Görüş Bildir
Haberler
Ağrı'da Bir Asker Şehit

Ağrı'da Bir Asker Şehit

Onedio Medya
07.08.2015 - 15:21 Son Güncelleme: 07.08.2015 - 19:48

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesi Harabekordon Tepe Mevkiinde yol emniyet görevinde bulunan Jandarma Komando Timi'ne bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce açılan ateş sonucu bir jandarma uzman onbaşının şehit olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'07 Ağustos 2015 tarihinde saat 09.20'de Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesi Harabekordon Tepe Mevkiinde yol emniyet görevinde bulunan Jandarma Komando Timine Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce açılan ateş sonucu Kahraman bir Jandarma Uzman Onbaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

Ağrı Valiliği'nden açıklama

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada ise Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yol keserek araçları ateşe veren teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun şehit olduğu, İran uyruklu bir kişinin hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.30 sıralarında Doğubayazıt ilçesine bağlı Çetenli köyü Somkaya mevkisinde yol kesen terör örgütü mensupları, durdurdukları araçları ateşe verdi. Bunun üzerine Patnos Komando Alay Komutanlığına bağlı tim bölgeye gönderildi.

Olay yerine giden askerlere teröristlerce açılan ateş sonucu bir uzman çavuş şehit oldu, İran uyruklu bir otobüs muavini hayatını kaybetti. Teröristlerce açılan ateşte İran uyruklu 3 kişi de yaralandı.

 TSK ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0