Görüş Bildir
Haberler
33 Yıl Sonra Yeniden Wolfenstein

33 Yıl Sonra Yeniden Wolfenstein

Ulaş
22.05.2014 - 18:59

33 Yıl Sonra Yeniden Wolfenstein

Bir döneme damgasını vuran efsane oyun Wolfenstein, yeni sürümü olan 'The New Order' ile geri döndü. Satışa sunulan oyun, olumlu yorumlar alıyor.

İlk olarak 1981 yılında Castle Wolfenstein ismiyle piyasaya sürülen Wolfenstein oyunu 33 yıl sonra yeni sürümle raflardaki yerini aldı. Bir döneme damgasını vuran FPS türü oyunda Naziler'le savaşan bir askerle maceradan maceraya koşuluyordu.

Yıllar içinde 6 farklı oyunla sevenleriyle buluşan Wolfenstein'ın The New Order sürümü 20 mayısta piyasaya sürüldü. Dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulan oyun 120 TL fiyat etiketine sahip.

Sabit diskte 50 GB'a yakın boş alan, Intel Core i7 işlemci ve GeForce 460/ATI Radeon HD 6850 gibi bir ekran kartı isteyen Wolfenstein: The New Order, grafikleri, konusu ve özellikleriyle oyuncular tarafından beğenildi. Machine Games tarafından geliştirilen oyun, İkinci Dünya Savaşı'nı Nazi rejiminin kazandığı bir dünyada geçiyor. Oyunda BJ Blazkovich isimli bir ABD'li bir askerin Nazi güçleriyle savaşı konu ediliyor.

1960'lı yıllarda geçen oyunda dev robotlar, süper askerler ve farklı silah seçenekleri bulunuyor. Oyun daha önceki sürümlerde olduğu gibi tek bir kişinin kumanda edildiği FPS türünde tasarlandı. PC, Xbox One ve PlayStation 4 sürümü bulunan oyun, efsane olan seriyi yeniden popüler hale getirmeyi hedefliyor.

  • Al Jazeera
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/33-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın