Görüş Bildir
Haberler
Yanal Fırtına Gibi Başladı

Yanal Fırtına Gibi Başladı

Fatih
13.11.2014 - 22:38

Yanal Fırtına Gibi Başladı

Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal oyuncularıyla tek tek ilgileniyor

Trabzon'da teknik direktör Vahid Halilhodzic’in ardından Ersun Yanal, sözleşme imzaladıktan sonra çalışmalara tüm hızıyla başladı. Milli takım arasını iyi değerlendirmek isteyen Yanal önceki gün sıcağı sıcağına çıktığı idmanın ardından dün de takımına çift antrenman yaptırdı. Sabah 10.00’da gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmada Yanal’ı adeta bir basın ordusu takip etti. Yaklaşık 40 gazetecinin izlediği bordo-mavililerin çalışmasında Yanal, takıma açma, germe hareketleri yaptırıldı. Bu bölümde futbolcularla tek tek ilgilenen Ersun Yanal, hareketleri yapmakta zorlananlara da yardım etti.

Fizyoterapistlerle görüşen, oyuncuların sakatlık ve form durumları hakkında bilgi alan Yanal’ın milli oyuncuların dönmesinin ardından takımın kondisyon durumunu ölçmek için testler uygulayacağı öğrenildi. G.Saray maçıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Yanal, çift antrenmanla sürdüreceği hazırlıkların sabah bölümünde kondisyona dayalı çalışmalara ağırlık verirken, akşam da taktik varyasyonlar üzerinde durdu.

Karadeniz ekibinin dün yaptığı antrenmana milli takımlarda bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan’la birlikte izinli olan Constant katılmadı. Cardozo ise ülkesinden döndü ve idmanda yer aldı.

‘Kadroya katacağın çok şey var’

Ersun Yanal’la sözleşme imzaladıktan sonra İstanbul’a dönen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, tecrübeli teknik adamdan taraftarları memnun edecek ve Trabzonspor’a yakışacak bir futbol oynatmasını istediği öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun Yanal ile yaptığı görüşmede, ”Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk ve sizin de bu kadroya katacağınız çok şey olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımızın sahada görmek istediği mücadele ve oyunu sizinle sergileyeceğimize inanıyoruz' dediği öğrenildi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/yanal...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın