Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit Yazarı Karahasanoğlu: 'PKK Rehineleri Öldürürken IŞİD'in Öldürmemesi Dikkate Değer Bir Fark'

Yeni Akit Yazarı Karahasanoğlu: 'PKK Rehineleri Öldürürken IŞİD'in Öldürmemesi Dikkate Değer Bir Fark'

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında terör örgütleri IŞİD ve PKK’yı mukayese etti. Hem PKK hem de IŞİD'in elinde rehineler olduğunu belirten Karahasanoğlu, 'PKK’nın rehineleri öldürmesine rağmen, DAEŞ’in rehineyi öldürmemesi de dikkate alınması gereken bir farktır' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugün köşesinde 'Kafa kesen DAEŞ mi, rehine öldüren PKK mı?' başlıklı bir yazı yazdı.

Yazısının başında IŞİD'e herhangi bir sempatisinin olmadığını ve IŞİD'i 'ABD'nin kurduğu bir terör örgütü' olarak gördüğünü belirten Karahasanoğlu, 'Ama PKK da bir terör örgütü. Derseniz ki, hangisi daha tehlikeli, hangisi daha vahşi? Kanaat belirteceğimize, olgular üzerinden gidelim' dedi.

"DAEŞ elindeki kız çocuğu örneğinin büyük önemi var"

"DAEŞ elindeki kız çocuğu örneğinin büyük önemi var"

PKK'nın Gara'da 13 rehineyi katlettiğini hatırlatan, ardından da dün MİT ve Ankara Emniyeti tarafından IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendiğini belirten Karahasanoğlu, şöyle devam etti:

'Gara’dakini de düzenleyen Türkiye Cumhuriyeti. Ankara’dakini de düzenleyen, Türkiye Cumhuriyeti. Birisi yurt dışında. Birisi yurt içinde. Birisi PKK’lı teröristlere yönelik operasyon. Diğeri de DAEŞ’li teröristlere yönelik. Operasyon düzenlenen PKK’lıların da elinde rehineler var. DAEŞ’li teröristlerin de elinde rehine var. 

PKK’lıların elindeki rehineler yetişkin. DAEŞ’in elindeki rehine 7 yaşında bir kız çocuğu.  Gara’daki operasyonda, PKK’lılar rehineleri alçakça katletmişler. DAEŞ’e yönelik operasyonda ise, belki emniyet güçlerinin fırsat vermemesinden dolayı belki böyle bir niyeti olmadığı için, 7 yaşındaki kız çocuğu sağ olarak kurtarılmış.

Tekrar belirtiyorum. PKK’nın 13 kişiyi kaçırması da suçtur. Onları öldürmesi de suçtur. Aynı şekilde. DAEŞ’in, 7 yaşındaki kız çocuğunu kaçırması suçtur. Ama olaylar zincirinin devamında, PKK’nın rehineleri öldürmesine rağmen, DAEŞ’in rehineyi öldürmemesi de dikkate alınması gereken bir farktır.

PKK’yı aklamaya çalışanların, 'Türkiye Cumhuriyeti güvenlik birimleri olaylara siyasi emirle yaklaşıyor. Onun için de hatalar yapıyorlar. 13 rehine aslında sağ kurtarılabilinirdi'  söylemlerini test açısından, DAEŞ elindeki kız çocuğu örneğinin büyük önemi var.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
37
11
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Sen ne kansız karaktersiz şerefsiz puştun tekisin! Fethi Şahin, Sefter Taş isimleri bir şey ifade ediyor mu sizin için? Hadi körsün görmedin, sağırsın duymad... Devamını Gör

Ercan

Askerlerimizi yakarak şehit eden kimdi sakalını siktiğimin yavşağı ?

Giordano Bruno

ben sövmekten bıktım bunlar sövülmekten bıkmadı, saçını sakalını siktiğimin satılık puştu.