Görüş Bildir
Haberler
Annemizi Saklarken'in Yıldızı Hande Doğandemir’den Çok Konuşulan Poz! Hande Doğandemir Kimdir, Kaç Yaşında?

Annemizi Saklarken'in Yıldızı Hande Doğandemir’den Çok Konuşulan Poz! Hande Doğandemir Kimdir, Kaç Yaşında?

Hacer Tonay
04.12.2021 - 20:46

Bugüne kadar rol aldığı projelerle hafızalarda yer edinen oyuncu Hande Doğandemir, uzun süre ekranlara ara verdikten sonra Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara döndü. Doğandemir’in dönüşü ise iddialı oldu. Güzel oyuncu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti. Peki, çok beğenilen oyuncu Hande Doğandemir kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte, paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Hande Doğandemir’e dair tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir dizilerde rol almayan Hande Doğandemir 8 Aralık’ta Star TV’de yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisiyle iddialı bir giriş yapıyor. Kutsi ile başrolleri paylaştığı Annemizi Saklarken dizisiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Doğandemir, 2 buçuk milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla sevenlerinden tam puan aldı. Oyuncunun cesur pozuna, ''Cidden aman tanrım'', ''Bu nasıl bir güzellik'' ve ''Yandı buralar'' gibi yorumlar yapıldı.

Hande Doğandemir Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Hande Doğandemir Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Hande Doğandemir, kariyeri ve özel hayatı ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Sunuculuk ve oyunculuk kariyerine sahip olan Hande Doğandemir, pek çok dizi ve filmde de rol aldı.

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden İletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun oldu. Üniversitede son sınıfta Erasmus programı ile altı ay Fransa’nın Lilla şehrinde okudu

Ankara doğumlu güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Sosyoloji eğitimi aldı.

Televizyon ve İletişim sosyolojisi üzerine çalışmalar yaparken setlerde görev alan başlayan Doğandemir, yönetmenler tarafından fark edildi ve TRT'de sunuculuk yapmaya başladı.

Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır.

Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçtikten sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti.

2011 yılında başlamak üzere TRT Okul'da “Hatırlar mısınız?” adlı programda iki yıl sunuculuk yaptı. 2013 yılının Mart ayında Nejat İşler’le birlikte “Eti Browni” reklamında rol aldı.

2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D'de gösterime giren “Güneşi Beklerken” dizisinde başrollerini Emre Kınay, ve Kerem Bursin ile paylaştı. 2014 yılında Lipton reklamında oynadı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında Aralı 2015 de 'Kara Kış' adlı dizide Şükrü Özyıldız ile birlikte oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı 'Racon: Ailem İçin' dizisinde Yağmur/Azra karakterini canlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız 2015 yılında yapılan ve 29 Ocak 2016'da gösterime giren 'Her Şey Aşktan' filminde de başrol oynadı.

Hande Doğandemir'in Rol Aldığı Film ve Dizileri :

Hande Doğandemir'in Rol Aldığı Film ve Dizileri :

2021 – Annemizi Saklarken

2016 – Her Şey Aşktan

2015 - Kara Kış

2015 – Racon: Ailem İçin

2014 – Bana Masal Anlatma

2013 – 2014 – Güneşi Beklerken

2012 – Şubat

2012 – Leyla ile Mecnun

2012 – Böyle bitmesin

2012 – İbreti Ailem

2011-2012 – Sen De gitme

2010 – Keskin Bıçak

2010 – Kahramanlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın