Görüş Bildir
Haberler
Bayrampaşa'ya Güneş Enerjisi İle Çalışan Şarj İstasyonu

Bayrampaşa'ya Güneş Enerjisi İle Çalışan Şarj İstasyonu

Caner
22.02.2014 - 20:44

Bayrampaşa'ya Güneş Enerjisi İle Çalışan Şarj İstasyonu

25 Şubat Salı günü saat 14:00 de Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla AYDINER ve Betek Boya Kamu İlişkileri ve Pazar Geliştirme Müdürü Seyhun Serdar AYHAN'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan Şarj İstasyonu İstanbulluların hizmetine sunulacak.

Filli Boya Yalıtım - Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, dışarıdan hiçbir elektrik bağlantısı olmayan, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonlarını hayata geçirdi.

Cep telefonu ve USB ile şarj olan tüm elektronik aletleri güneş enerjisi ile ücretsiz şarj etmeye imkan sağlayan ' Solar Şarj İstasyonları ' ile Capatect , güneş enerjisini günlük hayatımıza ne kadar kolay adapte edilebileceğimize dikkat çekiyor.

Daha önce Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerin işlek caddelerine konumlandırılan şarj istasyonları, aynı anda birden fazla telefonun ve USB bağlantılı elektrikli eşyaların şarj olmasını sağlıyor. İstasyonlar, güneşli zamanlarda üzerindeki bataryaya biriktirdiği elektrik enerjisi ile gece ve güneşsiz günlerde de hizmete devam edecek. Ayrıca, deprem gibi doğal afetlerdeki genel elektrik kesintilerinde de, hizmet vererek cep telefonlarının işlemesine imkan tanıyacak.

Teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0