Görüş Bildir
Haberler
Müezzinoğlu Ambulans Helikopterle Seçim Çalışmasında

Müezzinoğlu Ambulans Helikopterle Seçim Çalışmasında

Onedio Medya
18.03.2014 - 09:20 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 11:05

Müezzinoğlu Ambulans Helikopterle Seçim Çalışmasında

Sağlık Bakanlığı, ambülans helikopterin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yerel seçim çalışmaları için kullanıldığı iddialarına, ambulans helikopter ile ilgili ihale şartnamesi ve sözleşme metninde, “Sağlık Bakanlığı’nın görevleri ile alakalı iş ve hizmetleri ifa etmek üzere ihtiyaç duyulan kişilerin... taşınmasında kullanabileceği” ifadesinin yer aldığı açıklamasıyla cevap verdi.

Sağlık Bakanlığı bugün medyada Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, “yerel seçim çalışmaları için ambulans helikopteri kullandığı” iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Ambulans helikopter ile ilgili ihale şartnamesi ve sözleşme metninde; “Yurtiçi ve yurtdışı acil ve afet durumlarının yanı sıra, tıbbi malzeme, ilaç ve numune nakli ile ayrıca Sağlık Bakanlığı’nın görevleri ile alakalı iş ve hizmetleri ifa etmek üzere ihtiyaç duyulan kişilerin... taşınmasında kullanabileceği” hükmünün yer aldığı kaydedilerek, “Bu çerçevede; Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Kütahya ilimize yapmış olduğu ziyaret sağlık yatırımlarını yerinde incelemek ve denetlemek amacıyla olup yukarıda bahsedilen şartname maddesi kapsamında değerlendirilmelidir” denildi.

O 'DENETİMLERDE' BUNLAR KONUŞULDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada sağlık yatırımlarının incelendiği öne sürülmüştü. Ancak Bakan Kütahya ziyaretinde konuşmalarının tamamında AKP propogandası yapmış, 'AK Parti'nin milletin partisidir. Onun için Kütahya'dayız. Onun için Kırıkkale'de olacağız. Onun için Karaman'da olacağız. Onun için Türkiye'nin her bir köşesinde olacağız. Yetmeyecek, 10 gün önce Sudan'daydım. Hartum'da, Myanmar'a, bin 200 yataklı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yaptığı, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı hastaneyi yaptık. Niye? Oralarda da biz olacağız. Nisan ayında Somali'dekini açacağız, Somali'de de biz olacağız. Niye? 'Vatandaşımızı nasıl kandırırız, vatandaşımızı nasıl kısa sürede de olsa onu sandığa kadar götürürüz, ertesi gün ne olursa olsun' diyen bir anlayışın mensupları hiç olmadık, hiç olmayacağız. Çünkü 14 Ağustos 2001'de partinin kuruluşunu yaptığımız günde o gün Genel Başkanımız, bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünya ve Türkiye kamuoyuna şu 3 cümleyi söyledi. 'Adalet ve Kalkınma Partisi, milletin partisidir, Adalet ve Kalkınma Partisi milletin ortak değerlerinin temsilcisidir' dedi' demişti.

(ANKA) 

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/siyaset/3...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0