Görüş Bildir
Haberler
2000'liler Bilmez! Bir Zamanlar Her Yerde Gördüğümüz Popüler TV Yüzleri Şimdi Ne Yapıyor?

2000'liler Bilmez! Bir Zamanlar Her Yerde Gördüğümüz Popüler TV Yüzleri Şimdi Ne Yapıyor?

Televizyonda, magazinde, filmlerde, reklamlarda gördüğümüz o insanlar artık uzak bir hayal gibi. Bir kısmı ya bir daha aynı popülerliği yakalayamadı ya da bilinçli olarak çekildi. Çocukluğunuza, gençliğinize ışık hızıyla götürecek o isimler işte şöyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Janset Paçal

1. Janset Paçal

Geçmişte popüler işlerin her daim rastladığımız yüzüydü. Marjinal tarzı, güzelliği ve o dönemki yıldızlardan farklı olan 'doğal' seksiliği ile baş tacıydı. Ayrılsak da Beraberiz ve Yarım Elma gibi bilinen dizilerinden sonra epey zaman göremedik. En son 7Yüz isimli dijital dizide izleme imkanımız oldu. Ve ne yalan söyleyelim, çok özledik!

2. Yıldız Asyalı

2. Yıldız Asyalı

Bir dönem Yıldız Ablamızdı, canımızdı. Şu an 40 yaşında olan oyuncu ve sunucu bizi çocukluğumuzda hafta sonları uyutmaz, erkenden kalkar programını izlerdik. Bize keman çalardı. Eyvah Babam dizisi ise favorimizdi. Ufak tefek işlerde yer alsa da daha sonra kayboldu gitti. En son bir programda sevgilisi ile beraber çift yarışına girdi, ki o da epey talihsizdi. Belki geri döner ha, ne dersiniz?

3. Kaan Girgin

3. Kaan Girgin

Ceyda Düvenci ile dizileri, televizyon filmleri hala aklımızda. Daha sonra ilişkilerinin bitmesiyle beraber kendisi de gözden kayboldu. Ne yalan söyleyelim o bizi unuttu, biz de onu.

4. Selda Özer

4. Selda Özer

Her yerdeydi! Asmalı Konak'taki Dilara rolüyle bilinirliğini en üst seviyeye taşımıştı. Şu an 60'ına merdiven taşıyan oyuncu şu an kendini doğaya ve seyahate vermiş durumda. Güzelliğinden bir şey kaybetmemiş ama belli ki sektöre de pek dönmek istemiyor. En son 2014'te Kaçak isimli dizide gördük, şimdi sadece Instagram'ından takip edebiliyoruz.

5. Çiçek Dilligil

5. Çiçek Dilligil

90'ların ve 2000'lerin başının tatlı tombik oyuncusuydu. Neşesi ve komediye yatkınlığıyla canımız ciğeriydi. Özellikle Çılgın Bediş ve Baskül Ailesi ile tanıyoruz onu. Şarkıcı Bora Öztoprak ile evlendi. Şu an 50 yaşındaki oyuncu, yıllardır tv ve film dünyasında yok. Son zamanlarda kilolarından kurtulmuş, belki yeni bir başlangıç yapabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cenk Torun

6. Cenk Torun

Hakan Peker, bak dalgana kardeşim. Yıllara meydan okumanın kralı Cenk Tosun imiş meğerse. Çılgın Bediş'in Oktay'ını bir daha hiç dişe dokunur bir rolde görmedik. 45 yaşındaki oyuncu ise aslında hala yakışıklı ve formunda. Ufak tefek işlerde yer alsa da bildiğimiz şeyler olmadı bunlar. Kendisini şöyle genç bir kadınla aşk yaşayan zengin bir iş adamı rolünde hayal ettik de, oldu gibi!

7. Sevinç Erbulak

7. Sevinç Erbulak

Çiçek Dilligil gibi canımız ciğerimiz kontenjanından biriydi Sevinç Erbulak, tabii hala da öyle. Ama bir dönem öyle bir yıldızdı ki, şimdi isminin bu kadar az anılır olmasına inanamıyoruz. Süper Baba ise en tanındığı işti. Şimdi tiyatro alanında hala aktif. 45 yaşındaki sanatçı en son bazı yaz dizilerinde tekrar görünmeye başladı. No 309 ile başladı, Erkenci Kuş ile de tekrar hayatımıza dönmüş oldu. Umarız hak ettiği değeri görmeye devam eder.

8. Tuluğ Çizgen

8. Tuluğ Çizgen

Ruhsar'ın bilgisayarlı ahiret teyzesi, Ayrılsak da Beraberiz'in gıcık kayınvalidesi, bu listedeki herkesten daha kabarık bir kariyer geçmişine sahip. 72 yaşındaki usta oyuncu, şimdilerde Antalya Kaş'ta bir cafe işletiyor. Huzur cafede, haklısın usta!

9. Eylem Yıldız

9. Eylem Yıldız

Eylem Yıldız için kayboldu demek pek adil olmaz, tiyatroseverler hala severek izliyor. Ama tabii eski popülerliği yok. Asmalı Konak dizisi döneminde her yerdeydi, markalar reklam iş birliği için peşindeydi. O modern, sevimli, hafif marjinal imajı sayesinde de çok seviliyordu. Şimdi Aziz Dostum ve İsimsiz oyunlarını gidip izleyerek hasret gidebilirsiniz. Hatta İsimsiz'de Asmalı Konak'taki partneri Burak Altay'la beraber oynuyor.

10. Burçak Işımer

10. Burçak Işımer

Ah Burçak ah! Asıl marjinallik burada işte. Mavi saçı siz yeni keşfettiniz ama o yıllar önce hayatımıza ilk sokanlardandı. Ailenin hafif kafası kırık rollerinin aranan ismiydi. En Son Babalar Duyar, Vay Anam Vay, Yeditepe İstanbul gibi dizilerde yer aldığı dönemde popülerdi. Şimdi 10 yıldan fazladır göremiyoruz. Bu arada minyon tipi sayesinde hiç yaşlanmamış. 44 yaşında ve ne kadar genç göründüğüne bir bakın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ferhat Yılmaz

11. Ferhat Yılmaz

Yılan Hikayesi'nin Rambo'su olarak bildik ve maalesef hep öyle kaldı. O dönemleri bilen herkes yüzünü gördüğünde kim olduğunu bilir ama yıllar içinde ismini unutmuş olabilir. Son zamanlarda zayıflaması ile haber oldu. Neyse ki son olarak Kalk Gidelim dizisi ile tekrar doya doya izleyebiliyoruz.

12. Damla Özen

12. Damla Özen

Vallahi kayıp gibi kayıp. Güzel ve sempatik, şirin kız olarak Yılan Hikayesi ve Kaygısızlar'daki rolleriyle bildik. Kaygısızlar'ın meşhur Burcu'su olarak çok da sevdik. Ara ara bazı dizilerde rol alsa da, 44 yaşındaki oyuncu çok uzun süredir gündem olacak bir iş yapmadı maalesef.

13. Arzu Yanardağ

13. Arzu Yanardağ

İşte döneminin en seksilerinden o güzel kadın! Aslında manken olan Arzu Yanardağ o kadar magazin gündemindeydi, o kadar hızlı tüketti ki, sanırız biraz da bu yüzden kendisi sıkıldı. Çünkü hala ismi çok iyi biliniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yaralı Kuşlar gibi dizilerde ve Kolpaçino'da da yer aldı ama bilhassa evliliği sonrası bilinçli olarak magazin dünyasından çekilince, ilgiyi de kaybetti. Tamamen bilinçli olarak yaptığını düşünüyor ve saygı duyuyoruz. Emrah'ın Unutabilsem dizisindeki efsane partneri olarak da biz unutamadık diyoruz.

14. Toprak Sergen

14. Toprak Sergen

Gelelim zurnanın 'Kardeş niye öyle oldu ya?' dediğimiz yerine. Şimdilerin Can Manaycıları bilmez, Toprak Sergen kızların efendi yerine piç tercihi karakterlerinin aranan yıldızıydı. Her filmde, her dizide, sürekli gündemdeydi. O serseri görünümü ile zirveyi gördü. Şu an 52 yaşında ve son 20 yıldır 'Heh, şu işte!' diyeceğimiz bir iş yapmadı. Şimdilerde ise spora merak salmış, doğa ile kucaklaşmış durumda. Hayat ona güzel!

15. Aydan Şener

15. Aydan Şener

Aynı şeyi Toprak Sergen'in piç Uygar'ı canlandırdığı 'Ay Işığında Saklıdır' dizisindeki dönemin büyük yıldızı Aydan Şener için de söyleyebiliriz. Öncelikle şunu söyleyelim; 57 yaşındaki biri için muhteşem görünmüyor mu? Onlarca film ve diziden sonra talihi yıllardır bir türlü gülmedi. Halbuki fettan bir anne karakteriyle dönebilir. Firdevs Yöreoğlu tadında bir karakter için ne bekliyorsunuz yapımcılar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yıldız Kaplan

16. Yıldız Kaplan

Tatlı Kaçıklar'ın seksi şempanzesini hatırladınız mı? Ah nasıl seksi, nasıl kadınlığı baştan yaratacak biriydi öyle. Hala da 50 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarını kıskandıracak seviyede. Belki 20 yıldır oyunculuk anlamında adını sanını pek duymadık ama aslında müzik ile kariyerine devam ediyor. Genç yaşta anneanne olduğu için torun bakıyor, ailesi ile bol bol zaman geçiriyor. Valla böyle anneannem olsun isterdim, helal!

17. Yalçın Dümer

17. Yalçın Dümer

Jönlerin jönü, efendi görünümlü yakışıklı adamlardandı. Şu anda da gayet hoş biri. Ama o dönemlerde gece hayatı, ünlü kadınlarla birlikteliği çok konuşulurdu. Sonunda da talihsiz bir şekilde yaşadıkları onun oyunculuk kariyerini bütünüyle bitirdi. Şimdilerde ise spor yorumculuğu yapıyor.

18. Zeynep Beşerler

18. Zeynep Beşerler

Kenan İmirzalıoğlu ile beraber olduğu dönemde, zaten çok güzel ve ilgi çekici biri de olduğu için magazin gündeminin baş tacıydı. Ayrıldıktan sonra kariyerinde de hayatında da değişikliklere gitti. Evlilikle beraber de tamamen çekildi gibi gözüküyor. 2006'daki Ihlamurlar Altından sonra bir şeylerde oynasa da bir daha eskisi gibi olmadı. 2013'te Arka Sokaklar'daki rolü de bitince, bize sadece zarif hayatını Instagram'dan takip etmek kaldı.

19. Selin Demiratar

19. Selin Demiratar

Çabuk parlayıp hızlı sönenlerden oldu Selin Demiratar. Bir ara ona karada ölüm yok derdik ama nedense pek göremedik. Lise Defteri, Acı Hayat ve Adanalı ile popülerliğinin zirvesindeyken, Huzur Sokağı'na kadar yine pek dişe dokunur bir iş yapmadı. Zaten Huzur Sokağı biteli de 8 sene oldu. Nerede ne yapıyor acaba, kim bilir. Bu arada o bile 40'a merdiven dayamış, zaman ne hızlı geçiyor...

20. Mine Çayıroğlu

20. Mine Çayıroğlu

Heh! Bu listenin en çok hakkını veren isim geldi işte. Kapanışı seninle yapacağız küçüklüğümüzün komşu kızı. Çünkü kafamızı çevirdiğimiz her yerde sen vardın. 43 yaşında olmasına şaşırabilirsiniz son haline bakınca ama o kadar uzun zamandır hayatımızdaki, bize 100 deseler inanırız. Yıllarca sayısız film ve dizide rol aldı, biraz da müzik yaptı. Son 10 yıl içinde ise neredeyse kayboldu. Neyse ki sonunda Söz dizisinde 'Ben buradayım.' dedi. Böyle bir ismi yapımcılar mı ıskalıyor yoksa kendisi mi tercih etmiyor gerçekten merak ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
117
30
16
14
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
toprak

Tabi ki Toprak Sergen!!Her zaman klas,duyarlı,kendini bilen,karakter sahibi...

OnePunch Man

#6 Son cümlede ki hayale bak ''Şöyle genç bir kadın ile aşk yaşayan''.. Editörün ağzı sulanmış yazarken.

ador

2000liler niye bilmeyecek televizyon izlemedik mi biz 20 yasindayiz ulan aloo