Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Sürpriz Doğum Günü

Beşiktaş'ta Sürpriz Doğum Günü

Fatih
20.01.2015 - 20:47

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş , akşam antrenmanıyla günü tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen ve Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın da izlediği antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmana otelde tedavi olan Cenk Gönen ile sahada bireysel çalışan Mustafa Pektemek'in katılmadığı, Uğur Boral ve Serdar Kurtuluş'un ise takımla çalıştığı öğrenildi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanın başında, ısınma koşusu ve dar alanda kontrol-pas çalışması yapıldı. Basına kapalı bölümünde ise yarı sahada taktik ve duran top çalışması yapılan antrenmanın, çift kale maçla sona erdiği belirtildi.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. hafta erteleme maçında yarın(21 Ocak) saat 20.30'da Adana Demirspor ile oynayacağı maç için hava yoluyla Adana'ya hareket edecek.

Gökhan Töre'nin doğum günü kutlandı

Gökhan Töre'nin doğum günü kutlandı

Bu arada, siyah beyazlılarda, Gökhan Töre'nin doğum gününün kutlandığı öğrenildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, teknik direktör Slaven Bilic, teknik heyet ve futbolcular, Gökhan Töre'nin doğum gününü takımın kamp yaptığı otelde öğle yemeğinin ardından kestikleri pastayla kutladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın