Görüş Bildir
Haberler
Yarsuvat: "TFF'de Derebeylik Sistemi Var"

Yarsuvat: "TFF'de Derebeylik Sistemi Var"

Enver K.
20.06.2015 - 10:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan G.Saray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Yıldırım Demirören ve yönetimine göndermelerde bulundu.

 Şu anda derebeylik sisteminin olduğunu söyleyen Yarsuvat, “Derebeylik sistemi var. Dernek statüsünde olduğu için imza toplasam da toplamasam da aday olsam da olmasam da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açacağım. Bu sistemi yıkmamız lazım. Böyle bir sistem dünyanın hiç bir yerinde yok” diye konuştu. Yıldırım Demirören’in “240 imza topladım” sözlerine de değinen Duygun Yarsuvat, “Yıldırım bey diyor ki; 240 imza topladım. Topladıysa Haluk bey ile ikimiz zaten aday olamıyoruz demektir. Kulüpler uçurumun eşiğine geldiler kimse farkında değil. Yeni bir hukuk savaşı başlatmak için aday oldum ancak tehditler var, baskılar var. Bu yüzden 60 imzayı bulamadım” ifadelerini kullandı.

VAN PERSİE’YE PATEN LAZIM’

Kulüplerin mali yapılarının kötü olduğunun altını da çizen Yarsuvat, “Fenerbahçe, transfer yapıyor ve büyük paralar harcıyor. Bu paraları nereden buluyorlar bilmiyorum. G.Birliği’nin bile parası kalmadı. G.Saray’ın transfer yapmaması doğal çünkü kulüpte mali sıkıntı var. Van Persie kaç yaşında? 31 yaşında. Bir de paten almak lazım Van Persie ile beraber. G.Saray sadece bir iki tane nokta transfer yapabilir. Bunun dışında da yapamaz” dedi.

‘G.SARAY’IN BENİ DESTEKLEMESİ CESARET İŞİ’

Duygun Yarsuvat, Ntvspor’a yaptığı açıklamada ise G.Saray’ın kendisini destekleyen bir duyuru yaptığının hatırlatılması üzerine “Galatasaray’dan başka ne bekleyeceğim ki! Gayet normal. Bir G.Saraylı olarak beni desteklemişler. Teşekkür ederim. Bu da bayağı cesaret işi. Çünkü içine girdiğimde öğrendim ki; desteklemeyenler ödüllendiriliyormuş, destekleyenler ise cezalandırılıyormuş” diye konuştu.

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0