Görüş Bildir
Haberler
Balayına Nereye Gidiyoruz Aşkım? İngiltere Seçti: Instagram'dan Derlenen En İyi Balayı Yerleri

Balayına Nereye Gidiyoruz Aşkım? İngiltere Seçti: Instagram'dan Derlenen En İyi Balayı Yerleri

İpek Gülek
01.02.2018 - 17:02

Balayı deyip geçmeyin. Çok önemli! Evliyken gideceğiniz İLK tatil olacak. E haliyle nerede olacağı da oldukça mühim. Bir kere zaten gidilecek yer fotoğraf atmak için uygun olmak zorunda. Sonra ya Instagram'daki fotoğraflarınız az like alırsa? Her şeyi düşünmek lazım!

İngiltere'deki düğün organizasyon şirketlerinden biri, Hitched, #Honeymoon ve #Honeymooners etiketleri altındaki 8 binden fazla Instagram resmini değerlendirdi. En iyi balayı yerlerini belirledi.

İlk tatiliniz süresince gözünüzün eşinizde olacağı şüphesiz. Ama bu balayı yerleri de biraz dikattinizi çekebilir. Aman kavga çıkmasın😂

Kaynak: https://www.elitedaily.com/p/the-top-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. New York

1. New York

Yeni evlilerin en çok tercih ettiği şehirlerden biri New York! Eğer siz de tercih edecek olursanız şunu bilin ki; Balayınız dolu dolu geçecek.

Bir öğleden sonranızı Top of The Rock'a (New York'ta bir seyir balkonuna) gidip resim çekmekle geçirmeye ne dersiniz? Şehrin kuytu köşede kalmış cevherlerini çekmeyi unutmayın. Çok keyif alacaksınız!

2. Kuta, Endonezya

2. Kuta, Endonezya

Bu fotoğraf Bali'deki Kuta Sahili'ndeki bir gün batımından. Eşinizle kumlar üzerinde uzanırken güneşi burada batırmak paha biçilemez olmalı. Tabii ki oldukça da romantik... 

Kuta'da balayınızı geçirecek olursanız biz uyaralım: Burada eşinizden başka nefesinizi kesecek bir şey daha var. Büyüleyici manzara!

3. Amalfi Sahili, İtalya

3. Amalfi Sahili, İtalya

Amalfi, capcanlı evlerin sahili süslemesiyle daha da gerçek dışı bir görünüme sahip. Bu çarpıcı sahil kasabasını ziyaret etmek için en uygun tarihler mayıs ve ekim ayları arasıdır. Ama bu tarihlerde çok kalabalık olduğu da bir gerçek. En iyisi siz şimdiden yerinizi ayırtın!

Ve sonra tatilinizi planlamaya başlayın. Gündüzleri denize açılıp adayı izlemek; geceleri ise kaliteli bir şarap eşliğinde manzaraya karşı yemek yemek gibi çok cazip seçenekleriniz olacak.

4. Magoodhoo, Maldivler

4. Magoodhoo, Maldivler

Gece çöktüğünde burada akşam yemeğinizi eşinizle yediğinizi hayal edin. Vay be! Fazla söze gerek yok sanki. Bu kadar çok yıldız başka yerde zor bulunur. Bu kadar romantik bir ortam da...

Bununla sınırlı değil. Maldivler'deki Magoodhoo hayal gücünün ötesinde. Eşinizin elini tuttuğunuz ilk saniyede hissettiğiniz şey aşkın ta kendisi!

Aşkım pasaportlarımız neredeydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Roma, İtalya

5. Roma, İtalya

İtalya'da ölmeden önce mutlaka yaşamanız gereken inanılmaz bir tarih var. Instagram'dan gördüklerinizle yetinmeyin. Hemen Trevi Çeşmesi'ne gidip eşinizle bir dilek tutun! Ya da iki?

6. Teleuknarat, Endonezya

6. Teleuknarat, Endonezya

Turkuaz renginde bir su ve beyaz kumlu bir plaj ile eşleşen muhteşem manzara! Eğer gözlerinizi birbirinizden almayı başarabilirseniz etrafın büyüsünü yaşamaya çalışın. Çünkü bu her şeye değer! 

Not: Görünen o ki oraya gidenlerden güzel fotoğraflar da çıkıyor😜

7. Ban Bang Bao, Tayland

7. Ban Bang Bao, Tayland

Yemek yemek için gerçekten de harika bir yer değil mi? Evet, bu bir restoran!

Aslına bakarsanız Tayland'ın neresine giderseniz gidin unutulmaz anlar yaşayacağınız kesin!

8. Playa Del Carmen, Meksika

8. Playa Del Carmen, Meksika

Belki yaz tatillerinizden birinde kankilerinizle buraya gittiniz. Ama bu sefer yanınızda eşiniz olacak! Plaj havasını iliklerinize kadar hissederken el ele olacaksınız. Bu görkemli manzaranın tadını çıkartırken çok eğleneceğinizden şüphe yok!

9. Bora Bora, Fransız Polinezyası

9. Bora Bora, Fransız Polinezyası

Hani şu bloggerların sayfasında sürekli gördüğümüz muazzam manzaralar yok mu? Evet, orası: Bora Bora! Deniz tahmin edemeyeceğiniz kadar temiz. Tahmini geçtik; görünce bile inanamayacağınız kadar berrak! Sakın denizin üstünde kayıkla salınmadan ya da büyüleyici fotoğraflar çekmeden dönmeyin. GoPro almanın tam vakti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Singapur

10. Singapur

Tamam ufuk çizgisini her yerde görebildiğinizi biliyoruz. Ama onu farklı ülkelerde görmek çok ama çok daha büyüleyici! Ayrıca tüm dünyayı ayaklarınızın altında hissettirecek bu havuzlar tam bir balayı malzemesi.

11. Faanui, Fransız Polinezyası

11. Faanui, Fransız Polinezyası

'Bu inanılmaz yer de mi gerçek!?' dediğinizi duyuyoruz. Bu resmen masallardan çekip çıkarılmış bir görüntüye benziyor. Neden bu olağanüstü manzaranın bir parçası olmuyorsunuz?

Mutluluklar dilemek bizden; akıllara durgunluk veren bir balayı yaşamak sizden!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
56
19
12
11
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın