Görüş Bildir
Haberler
500 polisin daha görev yeri değişti...

500 polisin daha görev yeri değişti...

Baran Dilek
30.01.2014 - 13:47 Son Güncelleme: 30.01.2014 - 14:19

!7 Aralık oprerasyonu sonrasında başlatılan polisin görev yeri değiştirilmesi furyasında Ankara'da 500 polisin görev yeri değişti...

17 Aralık operasyonu sonrasında emniyet birimlerinde yaşanan görevden alma dalgasına bir yenisi daha eklendi. Daha önce farklı zamanlarda bin 500 dolayında polisin görev yerlerinin değiştirildiği Ankara Emniyeti'nde son olarak aralarında kritik birimlerde çalışan rütbelilerinde bulunduğu 500 dolayında polisin görev yeri değiştirildi. 

Görev yeri değişikliğinden en çok etkilenen şubeler ise asayiş, güvenlik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleyle ilçe emniyet müdürlükleri oldu. Buralarda görev yapan 500'e yakın polisin görev yeri değişti. 

Görevden almalar şube müdür yardımcıları, emniyet amirleri, başkomiser ve memur seviyesinde gerçekleşti. Görev yeri değişitirilenlerin çoğunluğunu memurlar oluşturdu. Bu memurların büyük çoğunluğunun operasyonel yetkiye sahip olan kritik birimlerde görev yaptığı belirtildi. Böylece Ankara Emniyeti'nde 17 Aralık operasyonunun ardından görev yeri değiştirilen polis sayısı 2 bine ulaştı. 

TÜRKİYE'DE 6 BİN OLDU 

Operasyon sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul, Ankara ve İzmir emniyetleri başta olmak üzere çok sayıda polisin görev yerleri değiştirildi. Ankara Emniyeti'nde yaşanan son görev değişiklikleri ile Türkiye çapında görev yeri değiştirilen polis sayısı, 6 bine yaklaştı. 

Görev yeri değiştirilen polisler arasında bir ay içinde ikinci kez görev yerleri değiştirilenlerin de olduğu öğrenildi. (Milliyet)

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/500...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0