Görüş Bildir
Haberler
1994 Yılında Piyasaya Çıktığı İddia Edilen Illuminati Kart Oyunu ve Gerçek Dünya Hakkındaki Tahminleri

etiket 1994 Yılında Piyasaya Çıktığı İddia Edilen Illuminati Kart Oyunu ve Gerçek Dünya Hakkındaki Tahminleri

Cihan
07.02.2015 - 02:31 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 14:53

Not: İçeriğe konu olan kart oyununun tamamen mizahi bir yolla hazırlandığı, ayrıca kartların 11 Eylül 2001'den önce piyasaya sürüldüğü ortaya çıkmıştır. Okuyacağınız içerik gerçeği yansıtmamaktadır.

lluminati Steve Jackson Games (SJG) tarafından piyasaya sürülmüş bağımsız bir kart oyundur. Oyunun ilham kaynağı Robert Shea ve Robert Anton Wilson tarafından 1975'te yayınlanmış The Illuminatus! Trilogy adlı bir kitaptır. Oyunun amacı, oyuncuların dünyayı yasal veya yasa dışı yollardan yönetmesini sağlamaktır. Oyun kartlarının üzerindeki grafikler çeşitli komplo teorilerine de yol açmıştır.

Aşağıda göreceğiniz kartlar sizi çok şaşırtacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kart 1

Kart 1

Ben de dahil dünyanın büyük bir kısmı o gün haberlere kitlenip canlı canlı,tren izleyen büyükbaş hayvan gibi  televizyon izlemiştik.Şimdi bu kart ne alaka ? Şu alaka : Illuminati Kart oyunu 90 yıllarda çıkmıştır.11 Eylül saldırısı ise 2001 yılında olmuştur.

İlginçtir ki enkazda uçak kalıntısı bulunamamıştır.Binadaki çeliğin erimesi için yeterli ısıyı uçak yakıtı patlaması sağlayamaz.Kaldı ki çoğu görgü tanığı '-Uçak ya da füze bilmiyorum' gibi ifadeler sunmuştur.

'Komplo'ya göre New York'da yapılacak bir bina için önce nasıl yıkılacağına,nasıl yok edileceğine dair bir proje sunmalısınız.Daha sonra böyle devasa bir gökdelen dikebilirsiniz.Yine komploya göre yapının altında nükleer bir reaktör çekirdeği patlatılmış ve bina tam anlamıyla 'eriyerek' yıkılmıştır.Oluşan toz bulutu tüm şehri kaplamıştır.10 yıl önceden böyle bir  kağıt oyunu yapıp,sonra bütün dünyanın gözleri önünde gerçekleştirince bu adamların gücünü hafife almamamız gerektiği anlaşılır.Ayrıca ikiz kulelerin ayrı bir masonik gönderme olduğunu belirteyim.

Kart 2

Kart 2

Yine 11 Eylül saldırısıdır.Tabi bize göre 'saldırı'. '10 yıl sonraki olacak olayları biliyorum ve bunları çizip kart oyunu yaptım' desen sana kimse inanmaz.

Ayrıca küçük bir ironi sunayım size 

11 Eylül :

9/11 olarak geçer.Amerika Birleşik Devletlerinde acil durumda ulaşılması gereken numara ise 911'dir.

Kart 3

Kart 3

Bu kartta 'önceden planlanmış' bir devasa deniz dalgası görülüyor.Japonyanın başına gelen felaketleri hatırlayalım.

Ortalığı yıkıp geçen,önünde hiç bir şey durdurtmayan bu olayın videoları hala var internette.Suyun gücünü izleyerek anlayabilirsiniz

Töhoko depremi sonrası oluşan tsunamiyi hatırlayalım.

Japonya ile ne alaka ? diyenleri sıradaki karta yönlendiriyorum.

Kart 4

Kart 4

ta daaaa !  Fukuşima Nükleer Santral kazaları -

 Fukuşima  Fukuşima I Nükleer Santralinde atmosfere radyoaktif madde salınmasına sebep olan olaylar dizisidir. Uzmanlar kazaları Çernobil felaketinden sonra en büyük ikinci nükleer kaza olarak tanımlamakla birlikte, tüm reaktörlerde sorun yaşanması kazaları bugüne kadarki en karmaşık nükleer kaza yapmaktadır.

Tarih 2011  Töhoko Depremi ve sonrası.

Kart 5

Kart 5

H.A.A.R.P

Size dünyanın en güçlü süper silahını tanıtıyım.

Bilinen tabi.

Yapabildiklerini sıralayalım önce :

* Dünya üzerindeki petrol ve doğalgaz gibi işlerine yarayan yeraltı kaynaklarının yerlerini tespit etmek.

* Gerekli zamanlarda ABD ordusu dışındaki haberleşme kaynaklarını kesmek.

* Olası bir füze veya benzeri saldırılarda, füzeyi havada imha etmek.

* Depremler yapabilir.

* İklimleri değiştirebilir ve kontrol altına alabilir.

* Ozon tabakası üzerinde oynama yapabilir.

* kutupları eritebilir veya kutuplar üzerinde kaymalar yaptırabilir

En tehlikelisi de şudur : O kadar güçlüdür ki dünyanın yörüngesinden kaymasına sebebiyet vererek tüm insalığın,dünyanın yok olmasına neden olabilir..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kart 6

Kart 6

'Kombine felaketler'

Yukardaki kartlara baktığınızda anlamışsınızdır zaten.

Saat 11:11 ' i gösteriyor.

11:11 LAN

  Fukuşima Nükleer Santral kazaları 11 Mart 2011'de meydana geldi.

Yani 03/11/2011

OHA OLUM OHA

Neyse Ve ilginçtir ki o yıkılan kulenin gerçek hali Wako Saat kulesidir. 

Tokyo'dadır.

Kart 7

Kart 7

Yeni Dünya Düzeni. 

Illuminati bir kaos yaratır ve o kaosu yine kendi dizginleyerek durdurur.

Artan Polis şiddeti ve ordunun yetkisizliği gündemdedir bildiğiniz üzere.

Yıl 2013 Gezi parkı direnişi buna bir örnek olsun.

Battle in Seattle da olabilir.Örnek çok :)

Kart 8

Kart 8

Akil insanlar :) şaka lan şaka. 

Buradaki tema şu : Siz aptallar beyazcam'a baktığınız sürece gerçekleri sadece sınırlı olarak göreceksiniz.Kamera Objektifi sizin için gerçek kılavuzu olacak.Deklanşörler zihninize ateş edecek.Kadraj ise tek gerçeğiniz olacak.Sınırlı zihinlere sahip toplum daha rahat kontrol edilebilecek.

Kart 9

Kart 9

Dünya kupaları.

Çeyrek finalden itibaren yine neredeyse tüm dünya televizyona kitlenir 90 dakika boyunca başından kalkmaz.Ne alaka şimdi ? 

Ben de sana şunu diyorum. 10-20 yıl önceden bişeyleri hazırlayıp plan yapanlar sence dünya kupası gibi global  bir organizasyonu kontrol edemez mi ? 2012 Londra Olimpiyatlarını bir araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Kart 10

Kart 10

Enerji krizleri.

Hepimizin baş belası.Niye mi ? Maalesef ben de dahil tüm dünya toplumu elektrikler gittiği anda dünyanın sonu geldi diye isyan ediyor.Çünkü hayatlarımız prizlere ve 'sanalizasyon'a bağlı.200 yıl öncesini bilmiyormuşuz gibi dünyaya olan bu isyankar tavrımız çok şımarıkça.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kart 11

Kart 11

Tanıdık yüzlere geçelim.

Başa geçen Saddam ortalığı yakıp yıkmıştır.Ona karşı kışkırtılan halk ona isyan etti ve idam ettirdi.Oluşan kaos ABD için variller dolusu petrol demekti.

Kart 12

Kart 12

Yaşaması gerekenler asla uzun süre yaşamaz.Sanatçı örnekleri bu yüzden çok önemli.Çünkü siyasetçilerden daha tanıdık yüz onlar.En çok onların kullanılması gerekli.Ekranlara daha çok çıkabilirler ve herkes onları rahatça izleyebilir.Çünkü müzik yapıyordur.Müzik dinlemek için herhangi bir tarafa üye  olmak gerekmez.

Kart 13

Kart 13

It's useless to resist ! Tekkendeki Raven'ın cümlesiyle başlıyım.

Karşı koymak işe yaramaz diyor.Karttaki isim hepimizin çok sevdiği Michael Jackson.Çok üzülmüştüm.Yetenek kaybetti dünya ve efsane iyi bir insanmış.La Toya Jackson (kardeşi) yaptığı açıklamada onun öldürüldüğünü iddia etmiştir.MJ büyük bir yardımsever ve çocukları aç gördüğü zaman ağlayan bir adammış.Basın bir dönem farklı gösterirdi bize bu güzel adamı.

Kart 14

Kart 14

Kablolu TV. Ailelerimiz ne de çok sever böyle şeyleri.Hiç bir şeyden haberleri yok.Televizyon içi geçici ve ahlak yoksunu aptal eğlenceler ile dolu bir kutudur.Ötesi değildir.İnsanlar sahip olamadığını ve ya olamayacağını görmek için izlerler.Toplumu aptal hale getiren eğitim değil televizyondur.

Eğitimi suçlamak en kolayıdır.Çünkü eğitim görevlileri de televizyon izler.

Uzaklaşın şu aletten

Kart 15

Kart 15

Aç Dünya.

Bu da tamamıyle çekiç gücün planıdır.Fakirleştiren güç bir tarafta - fakirleşenlere yardım etmeye çalışan piyon ülkenin insanları diğer tarafta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kart 16

Kart 16

İşte geldik en sevdiğim konuya.Alt mesajlar.

25. Kare diye bir gerçek vardır.Hemen okuyalım

'Gördüğümüz bir anlık görüntü, 655 satır ve frame/çerçeve denilen 24 küçücük kareden oluşur. Sinema bandında, saat, dakika, saniye olarak bir diziliş vardır. Saniyeden sonra kare gelir ve bir saniye 24 karedir. Her 24 kare ise bir ekran büyüklüğündeki kareyi oluşturur. Her 327.5 satırda bir de “control-track” denilen aralık vardır. İşte bu aralıktaki görüntüler kesilip, aralarına başka görüntüler atılarak 25. kare oluşturulur ve bu son kare olan 25inci kare anlıktır. Yani görüntü saniyede 1/24 olacakken, bu 1/25’e çıkar. Kareler 25 olunca bir anda bir görüntü gelir ve anında kaybolur. Genellikle görünmez, daha doğrusu görülür ama bilinçaltında kalır.

25. karenin temel mantığı da mesajı bilinç-altına göndermek olduğu için, artık dünya sinema sanayisinde bu tekniği kullanmayan yok gibidir. Yani sizler evlerinizde rahat koltuklarınıza oturup herhangi bir televizyon kanalındaki herhangi bir dizi/ film ya da bir belgeseli seyrederken aynı zamanda 25. karelerle bilinçaltınıza gönderilen mesajlara/ telkinlere/ saldırılara maruz kalabiliyorsunuz.'

Şimdi fotoğrafa bakın ve ne yazıyor okuyun.

Kart 17

Kart 17

Empty Vee. İngilizce bilenlerde bir tepki oluşabilir bu iki kelimeyi okurken.Çünkü bir şeyi temsil ediyor. Empty Vee.

Yani MTV. Yani M asonic T emple V ision.

Maalesef ben de ergenken çok izlerdim.Dismissed,Jackass,Wildboyz falan.Hastasıydık o çılgınlığın ve acizliğin.

Kartını bile yapmışlar lan.

Kart 18

Kart 18

Uzayda atmosfer yoktur ve hepimiz rüzgar yüzünden sallanan Amerikan bayrağını izledik.Gördük.Ne güzel kandırılmışız değil mi ?

Kart 19

Kart 19

İşler garipleştiğinde,garip insanlar profesyonel olur.Hemen sola baktığında görüyorsun ki  Lady Gaga ablamız tuhaflaşmayı moda akımı yapıyor.Şu dünyada öyle bir kurulu düzen var ki Allahtan başka onu alt eden olamayacak.

Kart 20

Kart 20

Kontrol edilmiş beyinler.

Biliyoruz ki beyinde işlemler elektrik dalgalarının hareketiyle oluyor.Gönderilen uyduların bize yansıttığı frekanslar tüm algımızı yok edecek ve gerçek köle olacağız.Kim bilir ? Bu adamlar değil miydi 20 yıl önceden olacakları resmeden ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus kart

Bonus kart

Şimdi ben buraya niye çıktım ? Niçin çıktım ? Kim çıkardı beni buraya ? 

Size demek istediğim şu : O kadar çok içerik var ki.Anlatmamız gereken o kadar çok şey var ki.Bloglar dolusu içerik var.Ama insanlar uyanmamayı tercih ettiği sürece bilinçli köleler olmaya devam edeceğiz.Yazsak çizsek de görmeyecekler.

Ben bu galeriyi hazırlarken belki de birileri beni izliyor.Takip ediyor.Belki de siz bu galeriyi okurken sizi izliyor.Takip ediyor.

İş paranoyaklığa kadar gelir.

Gerçi yayınlancak mı bu içerik o da meçhul.

Amacım tamamıyle birileri uyansın diye.Uyanın kurtuluşa erin.Bu adamların amacı Allah'a karşı açtıkları savaşta yenilgiye uğramamak.

Daha çok kart var.Bunlar size başlangıç incelemesi için yeter de artar.Kartlara tekrar baktığınızda kendinize şu soruyu sorun : ' Hala özgür olduğumu mu düşünüyorum ?' :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1199
591
259
127
88
84
69