Görüş Bildir
Haberler
Mourinho Aslan'ı Yine Üzdü

Mourinho Aslan'ı Yine Üzdü

Fatih
18.03.2014 - 20:26 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 21:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mourinho Aslan'ı Yine Üzdü

Şampiyonlar Ligi son 16 turun rövanş maçında Chelsea ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçında Chelsea ile Galatasaray, Londra'da karşılaştı. Sarı kırmızılılar kalesinde gördüğü erken golle 1-0 yenik duruma düştü. Sarı kırmızılılar sahada fazla varlık gösteremeyince pozisyon bulmakta da zorlandı. Chelsea karşılaşmanın 42. dakikasında Cahill ile skoru 2-0'a getirdi. Maçın genelinde kötü bir performans sergileyen Galatasaray, Londra deplasmanında istediğini alamadı. Sarı kırmızılılar Şampiyonlar Lifi son 16 turunda Chelsea'ye elendi ve çeyrek finale kalamadı.

Chelsea ile Galatasaray arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçının ilk yarısı Londra ekibinin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Chelsea, karşılaşmanın hemen başında Eto'o'nun ayağından bulduğu golle büyük avantaj yakaladı. Chelsea ceza alanında kendisini ancak 13. dakikada gösterebilen Galatasaray, erken golün şokunu atlararak yavaş yavaş oyuna ortak olmaya başladı ancak skor üretemedi. Hazard ve Oscar'ın uyumlu oyunuyla sarı-kırmızı kaleye etkili ataklar geliştiren Chelsea, Cahill'in 42. dakikadaki golüyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Karşılaşmanın 4. dakikasında Chelsea, Kamerunlu golcüsü Eto'o ile öne geçti. Londra ekibinin sağ kanattan geliştirdiği atakta, ceza alanında topla buluşan Eto'o'nun vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Muslera'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0

15- dakikada Yekta'nın pasıyla buluşan Drogba'nın röveşata vuruşunda, top üstten auta çıktı.

28- dakikada Drogba'nın pasıyla hareketlenen Melo'nun ceza yayı üzerinden çektiği şutta top az farkla yandan dışarı çıktı.

33- dakikada Lampard'ın serbest atıştan ceza alanına ortaladığı topa, kaptan Terry gelişine çok sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

38- dakikada ceza alanında topla buluşan Eto'o pasını Willian'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

42- dakikada Chelsea farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan korner atışında, ceza alanında iyi yükselen Terry'nin kafa vuruşunda top Muslera'dan döndü. Pozisyonu takip eden Cahill'in vuruşunda Londra ekibi 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Chelsea'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinvi yarısında da üstün olan taraf Chelsea oldu. Ev sahibi takım sahadan istediği skorla ayrıldı ve tur atlayan takım oldu.

Drogba'ya büyük jest

Chelsea, eski futbolcusu Didier Drogba'ya karşılaşma öncesinde jest yaptı. Londra ekibi, ısınmak için sahaya çıkan sarı-kırmızılı futbolcuyu, stadı dolduran 40 bin futbolseverin alkışları arasında gümüş ayakkabı takdim etti. Oğluyla birlikte törene katılan Drogba, duygulu anlar yaşadı. Chelsea taraftarları ayrıca üzerinde yıldız futbolcunun resmi bulunan ve 'Daima kalbimizdesin' yazılı bez afiş açtı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...

Taraftarı Çıldırtan Kare

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile karşılaşırken ev sahibi ekibin attığı ikinci gol sarı-kırmızılı taraftarları çıldırttı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Chelsea ile Stamford Bridge'de karşı karşıya gelirken İngiliz devinin attığı ikinci golde, savunmanın hatası dikkatlerden kaçmadı.

Ceza sahası içinde dört Galatasaraylı oyuncunun boşta kalması, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1389...

[GOL] 43' Gary Cahill

[GOL] 4' Samuel Eto'o

Mancini Dalya Yaptı!

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Chelsea karşısında Avrupa kupalarında kariyerinin 100. maçına çıktı.

İtalya’nın Fiorentina ekibini çalıştırdığı 2001-02 sezonunda, Ukrayna’nın Dnipro Dnipropetrovsk takımına karşı ilk Avrupa kupası maçına çıkan Mancini, 100. maçında Chelsea’ye karşı galibiyet aradı. İtalyan teknik adam, geride kalan maçlarda 47 galibiyet, 27 beraberlik ve 25 mağlubiyet elde etti.

49 yaşındaki deneyimli teknik adam, Chelsea karşısında kariyerinin 13. maçına çıktı. Mancini, Lazio, Manchester City ve Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemlerde Londra ekibiyle oynadığı 12 maçın 6′sını kazanırken, 4′ünde sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/18/mancini...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Taraftarlar Dışarı Çıkarıldı

Galatasaray'ın Chelsea ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi maçı sırasında ilginç bir uygulamanın altına imza atıldı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Chelsea ile Stamford Bridge'de karşılaştığı maçta ilginç anlar yaşandı.

Stamford Bridge'de Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüm dışındaki Türk vatandaşları, güvenlik görevlileri tarafından stat dışına alındı.

Chelsea Kulübü'nün bu maçta özel olarak görevlendirdiği özel güvenlikler, İngiliz tribünlerinde Türk olduğundan şüphelendiği taraftarları hemen stat dışına çıkardı.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/sligi/tu...

Evine Hoşgeldin...

Chelsea tribünleri Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba'yı unutmadı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2.turunda konuk olduğu Chelsea deplasmanında Drogba ile ilgili pankartlar açıldı.

Uzun yıllar Stamford Bridge'de mavilerin formasını terleten ve bir çok başarıya imza atan Fildişili yıldız için hoşgeldin pankartları açıldı.

Tribünlerde Drogba için sevgi gösterisi yapan İngiliz taraftarların açtıkları pankartlarda yazılanlar

'Kralın dönüşü'

'Bridge'in kralı Didier Drogba'

'Efsane geri döndü, evine hoşgeldin'

'Münih efsanesi Drogba'

Gözyaşlarına hakim olamadı

Chelsea kulübü tarafından Drogba'nın adına düzenlenen efsaneler ayakkabısını alan Didier gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlu ile birlikte sahaya çıkan Fildişili bütün stadı selamladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...

Taraftarlardan Bilet Protestosu

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Chelsea maçı öncesi Başkan Ünal Aysalprotesto etti.

Chelsea ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçının yapılacağı Stamford Bridge Stadyumu'na gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı bilet bulamayan taraftarlar protesto etti.

Bilet sıkıntısı çektiklerini dile getiren taraftarlar, yetkililere seslenerek, 'İngiliz taraftarı İstanbul'da kolaylıkla bilet bulabilirken, biz burada 300 Sterlin'e bile bilet bulamıyoruz' diye konuştular.

Taraftarların zaman zaman tezahürat yaptığı Aysal, maç sonucu hakkında, 'Valla nasıl olabilir ki, maçtan sonra söylerim' yanıtını vererek skor tahmini yapmadı.

Öte yandan Galatasaraylılar yoğun güven önlemleri altında stada alınıyor. Herhangi bir taşkınlığın çıkmasına izin vermeyen güvenlik görevlileri, helikopter ve özel eğitimli atlarla güvenliği sağlıyor.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...

İşte İlk 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile Galatasaray, Londra'da 1-1 biten ilk maçın rövanşına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile Galatasaray, Londra'da 1-1 biten ilk maçın rövanşına çıkacak. Stamford Bridge'de oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Brych'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Christoph Bornhorst'un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Tobiasz Welz ile Bastein Denkert olacak.

GALATASARAY

CHELSEA

  • Cech

  • Ivanovic

  • Cahill

  • Terry

  • Azpilicueta

  • Ramires

  • Lampard

  • Willian

  • Oscar

  • Hazard

  • Eto'o

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/sligi/is...

Aslan, Londra'da Kükreyecek!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında deplasmanda İngiltere temsilcisi Chelsea ile karşılaşacak.

Londra’daki Stamford Bridge Stadı’nda TSİ 21.45′te başlayacak maçı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych yönetecek.

Brych’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Christoph Bornhorst’un dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Tobiasz Welz ile Bastein Denkert olacak.

İLK MAÇ 1-1 BİTTİ

“Cim Bom”, ilk maçta İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında turu getirecek skoru yakalamaya çalışacak.

Tur atlaması için mutlak gol atması gereken sarı-kırmızılılar, golsüz beraberlik veya yenilgi halinde kupanın dışında kalacak. 1-1′lik eşitlikte maç uzarken, bu skorun üstündeki beraberlikler ve galibiyet ise Galatasaray’ı çeyrek finale çıkaracak.

MUSLERA VE MELO CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da, Chelsea maçı öncesi Fernando Muslera ile Felipe Melo, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

İki futbolcu, yarınki maçta sarı kart görmeleri ve takımlarının çeyrek finale yükselmesi halinde cezaları nedeniyle ilk karşılaşmada forma giyemeyecek.

Chelsea’de ise Ramires ile John Obi Mikel, sarı kart cezası sınırında yer alıyor.

CHELSEA – GALATASARAY

STAT Stamford Bridge

HAKEM Felix Brych

SAAT 21.45

CHELSEA Chech, Azpilicueta, Cahill, Terry, Ivanovic, Oscar, Willian, Ramires, Mikel, Hazard, Torres (Muhtemel 11)

TEKNİK DİREKTÖR J. Mourinho

GALATASARAY Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Yekta, Selçuk Sneijder, Burak, Drogba (Muhtemel 11)

TEKNİK DİREKTÖR R. Mancini

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/18/aslan-l...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0