Görüş Bildir
Haberler
Wood Allen Taciz İddialarına Mektupla Cevap Verdi

Wood Allen Taciz İddialarına Mektupla Cevap Verdi

Onedio Medya
08.02.2014 - 13:15 Son Güncelleme: 08.02.2014 - 13:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Woody Allen: Dylan Farrow Bir İntikam Piyonu Oldu

Ünlü sinema oyuncusu ve yönetmeni Woody Allen New York Times gazetesine yazdığı mektupta, evlatlık kızı Dylan Farrow'u cinsel tacize maruz bıraktığı iddiasını bir kez daha reddetti.

Allen, eski hayat arkadaşı Mia Farrow'un, evlatlık kızları Dylan Farrow'u bu tür iddialarda bulınmaya yönlendirdiğini savundu.

78 yaşında olan Allen, gazetede yayımlanan mektubunda Dylan'ın annesi tarafından 'intikam piyonu olarak kullanıldığını' öne sürdü.

28 yaşındaki Dylan Farrow, geçen hafta New York Times gazetesinde yayımlanan yazısında, 1992 yılında, 7 yaşındayken Mia Farrow'un Connecticut'taki evinde Woody Allen'ın cinsel tacizine uğradığını anlatmıştı.

Dylan Farrow, 20 yıl sonra sessizliğini bozma nedeninin, Woody Allen'ın son filmi Mavi Yasemin' in Oscar ödüllerine aday gösterilmesi olduğunu belirtti.

Ünlü yönetmen, Mia Farrow'un, daha önceki beraberliği sırasında evlat edinmiş olduğu kızı Soon-Yi Previn'le kendisinin ilişki yaşamaya başladığını öğrenince, bu karalama kampanyasını başlattığını iddia ediyor.

Woody Allen, kendisinden 35 yaş küçük Soon-Yi Previn ile, 19 yaşındayken ilişkiye girmişti. Çift 1997 yılında evlendi.

Dylan Farrow'un en korunmasız yıllarında güçlü annesi tarafından babasından nefret etmeye yönlendirildiğini savunan Woody Allen, mektubunda, 'Elbetteki ki Dylan'a sarkıntılık etmedim. Onu seviyordum ve umuyorum ki bir gün, kendisini seven bir babadan mahrum bırakıldığını ve kızının iyiliğinden ziyade kişisel öfkesini körüklemeyi tercih eden bir anne tarafından istismar edildiğini anlar.' dedi.

Allen, kapalı yerde kalma korkusu çeken birisi olduğu için cinsel tacizin gerçekleştiği belirtilen dar çatı arasından her zaman uzak durduğunu de ekledi.

Woody Allen, mahkeme tarafından belirlenen psikolog heyetinin daha önce, Dylan'ın cinsel tacize uğramadığı hükmüne varmış olduğunu da hatırlattı.

BBC Türkçe

Kaynak: http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0