Görüş Bildir
Haberler
Xbox One'a Yeni Güncelleme Geldi

Xbox One'a Yeni Güncelleme Geldi

Pchocasi
20.08.2014 - 15:32 Son Güncelleme: 20.08.2014 - 18:16

Xbox One'a Yeni Güncelleme Geldi

Xbox One kullanıcıları için yeni güncelleme içerikleri duyuruldu. Güncellemenin detayları haberimizde.

Xbox One sahipleri için yeni sistem güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin detaylarına bakarken, Facebook’ta yer alan aktivite akışının bir benzer türü Xbox One kullanıcıları için de geliyor. Yani her kullanıcı sahip olduğu kişisel akışta beğeni ve karşılıklı olarak yorumlaşmalar yapabiliyor.

OYUN İÇİ SATIN ALMALAR ARTIK AKTİF

Facebook etkinliğinin yanında artık veya Xbox.com web adresinden oyunları satın alabilecekleri gibi, dilerseler sadece eklenti paketlerini de satın alabilecekler.

Xbox One’da ayrıca “ güncellemeleri al ” seçeneği aktif edildiğinde otomatik olarak gelen güncellemeleri indirmeyi sağlayacak.

BLU-RAY OYNATMA DESTEĞİ

Xbox One kullanıcıları ayrıca tüm güncellemelerin yanı sıra 3D olarak Blu-Ray oynatma imkanlarına sahip oluyor. Game Pad’in pili bitmek üzere olduğunda ekrana düşük pil uyarısı da geleceğini belirtmemizde fayda var.

Bu gelen güncellemeler doğrultusunda Xbox One kullanıcıları için çok büyük değişiklikler olmasa da, gereken bazı güncellemeler yapılmış oldu. Ayrıca video izlerken birden ekrana löp diye düşen bildirimler, artık video izlenirken de kapatılabilir hale getirildi.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/xbox-onea-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın