Görüş Bildir
Haberler
"Milli Takıma Alınmamama Tüm Dünya Şaşkın"

"Milli Takıma Alınmamama Tüm Dünya Şaşkın"

Batuhan
19.01.2015 - 14:44

Beşiktaş’ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte siyah-beyazlı takımın yıldız isminin o sözleri…

“DEVRE ARASI BANA İYİ GELDİ”

Her şey yolunda gidiyor. Çok memnunuz tekrar yoğun bir şekilde çalışmaya başladığımız için. Zaten tatilden önce söylüyordum. Uzun zamandan beri devre arası tatili yapmadım, ”Bu ara bana iyi gelecektir” diye. Öyle de oldu, bu ara bana da çok iyi geldi. Sizin de söylediğiniz gibi İngiltere’deki takvim çok daha yoğun oluyor.

“SADECE FENERBAHÇE, GALATASARAY DEĞİL…

Bizim için önemli olan sadece Fenerbahçe, Galatasaray maçlarını kazanmak değil, tüm maçları kazanabilmek. Çünkü hedefe doğru ilerleyebilmek için tüm maçları kazanmak gerekiyor. Hedefte bir değişiklik yok, hedefimiz şampiyonluk. Tüm maçları kazanmak için çıkacağız.

CHELSEA’DE DE BUNU YAŞAMIŞTIM”

Bizim genç bir takımımız var. Gençliğin getirdiği avantajlar var. Gençliğin getirdiği dezavantaj, tecrübe eksikliği. Bu eksiklik belki bu maçlara etki etmiş olabilir. Tabi şampiyonluk yarışının içinde kalabilmek, çok büyük bir çalışma gerektiriyor. Chelsea’de de bunu yaşamıştım. Bu beraberinde çok büyük heyecan ve mücadele gerektiriyor.

TRANSFER TEKLİFLERİYLE İLGİLENMİYORUM”

Tekliflerle iligi şunu söylim, bunlarla ilgilenmiyorum. Ben elimden gelenin en iyisini vererek takıma katkı saplamaya devam edeceğim.

MILOSEVIC DEĞERLENDİRMESİ

Yeni transfer Alexander Milosevic, genç ve yetenekli bir oyuncu. Takıma mutlaka katkısı olacaktır. Sağlam oynayan bir oyuncu.

TEK FORVET OYNAMASI HAKKINDA

Bunu sorun etmiyorum. Sosa ve Gökhan’dan ciddi bir destek alıyorum. Bu durum benim için bir sorun teşkil etmiyor.

İSTANBUL’DA OLMAKTAN ÇOK MEMNUNUM”

Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Ülkeden, İstanbul’dan, insanların yaklaşımından çok memnunum. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı sağlamaya çalışıyorum.

DEMBA BA’DAN LIVERPOOL VE GERRARD YORUMU

Atmosfer her zamanki gibi olacaktır. Ben geçen sezon orada işimi yaptım. Gerrard için talihsiz bir pozisyon yaşanmıştı. Ben orada işimi yaptım. Yine güzel bir atmosfer bekliyorum.

KONYA DEPLASMANINDAKİ BESTE BENİ GÜLDÜRÜYOR”

Bana yapılan besterleri tabii ki dinliyorum. Takım arkadaşlarım bana tercüme ediyor. Özellikle Konya deplasmanındaki beste beni çok güldürüyor.

“MİLLİ TAKIMA ALINMAMAMA DÜNYA ŞAŞKIN”

Milli takıma alınmamama tüm dünya şaşkın aslında. Teknik direktörümüz bir tercih yaptı. Umarım Afrika Kupası’nda oynayacakları ilk maçı kazanırlar. Çünkü bu turnuvalarda kazanarak başlamak çok önemli.

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/01/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0