Görüş Bildir
Haberler
Belhanda'dan Açıklama: ''Beşiktaş'ta Oynamak İstiyorum''

Belhanda'dan Açıklama: ''Beşiktaş'ta Oynamak İstiyorum''

Fatih
03.08.2014 - 23:54

Belhanda'dan Flaş Açıklama!

Faslı oyuncu yakın bir arkadaşını İstanbul’a yolladı. Kentle ilgili gözlemlerini aldı. Ardından kararını verdi. “Mutlaka Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” mesajı yolladı.

Kiev isteksiz görünüyor ama Gazprom sponsorluktan çekildi. Ukrayna ekibi eko-nomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Kartal’ın yapacağı teklifin seviyesi önemli

Yeni sezon öncesi kadrosunu orta sahaya alacağı ‘10 numara’ pozisyonunda bir oyuncuyla takviye etmek isteyen Beşiktaş’ta temasa geçilen Younes Belhanda’dan gelen haberler heyecan oluşturacak cinsten.

Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımında top koşturan Fas asıllı oyuncunun kulübünde kalacağı öne sürülse de oyuncu yakın bir arkadaşını İstanbul’a gönderdi ve kendisinden kent hakkında gözlemlerini aktarmasını istedi.Faslı oyuncuya giden bilgilerin son derece olumlu olduğu ve Belhanda’nın da transferi istediği ifade edildi.

KİEV SATMAYA SICAK BAKIYOR

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’in önceki sezon Fransız ekibi Montpellier’den 14 milyon euroya aldığı ve sözleşmesi 2018’de bitecek oyuncuyu 6-7 milyon euro civarında bir fiyata satmayı planladığı kaydedildi.

Sponsoru Gazprom’la olan sözleşmesi sona eren Ukrayna ekibinin ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığı ve iyi bir teklife 'Hayır' demeyeceği belirtildi. Kiev’in yıllara yayılan bir ödeme planını da kabul edeceği kaydedildi.

'TRANSFER HER AN GERÇEKLEŞEBİLİR'

24 yaşındaki oyuncunun Türkiye temsil haklarını bulunduran Ayhan Yeşilbaş ise, 'Belhanda ile yaptığım birebir görüşmede bana 'Mutlaka Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' dedi. Kiev’de durmak istemiyor. Ayrılmayı planlıyor. Üç gün önce Beşiktaş Kiev yetkilileriyle görüştü. Temaslar halen sürüyor. Süreç devam eden bir süreç. Kievli yetkililer de iyi bir teklif karşısında uzlaşmaya yakın olduklarını belirtiyorlar. Transfer her an gerçekleşebilir' ifadelerini kullandı.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=5155
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın