Görüş Bildir
Haberler
Almeida İçin Söz Aldılar

Almeida İçin Söz Aldılar

Batuhan
05.05.2014 - 11:41

Almeida İçin Söz Aldılar

Süper Lig'in son haftalarına girilirken ikincilik, kümede kalma ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitme mücadelesi hız kazandı. Ancak takımlar transfer çalışmalarına da erken başladı.

Süper Lig'de bitime iki hafta kala sıralamada üst tarafa kendini atmak isteyen takımların mücadelesi sahne almaya başladı. Bu arada transfer çalışmaları da hızla sürüyor. Sözlemesi biten futbolcunun yeni takımıyla anlaştığı iddiası Türkiye'ye çok hızlı geldi. İmzaların Dünya Kupası'na kalmadan atılacağı belirtildi.

İmzalar atıldı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli golcü Hugo Almeida'nın Benfia ile anlaştığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon başında da Cardozo'nun takımdan ayrılmasına alternatif olarak düşündükleri Hugo Almeida'dan vazgeçmeyen Benfica, milli oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi finale çıkan, bu sefer Portekiz Ligi'nde işini şansa bırakmadan nisan ayında şampiyon olan 'Kartallar' Beşiktaş'ın golcü oyuncusu ile söz kesti. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Almeida, Benfica ile ön protokol imzaladı. Premier Lig'den de önemli teklifler alan Almeida, Dünya Kupası'nın ardından Portekiz'in yolunu tutabilir. Son haftalarda Beşiktaş ile ortaya kotuğu performans eleştirilen ve Brezilya öncesi kendisini kasmdığı iddia edilen Hugo Almeida, Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak olmasından dolayı da transferde istekli.

Şampiyonlar Ligi ve uzun tatil

Beşiktaş'ta aldığı paraya yakın bir rakama Benfica'ya imza atabilme şansını yakalayan Almeida, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Portekiz Milli Takımı'nın muhtemelen ilk 11'deki hücum hattını oluşturacak olan Almeida, buradaki vizyon maçlarını da kullanmak istiyor. Portekiz basınında çıkan habere göre, Dünya Kupası'ndan sonra lig çalışmalarına geç başlamak isteyen Alemida'nın Benfica'yı tercihinde bu sebebin de etkili olacağı yazıldı. Beşiktaş'ın ikinci sırada ligi bitirememesi halinde, iki ön eleme oynayarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme durumu ortaya çıkacak. Böylelikle Almeida, sezonu tatil yapamadan geçirecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın