Görüş Bildir
Haberler
Xbox One, Türkiye'ye Hızlı Geliyor

Xbox One, Türkiye'ye Hızlı Geliyor

Pchocasi
19.07.2014 - 01:46 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 08:24

Xbox One, Türkiye'ye Hızlı Geliyor

Xbox One’ın geçtiğimiz haftalarda dedikodusunu çok yapmıştık. Microsoft Türkiye bu dedikodulara son vererek çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı.

450 TL DEĞERİNDE İKİ DEV OYUN

Xbox One kullanıcılarının merakla çıkmasını beklediği ve Microsoft tarafından yapılacak açıklamanın bir türlü gelmediği dönemlerin artık sonuna geldik. Xbox One’ın Türkiye’deki resmi çıkış tarihi ve piyasa satış fiyatı Microsoft Türkiye tarafından resmi bir açıklama ile son buldu.

Oyun konsoluna sahip olmak isteyenler 21 Temmuz ( 2 gün sonra ) tarihinde ön sipariş verebilecek. Xbox One tam olarak tarihinde piyasaya sürüleceği gibi, üretim işlemlerinde son noktalara gelindi. Ön sipariş ile özel kampanyaya alınacak olan Xbox One 450 TL değerinde iki oyun ile hediye verilecek.

ÖZEL PAKETLER İLE ÖN SİPARİŞ İMKANI

Xbox One kullanıcıları için farklı bir sürpriz de yer alıyor. Kutuyu ilk açtığınızda iki younun yanı sıra tamamı % 100 Türkçe arayüz ile kullanabilme imkanınız olacak. Xbox One için ön siparişte FIFA 15, Dance Central, Spotlight, Kinect ve özel kumandası ile paketin satış fiyatı 1999 TL olarak belirlenmiş durumda.

Bunların yanı sıra FIFA 15, Forza 5, orjinal kulaklık ve kumandadan oluşan paketi ise 1599 TL ‘den satın alabileceksiniz. Kampanya ile ilgili ufak bir tiyo verelim. Bu paketler sadece ön siparişlerde geçerli olacak. Eylül ayında bu paketleri almaya kalktığınızda piyasada bulamayabilir veya çok daha yüksek fiyatlara satın almak zorunda kalabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/xbox-one-turk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın