Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Polis Şiddeti İddiası

Ankara'da Polis Şiddeti İddiası

Caner
24.04.2014 - 23:50
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da "Polis Şiddeti" İddiası!

Polis ile esnaf kardeşler arasında yaşanan anlar ise büfenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mamak Akdere'de esnaflık yapan Erhan ve Rıdvan Topçu kardeşler işyerlerinin önünde 21 Nisan günü saat 21.30 sıralarında trafik uygulaması yapan polislerin yaya olmalarına rağmen ehliyet ve ruhsatlarını istediğini iddia etti. Topçu kardeşler, Olay üzerine yaşanan tartışma sonrası polislerin kendilerine şiddet uyguladığını ileri sürdü. O anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili konuşan Erhan Topçu, dükkanlarını kapattıktan sonra evlerine gitmek üzere yola çıktıklarını ifade ederken, yol üzerinde uygulama yapan trafik polislerinin kendilerini durdurarak, ehliyet ve ruhsat sorduklarını iddia etti. Topçu, sonrasında ekibin kendilerine ceza yazmak istediğini savunarak, itiraz etmeleri üzerine de polis şiddetine maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Rıdvan Topçu ise kardeşini almak üzere işyerine geldiğini, aracını park etmiş olmasına rağmen kendisine ehliyet ve ruhsat sorulduğunu savunarak, ceza yazılmasına itiraz etmesi üzerine darp edilerek ağzına biber gazı sıkıldığını iddia etti.

İki kardeş konuyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte sorumlulardan şikayetçi olduklarını söyledi.

ANKARA, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/ankarada-polis-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0