, senin değerini belirleyemez. Kendi değerini kendin belirlemelisin. Unutma, sen yeterince güçlü ve değerlisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
13
4
2
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onur.ozdemir

Senin sosyal anksiyeten yok! Sosyal anksiyete, seninle karşılaştığında titreyerek geri adım atmalı. Her ortamda, her durumda, her zaman kendin gibi olmayı ba... Devamını Gör

lily

Sosyal anksiyete, seninle karşılaştığında titreyerek geri adım atmalı sosyal anksiyete benden korkuyor 😁😁

Mr Tg

Sosyal anksiyete, seninle karşılaştığında titreyerek geri adım atmalı.