Görüş Bildir
Haberler
‘Savcı Bharara Türkiye'ye Hiç Gitmedi’

‘Savcı Bharara Türkiye'ye Hiç Gitmedi’

ATKN
27.09.2016 - 11:03 Son Güncelleme: 27.09.2016 - 11:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan savcı Preet Bharara ile ilgili 'Savcı Bharara da hâkim Richard Berman da Türkiye’de daha önce FETÖ'nün yedirip içirdiği isimler' açıklamasına savcı Bharara'nın sözcüsünden yanıt geldi. Sözcü, Bharara'nın daha önce Türkiye'ye hiç gitmediğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara para aklama, dolandırıcılık ve İran'a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile ABD'de tutuklu olarak yargılanan Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan savcı Preet Bharara'nın sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerini reddetti.

Hürriyet'ten Tolga Tanış'ın haberine göre Sözcü James Margolin, savcı Preet Bharara’nın daha önce hiç Türkiye’ye gitmediğini söyledi.

Diğer yandan hâkim Berman’ın, Türkiye’de FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen YKK hukuk firması tarafından İstanbul’da düzenlenen bir hukuk sempozyumuna davet edilerek ağırlandığı ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBM zirvesi için gittiği New York'tan dönüşte, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Erdoğan, ABD'nin Reza Zarrab'ı tutuklamasını da eleştirmiş, 'Savcı Bharara da hâkim Richard Berman da Türkiye’de daha önce FETÖ'nün yedirip içirdiği isimler' demişti. 

Erdoğan, bu konuyu ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'a da anlattığını ifade etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
15
8
5
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

"Camiye ayakkabıyla girdiler." "Başörtülü bacımın üzerine işediler." Vs. Vs. "Bu Cuma belgeleriyle açıklayacağız." 💩

Berk

(374934692329 cuma geçti)

benjaminfranklin

Canım zaten sen Turkey'e gelsen Rıza hapiste değil yemek sofranda olurdu sakın oturdğun yerde kal anam tamam mı?

Ahmet Altınkum

Savcı Bharara daha önce hiç gitmemiş olabilir ama hakimin daha önce İstanbul'a geldiği kesin bilgi.Kaynak isteyenler için: http://t24.com.tr/haber/reza-zarr... Devamını Gör

Furukan Abushiru

Sen nasıl bir omurgasızsın? Daha önce RTE'nin bu iddiası haberine "Kendisinin İstanbula bir konferans için geldiğini savcı Bharara bile kabul ediyor" dememiş... Devamını Gör