Görüş Bildir
Haberler
"Beşiktaş Her Zaman Şampiyonluğa Oynar"

"Beşiktaş Her Zaman Şampiyonluğa Oynar"

Mustafa Murat ARSLAN
12.02.2014 - 14:53 Son Güncelleme: 12.02.2014 - 14:59

Ahmet Kavalcı: "Beşiktaş Her Zaman Şampiyonluğa Oynar"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kavalcı

“Şampiyonluktan uzaklaştığımıza hiçbir zaman inanmak istememiştik”

“Beşiktaş kazanmak istedikten sonra karşısına gelecek rakibin kim olduğu önemli değil”

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, tekrar oynanmasına karar verilen Kasımpaşa maçında alınan farklı galibiyetin, siyah-beyazlı camiayı şampiyonluk yarışına yeniden dahil ettiğini bildirdi.

Kavalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolculara övgüler yağdırarak, Kasımpaşa galibiyeti nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladığını ifade etti.

“Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar” diyen Kavalcı, “Kasımpaşa maçında aldığımız kritik galibiyetle zirveye dört elle sarıldık. Bundan sonra çıkacağımız her maçta işimiz biraz daha zor olacak. Şampiyonluktan uzaklaştığımıza hiçbir zaman inanmak istememiştik. Çünkü futbol garip bir oyun, büyük puan farkları bir anda kapanabiliyor. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi Kasımpaşa galibiyeti nedeniyle tebrik etmek istiyorum” diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında her maçı ayrı ayrı düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Kavalcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kasımpaşa maçı gösterdi ki Beşiktaş kazanmak istedikten sonra karşısına gelecek rakibini kim olduğu önemli değil. Oyuncularımızdan kalan haftalarda da bu futbolu bekliyorum. İlk yarı iştahlı oynayıp farka gitmesini bildiler ama ikinci yarının hemen başında bir kişi eksilince de nasıl savunma yapılır, en iyi şekilde gösterdiler. Bu performans sürerse, ligin sonuna doğru ‘şampiyonluk’ kelimesini daha net telaffuz edebiliriz ama şu an daha sakin olmakta yarar var.”

Bursaspor maçı

Kavalcı, hafta sonunda oynayacakları Bursaspor maçının önemine de vurgu yaparak, son haftalarda aldıkları galibiyetlerin, bu karşılaşmayı kazanmaları durumunda anlamlı olacağını söyledi.

Bursaspor’un güçlü bir ekip olduğunu belirten Kavalcı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Trabzonspor beraberliği, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Kasımpaşa galibiyetleri ancak Bursaspor’u İstanbul’da mağlup edersek daha anlamlı olur. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Herkes, her şeyin bilincinde. Parolamızı, ‘galibiyet, galibiyet, galibiyet’ olarak belirledik. Taraftarımızın da desteği ile Galatasaray maçı öncesi büyük bir tempo ve moral yakalayacağımıza inanıyoruz. Galatasaray maçına kadar ilk yarıda olduğu gibi yine her şey çok iyi gidiyor. Eminim ki bu tablo, Türk Telekom Arena’dan elde edeceğimiz üç puanla daha da parlak bir hale gelecektir.”

İSTANBUL (AA)

Kaynak: http://www.spor1903.com/ahmet-kavalci...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın