Görüş Bildir
Haberler
Yalan mı Yoksa Gerçek mi? Ölmediğine İnanılan 12 Ünlü İsmi Okuyunca Çok Şaşıracaksınız!

etiket Yalan mı Yoksa Gerçek mi? Ölmediğine İnanılan 12 Ünlü İsmi Okuyunca Çok Şaşıracaksınız!

Bu içeriğimizde öldüğü söylenen fakat hala hayatta olup olmadığı tartışılan bazı ünlülere değinmek istedik. Burada incelenen çoğu kişi öylesine meşhur ki hayatından vazgeçmek yerine ünlü olmanın getirdiği zorluklardan kurtulup sakin ve huzurlu bir yaşam için her şeyi yapabilirler…

Kaynak: http://www.grunge.com/26814/10-celebr...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Michael Jackson

1. Michael Jackson

Bildiğiniz üzere Michael Jackson’un ölümü dünyayı salladı. Ölüm nedeninin kazara aldığı yüksek dozdaki ilacın kalbinin durmasına yol açması olduğu sanılıyor. Elbette bazı hayranları Jackson’un ölümünü kabul edemediler ve ölümünden kısa bir süre sonra hala hayatta olabileceği yönünde çeşitli iddialar ortaya attılar. İşte bu iddialardan biri, Jackson’un hastanedeyken hayatta olduğu yönünde. Gerçek olma ihtimali olsa da doktoru Jackson’un evine ambulans gelmeden öldüğünü söyleyip resmi raporlarla bunu destekledi.

2. Andy Kaufman

2. Andy Kaufman

Kendini “şarkı ve dans adamı” olarak tanıtan ünlü komedyenin akciğer kanserinden öldüğü sanılıyor. Kaufman’ın kardeşi onun hala yaşadığını söyledi. Daha sonra sözünü geri aldı tabi. Ama sizce de Andy Kaufman hayatta olduğunu kimsenin bilmesini istemediğini kardeşine iletmiş olamaz mı? Üstelik sadece kardeşi değil, Kaufman’ın arkadaşlarından biri de onun hala hayatta olabileceğini düşünüyor. Bunun sebebi de onun ve Kaufman’ın, ünlü komedyenin sıkça oynadığı karakterle ilgili bir senaryo yazmaları ve bu karakterin tıpkı Kaufman’ın ölümüne benzer şekilde ölmesi.

3. Abraham Lincoln

3. Abraham Lincoln

Bildiğiniz üzere Lincoln suikast sonucu öldürülen ilk ABD başkanıdır. Kafasının arka tarafından vurulan Lincoln’un hayatta olma ihtimalinin olduğu söyleniyor. Onu muayene eden tüm doktorlar kurşunun kafasının içine nasıl girdiği hakkında çelişkili yorumlara sahip. Ayrıca Lincoln’un suikasttan önce çevresindekileri ölümüne hazırlamaya çalıştığı yönünde söylentiler mevcut ve son gece Lincoln korumasından ayrılırken her zaman “iyi geceler” demesine rağmen o gün “hoşça kal” dedi. Kim bilir belki de gerçekten suikast sonucunda ölmemiştir Abraham Lincoln.

4. Elvis

4. Elvis

Elvis, ünlü insanların gerçekten ölmemiş olabileceği yönündeki teorileri başlatan ilk isim. Böyle bir rock yıldızını kaybetmek bazıları için oldukça dayanılmaz. Belki de bu yüzden bu teorilere inanmak çok daha kolay. Aslında onun ölmediğini düşünmemiz için bir sürü sebep var. Bunlardan biri, onun ölümünden sonra binlerce kez görülmesi. Peki ya, öldükten sonra terlediğini bildiren habere ne demeli? Ya da otopsisinin mühürlendiği ve kimsenin onu okuyamadığı gerçeğine?

5. Tupac

5. Tupac

Tupac’ın arabada silahlı bir saldırı sonucu hastaneye götürülemeden öldüğü tahmin ediliyor. Pek çok Tupac  hayranına göre ise Tupac hala hayatta olabilir; çünkü onun ölümünden sonra 8’e yakın albümü çıktı. Ayrıca Tupac’ın hapis cezasını önlemek için de kendi ölümünü gerçekleştirdiği yönünde söylentiler de mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kurt Cobain

6. Kurt Cobain

Nirvana’nın solisti Kurt Cobain, sahip olduğu şöhretten ve hayatından bıktığını, grubun dağıldığını ve daha sakin bir hayat yaşamak için ayrılacağını ifade eden bir mektup yazar. Daha sonra Courtney Love içeri girer ve onun ne yaptığını görür. Bu esnada teoriler havada uçuşur. Kurt Cobain gerçekten intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Ya da çoğu kişi tarafından birbirlerine olan aşkları bilinen bu çift kendilerine daha farklı bir hayat mı kurdular? Başka bulunan bir nottaysa ayrıntılara dikkat edildiğinde Kurt Cobain’in intihar edeceği değil, sadece Seattle’ı terk edeceği yazıyordu.

7. Adolf Hitler

7. Adolf Hitler

Yirminci yüzyılın en bilinen diktatörü Adolf Hitler’in ölümünün önce intihar olduğu söylendi, daha sonra eşi Eva Braun’la yeraltı sığınağındayken diğerlerini öldürüp cesetleri yakarak Arjantin ya da başka bir yere kaçtığı yönünde teoriler ortaya çıktı.

8. Prenses Diana

8. Prenses Diana

Prenses Diana hala tam olarak çözülemeyen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Ölmeden hemen önce hayatını değiştireceği yönündeki fikirlerini herkesle paylaştı ve arabanın sürücüsü herkesin iddia ettiği kadar hızlı gitmediğini savundu. Ayrıca kaza günü arabayı kullanan kişi aracın her zamanki sürücüsü değildi. Ölümünden sonra tekerlekli sandalye ile kucağında bebekle görüldüğü de söylentiler arasında. İşte bu yüzden Prenses Diana belki de hayatını yitirmedi, sadece hareketli ve gözler önündeki hayatından daha farklı bir hayat yaşamak istedi.

9. Amelia Earhart

9. Amelia Earhart

Amerikalı havacı Amelia Earhart Atlas Okyanusu'nu uçakla tek başına geçen ilk kadın pilottur. Pasifik Okyanusu'nda kaybolduğu ya da çarpışma sonucu öldüğü söylense de Japon askerler tarafından esir alındığı da teoriler arasında. Hatta kurtarıldıktan sonra New York'a evlenmek için döndüğü iddia ediliyor.

10. Jesse James

10. Jesse James

Robert Ford'un James'i vurmasıyla öldüğü söyleniyor. Fakat bu şekilde ölmediğini iddia eden birçok teori mevcut. Bir teoriye göre, James'in adaletten kaçması gereken başka bir davası vardı, bu yüzden de bu sahte ölüm olayını düzenlediler. Jesse James'in mezarında yapılan DNA testi sonucu cesedin James'in olduğu kanıtlandı. Ancak James'in ailesi yanlış bedenin test edildiği konusunda ısrarcı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rasputin

11. Rasputin

Rasputin'in ölüm olayını bir de size anlatalım. Bakalım sizce de garip bir şeyler var mı? Saraydakilerin Rasputin'den duydukları rahatsızlık zirveye ulaşınca, onu öldürmeye karar verirler. Önce yemeğine ve şarabına siyanür eklenerek onu zehirlemeye çalışırlar. Daha sonra bunun bir etki etmediğini anlayınca Rasputin uzaklaştıktan sonra onu silahla vururlar. Ancak Rasputin hala hayattadır. Böylece sabrı taşan kişiler tarafından Rasputin bağlanarak bir nehre atılır. Rasputin'in bedeninin birkaç gün sonra bulunduğu söyleniyor. Peki, ama siyanüre ve silahlı bir saldırıya tepki vermeyen birinin soğuk bir nehir tarafından öldürülmesi sizce ne kadar doğrudur?

12. Richey Edwards

12. Richey Edwards

Manic Street Preachers gitaristi Richie Edwards 1 Şubat 1995'te hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboldu. Edwards'ın depresif ruh halinden dolayı birçok kişi onun intihar ettiğini düşündü. Özellikle de arabası Severn Köprüsü yakınlarında bulunduğu için düşünceleri desteklendi. Oysa Richey Edwards'ın cesedi hiçbir yerde bulunamadı. Ayrıca çok sayıda insan onun kaybolmasından sonra farklı ülkelerde onu gördüğünü iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
89
87
84
82
80
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
amortentia

Dilerim Micheal gerçekten de hayattadır. Uzaklarda bir yerde, mutlu ve huzurludur.

Asosyal deli

lan bazıları ölmemişseler bile coktan başka sebepten dolayı ölmüşlerdir aq

carrie

Kurt Cobain ve Paul Walker o guzel insanlar...