Görüş Bildir
Haberler
2018 Makyaj Modası İlkbahar/Yaz Trendleri

2018 Makyaj Modası İlkbahar/Yaz Trendleri

İŞTE 2018 MAKYAJ TRENDLERİ

2018 yılının en yeni makyaj trendlerini arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Dergilerde, moda haftalarında ve instagram’da kim nasıl makyaj yapmış sizler için araştırdık. İşte 2018 Makyaj Trendleri

Makyaj masanıza geçin ve koltuğunuza kurulun. 2018 yılının favori makyaj trendlerini paylaşıyoruz. Öyleyse okumaya devam edin, en yeni makyaj trendlerinden sizin için uygun olanı seçin ve yeni yılda fark yaratın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Makyaj Trendi # 1: Hacimli Kirpikler

Pinterest, paylaştığı 2017 yılı analitik raporlarında; “Göz makyajına ilişkin aralarda yüzde 66 oranında, kirpiklere ilişkin aramalarda ise yüzde 152 oranında artış olduğunu vurguladı.”

Makyaj rutininizi yeni trendlere göre güncellemek çok eğlenceli, göz makyajına gelince bu özellikle doğrudur. Siyah göz kalemi ve nötr göz farı, hemen herkes için kolay uygulanabilir gündelik göz makyajıdır. Ancak bugün rutin göz makyajınızın dışına adım atmak ve birkaç yeni güzellik trendi denemek eğlenceli olabilir.

Makyaj Trendi # 3: Parlak Cilt

New York Moda Haftası’nın İlkbahar/Yaz 2018 güzellik trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Moda haftalarında, pistlerde en çok dikkat çeken makyajlardan bir diğeri de ıslak görünümlü parlak cilt makyajı oldu. Modeller adeta havuzdan piste inmiş gibiydiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Makyaj Trendi #4: Dumanlı Gözler

İlkbahar/yaz 2018 makyaj eğilimlerinde sıradaki makyaj dumanlı göz farı. Artık bir klasik haline gelen dumanlı göz harika bir seçimdir. Daha sıcak mevsimler için daha yumuşak, partilerde ve özel günlerinizde ise parlak, metalik dumanlı göz makyajıiyi bir seçin olacaktır.

Dumanlı göz makyajı için en iyi fikirler.

Makyaj Trendi #5: Highlighter, By Rihanna

Rihanna gibi güzellik konusunda takıntılı iseniz, makyaj görünümünün kör edici bir vurguyla eksiksiz olduğunu gerçekten bilirsiniz.. Riri‘nin en sevdiği ürün olan Killawatt Freestyle Aydınlatıcı kullanılarak yapılan, mor, pembe ve altın metalik tonlardaki makyaj görünümleri önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonunda en çok göreceğiniz makyaj trendi olacak. Çünkü bu aydınlatıcıyı birçok yönden kullanabilirsiniz; Gözlerinize, yanaklarınıza ve bedeninize..

Makyaj Trendi #6: Kedi Gözü Makyajı

Siyah göz kalemi, sadece ilkbahar / yaz 2018 makyaj trendlerinin önemli bir parçası değil, tüm zamanları favori ürünü. Her makyajın tamamlayıcısı kesinlikle göz kalemleri. Ancak 2018’de siyah göz kalemini ve eyelinerı kedi gözü makyajı yapmak için kullanın!

Alt görseldeki makyajlar 2018 ilkbahar/yaz moda şovlarından.. Versus Versace gösterisi için Charlotte Tilbury imzalı, çok şık bir kedi gözü makyajı; göz kenarlarındaki  siyah astar ve Amy Winehouse tarzı kanatlar baştan çıkarıcı..

Marc Jacobs gösterisndeki kedi gözü makyaj ise, 70’li yıllardan. Yüz, gözleri ön plana çıkaracak şekilde kusursuz bir temel ve minimal renkte. Gözlerin dış köşesinde geniş kanatlara ve iç köşede küçük ve keskin noktalara sahip. Parlak siyah göz kalemi ile yoğun olarak rimellendirilmiş..

Kaynak: https://beautyperry.com/makyaj/2018-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın